Essence The Gel Nail Polish

Geplaatst door
Heey allemaal! Misschien kennen jullie mij nog van een vorig gastartikel op Vanessa blogt. Ik ben Annora van de blog 1310bynora.com. Vanaf nu ga ik af en toe nagellakjes voor jullie reviewen op Vanessa haar blog. Dit vind ik echt superleuk om te doen. Laten we daarom ook direct naar de eerste review gaan! 
 
Vandaag ga ik 4 Essence The Gel Nail Polish lakjes bespreken: 78 Royal blue, 87 Gossip girl, 73 More than a feeling, 83 pretty cool life. De kleuren zijn heel mooi en passen goed bij de tijd van het jaar!
 
essence the gel nail polish

ESSENCE THE GEL NAIL POLISH 78 ROYAL BLUE
 
essence the gel nail polish royal blue
essence the gel nail polish 78 royal blue
Dit is een mooie diepblauwe kleur die shiny is maar niet té shiny. Het kwastje vind ik precies goed, hij is niet te breed maar ook zeker niet te dun en dat maakt het aanbrengen snel en makkelijk. De dekking van deze blauwe kleur is ook super fijn. Eén laagje is eigenlijk al voldoende, maar twee laagjes vind ik net wat mooier en daarom zie je twee laagjes op mijn nagels. De lak brengt goed en niet te dik aan. Hij is wel iets dikker dan een normale lak maar dat komt waarschijnlijk doordat het een gel lak is. Toch droogt hij snel en dat is zeker een pluspunt.
 
ESSENCE THE GEL NAIL POLISH 87 GOSSIP GIRL

essence the gel nail polish 87 gossip girl
essence the gel nail polish 87 gossip girl
De kleur van dit lakje vind ik mooi, niet heel bijzonder maar wel een mooie kleur. Superleuk om te combineren met een lichte outfit bijvoorbeeld. Ook dit lakje dekt goed. Wel heb je hierbij echt twee lagen nodig om het mooiste resultaat te verkrijgen. De eerste keer verliep het aanbrengen wat stroperig, maar na even oefenen ging het al een stuk beter.
 
ESSENCE THE GEL NAIL POLISH 73 MORE THAN A FEELING

essence the gel nail polish 73 more than a feeling
essence the gel nail polish 73 more than a feeling
Oh yes! Voor het najaar vind ik deze dieprode / berry kleur echt prachtig. Dit kleurtje is gewoon perfect en super classy. Hij dekt goed en brengt heel mooi aan. Je hebt wel twee laagjes nodig maar dat is niet erg. Ja, deze gaat zeker vaak gedragen worden in het najaar want van deze kleur ben ik erg onder de indruk!
ESSENCE THE GEL NAIL POLISH 83 PRETTY COOL LIFE

essence the gel nail polish 83 pretty cool life
essence the gel nail polish 83 pretty cool life
 
Deze kleur vind ik best apart. Eigenlijk heb ik wel zulke soort kleuren maar niet eentje zoals deze, dat maakt hem mooi en anders dan anders. Het is een soort doffe groene tint wat ik wel mooi vind. Je zou hem bijvoorbeeld ook heel mooi met Gossip Girl kunnen combineren, die twee kleuren passen ontzettend goed bij elkaar. Hij lakt net als de andere lakjes goed en makkelijk. En ook met twee laagjes zit je goed bij deze. Ja, een mooi lakje en zeker een aanrader als je nog niet zo’n oud groene kleur bezit!
 
essence the gel nail polish
De houdbaarheid van deze lakjes is 4 dagen en eigenlijk vind ik dat zo slecht nog niet voor deze budget lakjes. Er zitten duurdere lakjes in mijn collectie die al na 2 dagen niet meer mooi zijn. Ja, ik ben positief over de nagellakjes en ik vind ze ook fijn in gebruik. De verpakking is leuk en vrolijk, het aanbrengen gaat makkelijk en fijn, en de kleuren vind ik mooi en passend bij het komende seizoen! 
 
Ben jij iemand die van budget lakjes houdt? Dan zijn deze gel nagellakjes zeker een aanrader. Daarbij vind ik het ook fijn dat ze je nagels wat meer stevigheid geven. Door de gel formule lijkt het alsof je nagels net wat sterker zijn. 
Je kan deze Essence The Gel Nail Polishes vinden in het vaste assortiment bij Kruidvat en dit voor een zacht prijsje van € 1.69! 
 

* Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk / bedrijf.


Hebben jullie zelf ervaring met de lakjes van Essence en wat vinden jullie van deze kleuren? 
XX Annora

24 reacties

  1. Oeh, ik lees graag gastblogjes! Ben trouwens ook erg te spreken over deze The Gel-lakjes; ik heb de zwarte en de donkerpaarse en die blijven echt lang zitten – en zéker wanneer ik er de Better Than Gel Nails Top Sealer overheen aanbreng!

    1. Dat is leuk om te horen Jessica! Er komen nog veel gastartikels aan dus wat dat betreft zit je hier helemaal goed. Fijn dat je tevreden bent over de gel lakjes. Bedankt voor de tip van de top sealer!

  2. Leuk artikel ik vind dit allemaal mooie kleurtjes , mijn voorkeur gaat naar de diep blauwe kleur.

  3. Die groene heb ik zelf ook gekocht. Supermooi kleurtje! Ik heb de indruk dat ze met de Geltopcoat (echt beste topcoat ever!) van Essence nog langer blijven zitten. Meestal haal ik de lak er wel af na een paar dagen maar ik heb toch al een keer een week gedaan met een kleurtje + die topcoat. Maar ben sowieso wel heel erg te spreken over de Essence lakjes.

  4. Wat fijn om een gastartikel te lezen 😀 De kleurtjes zien er erg mooi uit en blijven nog lang zitten ^^x

Reacties zijn gesloten.