Action shoplog augustus 2016

Geplaatst door
Afgelopen weekend ben ik naar de Action geweest en zoals altijd ging ik weer met een goedgevulde zak naar huis. Helemaal niet erg want alles is er spotgoedkoop. Ik kocht een paar beauty gerelateerde dingen, maar ook huishoudelijke spulletjes en zelfs lekkere dingen om te eten. Kijk mee naar mijn shoplog!
 
action shoplog

action afdruiprek afdruipmat afwas
Als eerste in deze Action shoplog zie je een nieuw afdruiprek en een afdruipmat voor de afwas. De afdruipmat kan je makkelijk wassen in de wasmachine en dat vind ik erg handig. En het roze kleurtje is natuurlijk ook mooi meegenomen, hihi!    
 
Afdruiprek: € 1.59
Afdruipmat microvezel: € 1.99
 
action schuursponzen dreft afwasmiddel
Voor de afwas had ik nieuwe schuursponzen nodig en in de Action zijn ze gewoon heel goedkoop. Ook kocht ik een fles Dreft, mijn favoriete afwasmiddel. Het ruikt lekker, je hebt er weinig van nodig en het maakt alles goed schoon.  
Schuursponzen (10 stuks): € 0.55
Dreft afwasmiddel (1 liter): € 1.99
 
action fresh luchtverfrisser lavendel zip & store zakjes
Voor in het toilet kocht ik een luchtverfrisser in de geur lavendel. Ook nam ik een pakje vershoudzakjes mee naar huis, die zijn erg handig om eten in te vriezen. 
 
Fressssh luchtverfrisser lavendel (400 ml): € 0.78
Zip & Store vershoudzakjes (25 stuks): € 0.68 
 
bio wise rijstwafels lijnzaad action
 
In een Action shoplog mag natuurlijk ook geen lekker eten ontbreken. ’s Middags weet ik nooit goed wat te eten en daarom kocht ik twee pakken lijnzaad rijstwafels. Die zijn bijvoorbeeld erg lekker met een schelletje kippenwit. Het is eens iets anders dan boterhammen.
 
Bio Wise rijstwafels lijnzaad (13 stuks): € 0.89 per pak
action durum wraps
Glenn en ik eten heel graag wraps, vandaar dat ik meteen twee pakken heb gekocht. We eten ze meestal met sla en kippenreepjes, heel lekker!
 
Durum wraps (6 stuks): € 1.44 per pak
 
action orient udon noodles rani's woksaus pikante kip
 
Naast wraps eten we ook graag wok. Mijn oog viel op de Japanse noodles en die lijken mij erg lekker. Bij wok hoort natuurlijk een lekker sausje. De woksaus pikante kip is één van onze favorieten.
 
Orient Udon noodles (200 gram): € 0.69 per pakje
Rani’s woksaus pikante kip (240 ml): € 0.59 per flesje
 
action mintgroen draadmand metaal
 
Ik was op zoek naar een leuk mandje voor mijn opgemaakte producten en dit mintgroene mandje sprak mij meteen aan. Geef toe, hoe mooi is dit wel niet?

Draadmand metaal: € 3.95

 
action wit mandje
 
Ik had ook een opbergmandje nodig om mijn dagelijkse make-up in te bewaren. Ik had eigenlijk maar één mandje nodig, maar de mandjes werden enkel per twee verkocht. Ach, zo’n mandjes komen altijd van pas!
 
 Wit opbergmandje: 0.99 per stuk
 
action dienblad melamine roze
 
Een dienblad is handig om eten van de keuken naar de woonkamer te verplaatsen of omgekeerd. Dat is ook de reden waarom ik dit dienblad heb gekocht. En ook een heel klein beetje omdat ik het roze patroontje zo leuk vind…
 
Dienblad melamine: € 1.59
 
action geurstokjes amber vanilla sandelwood
In eerste instantie wilde ik geurkaarsen kopen, maar toen zag ik deze geurstokjes in de geuren amber & vanilla en sandelwood, heerlijke geuren voor dit najaar. Op de foto zien de geurstokjes er helaas een beetje flets uit, maar in het echt zijn ze heel mooi.  
 
Geurverspreider + strik in glas (200 ml): € 3.49
 
action bella cotton wattenschijfjes
 
Zoals altijd kocht ik grote wattenschijfjes om mijn gezicht mee te reinigen. Ik vind ze gewoon heel fijn: ze pluizen niet, zijn zacht voor mijn huid en ze zijn goedkoop. Wat wil je nog meer?
 
