Spaarpot die zelf geld telt

Geplaatst door
Heb jij soms ook zoveel (koperen) munten in je portemonnee zitten waar je uiteindelijk niets mee doet? Best zonde, want al die munten kunnen je immers heel wat geld opleveren. Ik heb hiervoor een goede oplossing gevonden. Van de webshop Ditverzinjeniet.nl ontving ik een spaarpot die zelf geld telt. Wat een leuk idee! Het is een digitale spaarpot met bovenop enkele knopjes. Iedere munt die je erin doet wordt automatisch herkent en dat geld wordt bij het totaal opgeteld. Sparen was nog nooit zo makkelijk!
 
Balvi Money Jar digitale spaarpot

Ik heb de Balvi Money Jar digitale spaarpot ontvangen. Hij is 10 x 10 x 12,5 cm groot en bovenop zit een zilveren dop die je er gewoon kan afdraaien. Je kan er dus altijd geld uithalen als je wil.
 
Dop digitale spaarpot
Dit is hoe de bovenkant van de dop eruit ziet. Je ziet een elektronische display, drie knopjes en een gleuf waar de munten doorheen moeten. De gleuf kan verschuiven naargelang de grootte van de munt die je erin doet. Op die manier kan je er bijvoorbeeld 5 cent ingooien maar ook 2 euro. Ik heb de digitale spaarpot natuurlijk goed getest. Bij iedere munt die ik erin gooide heb ik gekeken welke het was en of het klopte op de display. En ja hoor! 
 
Digitale spaarpot
 
Met de SET knop kan je het bedrag verhogen of verlagen d.m.v. de + en – toets. Dit kan je bijvoorbeeld doen als je er handmatig briefjes in doet, zo heb je altijd het juiste bedrag op de display staan en kan je goed zien hoeveel geld je al hebt gespaard. 
 
Als laatste nog wat extra info:
 
– Kunstof spaarpot met teller
– Geschikt voor munten, gaande van 1 cent tot 2 euro
– Werkt op 2 x AA batterijen (inbegrepen)
– Leuk voor jezelf maar ook om cadeau te doen
 
De Balvi Money Jar digitale spaarpot heb ik ontvangen van Ditverzinjeniet.nl en kost € 14.95.

* Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk / bedrijf.

 
Wat vind jij van deze digitale spaarpot? 


Veel liefs,

Vanessa xxx

18 reacties

  1. Leuk en handig, al heb ik zelf geen spaarpotjes meer. Ik ga zo nu en dan naar een Delhaize met van die Quickscankassa’s. Die nemen rosse centjes aan en zo kan ik schaamteloos al mijn kleingeld kwijt, haha. Je wordt dan alleen soms scheef bekeken omdat je dan vijf minuten aan die kassa staat.

  2. Super leuk! Is wel wat voor mij, ik ben helemaal geen spaarder, meer een spender… en zo wordt sparen wel heel aantrekkelijk!

  3. Ik heb er vroeger ook zo een gehad maar gebruik het niet meer omdat ik altijd in de supermarkt direct al mijn kleingeld uitgeef. 😉

  4. Dat ziet er iets nuttig uit en vooral je moet ze zelf ni meer tellen weeral tijd gewonnen xx

  5. Dit vind ik echt een coole spaarpot,vooral Yaro,mijn kleinzoon zou er heel blij mee zijn,want nu heeft hij veel werk om zijn geld te tellen :)xxx

  6. Zo schattig en handig dit! Dit is wel iet voor m'n vriend die z'n losgeld altijd laat slingeren 😛

  7. Wat handig is dit zeg, ik doe meestal niks met mijn losgeld dus dit kan wel wat zijn. Elke keer naar de bank brengen is ook niet handig al vind ik dat wel fijner.
    Ik volg je blog nu op bloglovin! X

  8. Ik pin altijd alles wanneer ik naar de winkel ga. En wanneer ik geld op zak heb wil ik dat zo snel mogelijk in mijn spaarpot doen. Nu heb ik een spaarpot maar deze is wel veel handiger! Heel fijn dat die je geld telt. Vind ik zelf altijd zo'n gedoe haha

Reacties zijn gesloten.