Beyoncé Heat eau de parfum

Geplaatst door
Sommigen onder jullie zullen het al hebben gelezen op Facebook en/of Twitter: ik heb een Beyoncé beautypakket gewonnen bij Bol.com, superleuk! In dit pakket zat voornamelijk make-up, maar ook een Beyoncé Heat eau de parfum. Zondagavond ben ik naar het concert van Beyoncé geweest en dat was natuurlijk de ideale gelegenheid om het parfum te dragen. Kijk mee naar mijn review!
 
Beyoncé Heat parfum
 
 

Beyoncé Heat eau de parfum
 
Ik heb een flacon met 100 ml parfum, maar er zijn ook flesjes van 15 ml, 30 ml en 50 ml verkrijgbaar. De flacon zit in een rood met zwart afgewerkt kartonnen doosje. Op zich niet zo bijzonder, maar de details vind ik wel heel leuk. Zo vind je op verschillende plekken op het doosje de letter B terug. En dat is nog niet alles.
 
Beyoncé Heat parfum verpakking


De flacon zelf vind ik heel mooi vormgegeven. De kleuren van de verpakking van het parfum zijn perfect afgestemd op het kartonnen doosje en de naam van het parfum: Heat. Het flesje is onderaan donkerrood en wordt naar boven toe steeds lichter, net zoals een vlam. Ook mooi bedacht is dat er aan de ene kant van de flacon ‘Heat’ staat en aan de andere kant ‘Beyoncé’. Als laatste staat er op de dop ook een grote B. De flacon oogt heel classy en staat heel mooi tussen mijn andere parfums. 
Beyoncé Heat parfum flacon
 
Nu het belangrijkste: de geur. Die ruikt heerlijk zoet, warm, zwoel en sensueel. Ik zou het parfum niet zo snel overdag dragen, maar bijvoorbeeld wel tijdens een avondje uit. Ook in de herfst en winter zal ik vaker naar dit parfum grijpen.
 
De noten in het parfum:
 
– Topnoten: Neroli, perzik, magnolia en orchidee.
– Hartnoten: Muskus, kamperfoelie en amandel.
– Basisnoten: Amber, tonkabonen en sequoia.
 
Beyonce parfum Heat
 
Het is een eau de parfum wat wil zeggen dat de geur langer blijft hangen dan bijvoorbeeld een eau de toilette. Aan één spray van dit parfum heb je eigenlijk al voldoende en de geur blijft echt de hele avond aanwezig. Je zou dan ook verwachten dat dit parfum vrij prijzig is, maar dat valt goed mee. 
 
Bij Bol.com kost een flacon van 100 ml slechts € 20 en dat is heel goedkoop voor zo’n grote hoeveelheid. Beyoncé Heat eau de parfum is ook bij diverse drogisterijen en parfumerieën te koop.
 

16 reacties

  1. Voor zo´n hoeveelheid parfum betaal je inderdaad niet veel. Ik kende het geurtje wel al van naam, maar heb het nooit gesprayd. Ik weet dus niet of het wat voor mij is.

    Liefs, Cindy

  2. Ik hou wel van wat zwaardere geuren die zoet zijn dus ben wel heel benieuwd hoe die ruikt in het echt! Het is ook een fijn prijsje!

  3. Klinkt goed en het flesje ziet er inderdaad ook mooi uit. Leuk dat je dit parfum gisteren gedragen hebt dan! 🙂

  4. Super leuk dat je dat gewonnen hebt! Extra leuk dat je het dan ook hebt kunnen dragen naar het concert!!! Zalig 🙂

  5. Heel mooi oogt het alleszinds,ik zou hem graag eens ruiken,wat ik altijd doe vooraleer ik een parfum koop :)xxx

  6. Op de één of andere manier trekken geuren van 'sterren' mij nooit zo, ik weet niet waarom. Ik zou het niet zo snel kopen in ieder geval. Wel gaaf dat je hem gewonnen hebt!

Reacties zijn gesloten.