The Incredible face mask + 30% korting

Geplaatst door
Ik vind het heerlijk om één keer per week een gezichtsmaskertje aan te brengen. Het werkt zeer ontspannend en je huid krijgt er een flinke boost van. Daarnaast vind ik het fijn om verschillende maskertjes te testen. Vandaag ga ik The Incredible Face Mask van MayBeauty voor jullie reviewen. Kijk mee!
 
The incredible face mask

Het masker wordt omschreven als het ongelofelijke gezichtsmasker en dat maakt mij natuurlijk heel nieuwsgierig. Het is een modder masker en heeft een zwarte kleur. Het verwijdert mee-eters, voorkomt acne, verwijdert olie en verwijdert de dode huid. Dat klinkt inderdaad veelbelovend! Het is een peel off maskertje en dat vind ik fijn. Je smeert het masker op je gezicht, laat het drogen en je kan het er zo aftrekken.
Het hoofdingrediënt is diepzeemodder. De andere ingrediënten zijn Triethanolamine, carbomeer, glycerine, polyvinylalcohol, natrium alganite, ethylalcohol, vloeibare Germall plus (alcohol die het masker vloeibaar maakt en droog zodra het in contact komt met lucht). Een groot pluspunt is dat deze maskers niet getest zijn op dieren.
 
The incredible face mask kwast
Ik ontving een pakketje met vijf maskers en een kwast. De kwast is erg handig om het masker mee aan te brengen. Zo hoef je niet met je vingers in het masker te zitten en blijven je handen schoon. Daarnaast kan je het masker makkelijker aanbrengen op je gezicht. 
 
kwast maybeauty
Breng het masker aan op je gezicht. Dit voelt lekker fris aan. Laat het masker zeker 30 à 45 minuten drogen. Na een halfuur kan je al merken dat het masker droog wordt want je gezicht voelt trekkerig aan. Na 30 à 45 minuten kan je het masker van je gezicht verwijderen. Let er wel op dat alles goed droog is vooraleer je het masker eraf haalt. Het verwijderen doet een beetje pijn. Je kan het gevoel vergelijken met het verwijderen van een neusstrip maar dan over je hele gezicht. Gelukkig duurt dit maar enkele seconden en het resultaat mag er absoluut zijn.   

ervaring the incredible face mask

Na gebruik ziet mijn huid er schoon en glad uit. Het masker heeft mijn poriën goed schoongemaakt, dat merk ik vooral op mijn neus. Er zijn gewoon geen mee-eters meer te zien, wauw! Mijn huid voelt nog even trekkerig aan, maar na het smeren van een hydraterende crème is dat gevoel helemaal verdwenen. Nu weet ik waarom dit masker het ongelofelijke gezichtsmasker wordt genoemd, het doet veel meer dan een standaard maskertje. Het lijkt wel alsof ik een gezichtsbehandeling heb laten doen. Ik heb niet vaak puistjes dus ik kan niet zeggen of het masker acne voorkomt, maar verder ben ik heel tevreden over de werking. Voor het beste resultaat is het aangeraden om het masker 1 à 2 keer per week te gebruiken.  

zwart masker incredible face mask
The Incredible Face Mask is te koop bij MayBeauty.nl. Een testpakket met vijf gezichtsmaskers en een kwast kost € 25. Neem zeker een kijkje in de webshop want daar vind je nog meer aanbiedingen. 
 
Als laatste heb ik leuk nieuws want ik mag jullie een code geven waarmee jullie 30% korting krijgen op alle Face Mask pakketjes! Als je op de roze link klikt, dan wordt de code automatisch geactiveerd. * Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk / bedrijf.

 
Lijkt dit gezichtsmaskertje iets voor jou? 


Veel liefs,

Vanessa xxx 

11 reacties

  1. Dat werkt dus heel goed! Ik vind die zwarte maskers altijd zo apart… eigenlijk zou ik het ook eens moeten proberen.. dat merk kende ik ook niet. ik ga even neuzen op hun website. 🙂

  2. Ik gebruik eigenlijk geen maskers,maar zo te zien moet ik het dringend wel eens doen :)xxx

  3. Klinkt als een super masker! Zou ik wel kunnen gebruiken met mijn probleemhuidje. Wel jammer van de prijs, maar dan weer wel leuk dat er zo'n kwast bij is.

  4. Ohhh dit ziet er goed uit die neus strips werken nooit bij mij hoe fijn zou t zijn als dit nou direct het hele gezicht doet! Leuke review! Xx

Reacties zijn gesloten.