Cien Indian Fruit shower cream & bodylotion

Geplaatst door
Toen ik laatst boodschappen ging doen bij de Lidl, dan viel mijn oog op de nieuwe Cien shower creams en bodylotions. Wat een leuke en kleurrijke verpakkingen! Er zijn drie geuren verkrijgbaar: Coco Bahama, Sweet Peach en Indian Fruit. Ik nam de laatste variant mee naar huis en vandaag vertel ik jullie graag wat ik van deze shower cream en bodylotion vind. Kijk mee!
Cien indian fruit shower cream bodylotion

Zowel de shower cream als de bodylotion zitten in grote flessen van 500 ml en zien er leuk en kleurrijk uit. De verpakking lijkt sterk op die van Treacle Moon, alleen zijn de producten van Cien een tikkeltje goedkoper. De shower cream kost € 1.99 en de bodylotion € 2.49, wat weinig geld is voor zo’n flinke hoeveelheid. 
 
Er zijn drie geuren verkrijgbaar:
 
– Coco Bahama: ruikt naar kokos.
– Sweet Peach: ruikt naar perzik.
– Indian Fruit: een zoete, fruitige geur.
 
Ik heb even getwijfeld tussen de verschillende geuren, maar toch ging mijn keuze naar Indian Fruit. Het is een geur die ik nog niet eerder heb gehad, in tegenstelling tot de geuren kokos en perzik.  
 
Cien indian fruit bodylotion shower cream
De Cien Indian Fruit shower cream heeft een paarse kleur en dat vind ik leuk. De substantie is erg vloeibaar en schuimt voldoende, zonder mijn huid uit te drogen. Tijdens het douchen geniet ik van de heerlijk zoete en fruitige geur, en ook daarna blijft de geur nog even hangen. 
 
Ingrediënten: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Parfum, Sodium Benzoate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Citric Acid, Cocamide MEA, Styrene / Acrylates Copolymer, Linalool, Potassium Sorbate, Polyquaternium-7, Geraniol, Sodium Lauryl Sulfate, CI 17200, CI 42090
 
Cien indian fruit shower cream
De Cien Indian Fruit bodylotion heeft een pompje en dat vind ik erg handig. Van mij zou de shower cream ook zo’n pompje mogen hebben. De bodylotion heeft een mooie lila kleur. De lotion smeert makkelijk uit, trekt snel in en maakt mijn (droge) huid heerlijk zacht. Als je de shower cream en bodylotion combineert, dan kan je extra lang genieten van de zoete, fruitige geur en dat vind ik heel fijn.
 
Ingrediënten: Aqua, Glycerin, Ethylhexyl Palmitate, Cetearyl Alcohol, Ethylhexyl Stearaten Isopropyl Palmitate, Myristyl Myristate, Parfum, Phenoxyethanol, Dimethicone, Methylparaben, Butyospermum Parkii Butter, Ethylparaben, Sodium Stearoyl Glutamate, Palmitic Acid, Stearic Acid, Carbomer, Sodium Hydroxide, Xanthan Gum, Benzoic Acid, Linalool, Dehydroacetic Acid, Disodium EDTA, Geraniol, Alcohol, Sodium Chloride, CI 14700, Tris Citrate, CI 42090
 
Cien indian fruit bodylotion
Voor mij zijn dit absoluut budgettoppertjes en ik kan beide producten dan ook zeker aanraden! Ik denk dat deze zomerse geuren limited edition zijn. Mocht je graag iets uit deze collectie willen, dan zou ik niet te lang wachten om een bezoekje aan de Lidl te brengen.
 
Heb jij deze producten al gespot? Welke geur heeft jouw voorkeur?


Veel liefs,
Vanessa xxx

25 reacties

  1. ik heb ze wel eens zien staan.. volgende keer neem ik er eentje mee, zo goedkoop, lekker budget! Zien er een beetje uit als de Treacle Moon , leuk!

  2. Ik heb deze serie 2 jaar geleden in Duitsland bij de Lidl gekocht al. De showergel gaat hier in bad bij de jongste. De bodylotions staan al die tijd nog niet gebruikt in de kast, die vind ik te luchtig voor mezelf. Deze geef ik aan de voedselbank, zonde om weg te gooien want ze zien er inderdaad super leuk uit!

  3. Ze zien er erg lekker uit. In Nederland zullen ze vast ook verkrijgbaar zijn bij de Lidll. Helaas kom ik hier niet zo vaak omdat ik er niet echt een in de buurt heb zitten. Ik vind ze er zo schattig uitzien dat het zelfs voor een cadeautje leuk te geven is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *