Nieuwe Delhaize Care douchegels

Geplaatst door
Sinds kort heeft supermarkt Delhaize negen nieuwe douchegels in haar Care-assortiment opgenomen. Je kan enerzijds kiezen uit zeven verschillende én speciale geurencombinaties uit het ‘gewone’ Care gamma en anderzijds twee douchegels op basis van varen-vetiver en munt-cederhout, speciaal ontworpen voor de mannen. Deze producten maken een douche nemen net dat tikkeltje ontspannender.
 
Nieuwe delhaize care douchegels

DELHAIZE CARE DOUCHEGELS

 
De nieuwe douchegels van Delhaize Care zorgen voor de perfecte ontspanning onder de douche. Snel even wegdromen voor de drukte van de dag of heerlijk ontspannen na een vermoeiende werkdag, een actieve sportsessie…? Daar helpen deze producten een handje bij! Bovendien worden ook de neuzen verwend dankzij de originele, niet alledaagse samenstelling van deze zeven douchegels. Ik zet ze even op een rijtje!

delhaize care douchegel honeysuckle bamboo, strawberry marmalade, lemon zest en carambola
– Honeysuckle & Bamboo: deze shower milk bevat natuurlijke extracten van kamperfoelie en bamboe. Het is een zachte maar tegelijk frisse geur.

– Strawberry Marmalade: dit is een heel zoete aardbeiengeur en daar moet je van houden. Ik vind de shower gel te zoet, maar dat is natuurlijk persoonlijk. 

– Lemon Zest & Carambola: deze shower gel bevat citroenzeste- en carambolaparfum en kan door zowel vrouwen als mannen worden gebruikt. Ik hou niet zo van die typische citrusgeuren maar mijn vriend gelukkig wel.

delhaize care douchegel exotic fruits mango neroli argan oil

– Exotic Fruits & Mango: deze shower gel bevat exotische vruchten- en mangoparfum, ideaal voor deze zomer. Zon, zee, strand… Ik droom al helemaal weg!

– Neroli & Argan Oil: deze shower gel bevat neroli- en arganolieparfum. Het is een heerlijke maar moeilijke geur om te omschrijven. De geur doet me denken aan een vakantie in een warm land. 

delhaize care douchegel blackberry peony coconot monoi

– Blackberry & Peony: deze shower milk bevat natuurlijke ingrediënten van braambes en pioen. De geur is bloemig en fruitig tegelijk. Je ruikt wel duidelijk de braambessen terug.

– Coconut & Monoi: deze shower gel bevat kokos- en monoiparfum. Als je van een tropische kokosgeur houdt, dan is deze douchegel absoluut iets voor jou. 

 
DELHAIZE CARE MEN SPORT & RELAX DOUCHEGELS
 
Bij de lancering van de douchegels zijn ook mannen zeker niet uit het oog verloren. Er werden speciaal voor hen twee nieuwe douchegels in het Care gamma geïntroduceerd: de ene op basis van varen en vetiver, de andere met munt en cederhout.

delhaize care douchegel men sport relax– Sport Varen & Vetiver:
deze shower gel doet me meteen aan de AXE producten denken. Het is zo’n typische, frisse mannengeur waar iedere man van zal houden. Ideaal om je dag mee te beginnen of zoals de naam reeds zegt: om te gebruiken na het sporten. 


– Relax Munt & Cederhout: ook dit is zo’n typische mannengeur, alleen is deze iets warmer en zwoeler dan de Sport variant. Perfect om te gebruiken na een drukke werkdag of als je een avondje op stap gaat. En de vrouwen kunnen er lekker van mee genieten!
 
De douchegels bevatten 250 ml en kosten slechts € 1.59 per stuk. De verpakkingen zien er misschien een beetje goedkoop uit, maar dat maken de heerlijke geuren helemaal goed. Door het uitgebreide assortiment zal er sowieso een geur tussen zitten die je lekker vindt. De shower gels schuimen goed en de shower milks zijn extra voedend voor je huid. Na het douchen voel je je helemaal schoon en fris. Delhaize heeft me aangenaam verrast met deze Care douchegels! 


* Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk / bedrijf.


Welke geur lijkt jou het lekkerste?

Veel liefs,
Vanessa xxx

13 reacties

  1. Neroli en argan oil, heerlijk! Jammer dat ze hier niet verkrijgbaar zijn, ik zie een paar heerlijke ertussen staan!

  2. Mooi prijsje! Exotic fruits & mango en Coconut & Monoi lijken me wel wat en passen perfect bij de zomer. Ik neem hier zeker een kijkje naar bij mijn volgende bezoekje!

  3. Een interessant artikel om te lezen ik vind de sport varen vetiver showergel iets meer voor mezelf daar ik dagelijks ga sporten vind ik dit een goeie keuze om te gebruiken.

  4. Wij hebben die winkel hier niet maar het klinkt wel goed vooral die met honeysuckle lijkt me super lekker ben gek op geuren met dat erin haha!

  5. coconut & monoi lijkt mij het lekkerst. Volgens mij is dit niet in Nederland te krijgen, ziet er wel heerlijk uit!

Reacties zijn gesloten.