Bella Cotton grote wattenschijfjes (50 stuks): € 0.69 per pak
 
colgate max white whitening strips action tandpasta
Eigenlijk ben ik niet moeilijk als het op tandpasta aankomt, zolang hij mijn tanden maar schoonmaakt en een frisse smaak heeft. Maar nu zag ik de Colgate Max White tandpasta liggen, een tandpasta die je tanden witter zou maken, en daar ben ik best benieuwd naar.

Colgate Max White tandpasta (100 ml): € 1.29 per stuk

 
dove deodorant go fresh pomegranate lemon beauty finish
 
De afgelopen tijd was het enorm warm en zijn de deodorants er door gevlogen. Daarom was het tijd om een nieuwe voorraad in te slaan. Ik kocht vier Dove deodorants want die vind ik heel fijn in gebruik en ze ruiken superlekker. 
  
Dove deodorant (150 ml): € 1.89
 
betty brush anti klit borstel action
 
Ik heb snel last van klitten in mijn haar en een anti-klit borstel was dan ook meer dan welkom. De Tangle Teezer is natuurlijk enorm populair, maar deze Betty Brush is een stuk goedkoper en voor dat geld wilde ik het graag een keer proberen. Benieuwd of hij goed zal werken!
 
Betty Brush anti-klit borstel: € 2.49
 
trendz basic glitter oorbellen action
 
Ik heb al lang geen oorbellen meer gedragen en dat terwijl ik in ieder oor drie gaatjes heb. Best zonde hè? Voor nog geen euro nam ik dit setje oorbellen mee naar huis.
 
Trendz basic glitter oorbellen: € 0.99
 
hegron styling gel extra strong
 
Als laatste kocht ik Glenn’s favoriete haargel. Met deze gel blijven zijn piekjes de hele dag mooi in model. 
 
Hegron styling gel extra strong (500 ml): € 0.65
 
Wat vind jij van mijn Action shoplog? Wat heb jij laatst bij de Action gekocht? 
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

23 reacties

  1. Super leuk om te zien! Ben benieuwd of die borstel net zo goed werkt als de echte variant! En leuke nuttige dingen hebt je gehaald! Xx

  2. Wat goed ben je geslaagd! Ik vind de mintgroene draadmand erg leuk. Ik heb vorige week ook even wat handige dingen voor in huis gekocht bij de action. Scheelt echt een hoop en blijft altijd leuk om er even rond te neuzen.

  3. Leuk, dat mintgroene mandje! En als je graag rijstwafels eet als lunch: ik at vroeger vaak rijstwafels met geplette avocado: ook heel lekker!

  4. Heel leuk! De laatste keer dat ik bij de Action was kocht ik DIY-spullen, zoals washitape, naturel kaartjes en wat stickertjes. Ik hou van Action! Oh en dat mintgroene mandje is echt gigantisch leuk. Misschien moet ik binnenkort ook maar eens gaan kijken bij de Action 🙂

  5. Fijne producten en geen geld. Ik wist niet dat ze rijstwafels verkochten, ik heb ze laatst nog gekocht bij de supermarkt. Goede tip! En dat mandje, ow..leuk!

  6. die rijstwijfels heb ik ook, zijn zo lekker! ze hebben ook crackers en die zijn ook zeker lekker. 🙂 action 'gezond' eten valt mij in ieder geval niet tegen. je hebt trouwens leuke dingetjes gekocht!

  7. Shoppen bij de Action is altijd leuk én shoplogs ervan nog veel leuker uiteraard 🙂 Laatst kocht ik allerlei spulletjes voor het huishouden voor een vriendinnetje die net een huis heeft gekocht en bracht ik voor Lenne nog nieuw leesboekjes mee aan €0,62 per stuk 🙂

  8. Goed geshopt! Die wraps zijn idd heel lekker. Voor het mandje ging ik vorige week speciaal naar Action en ik kwam met veel te veel thuis. ?

  9. Goed geshopt! Die wraps zijn idd heel lekker. Voor het mandje ging ik vorige week speciaal naar Action en ik kwam met veel te veel thuis. ?

  10. Wat heb je lekker veel geshopt! Die wraps zie ik wel eens liggen, maar dacht dat ze misschien niet zo lekker waren (geen idee waarom…). Volgende keer neem ik die ook eens mee x

Reacties zijn gesloten.