Winactie: Kellogg’s Ancient Legends pakket!

Geplaatst door
Kellogg’s lanceert een nieuw gamma ontbijtgranen: Kellogg’s Ancient Legends. Dit gamma bestaat uit 4 lekkere recepten die beantwoorden aan ieders wensen en zijn verkrijgbaar als vlokken of knapperige muesli. Of je nu kiest voor vlokken of knapperige muesli, een kom ontbijtgranen met Kellogg’s Ancient Legends bevat meer dan 25% volkoren granen en vormt een bron van voedingsstoffen die nodig zijn om je te helpen een goedgevulde dag door te komen. 
 
Elk recept vertrekt vanuit een heerlijke mix van de beste granen en zaden, zoals haver, rogge, spelt of chia- en lijnzaad. Deze werden aangevuld met ingrediënten die met de grootste zorg door Kellogg’s werden geselecteerd: cacao, zacht fruit zoals bosbessen en appel, knapperige amandelen of cashewnoten.

Mijn favoriet is de krokante muesli met cacao, kleine spelt, cashewnoten, amandelen en zonnebloempitten. Ik doe er een beetje melk bij en daarna kan ik heerlijk genieten van mijn gezonde ontbijt!

 
WINACTIE
 
Ben jij ook benieuwd geworden naar de Kellogg’s Ancient Legends? Dan heb ik goed nieuws voor jou. Ik mag namelijk een Kellogg’s pakket weggeven met daarin de 4 nieuwe smaken!

Wat moet je doen om kans te maken? 
 
– Laat hieronder een reactie achter met een geldig e-mailadres. Deel je je e-mailadres liever niet openbaar? Dan mag je me altijd een mailtje sturen. 
 
– Voor een extra kans kan je me volgen op Bloglovin, Facebook en/of Twitter. Liken en delen mag altijd!
Iedereen uit België en Nederland mag deelnemen. Deelnemen kan tot 30 juni 2016. Daarna krijgt de winnaar een mailtje. Veel succes!
 
Liefs,
Vanessa xxx

34 reacties

 1. Ik ben heel benieuwd naar die Kellogg's Ancient Legends en loot graag mee!
  De kids en ik ontbijten graag met ontbijtgranen.
  Ik volg je op Bloglovin, twitter en FB.
  Nu maar duimen….
  Groeten, Grete Karina

  e-mail: [email protected]

 2. Ik ben een slechte ontbijter en moet eerlijk bekennen dat ik het ontbijt wel eens oversla. Dat doe ik vooral als ik geen lekker eten in huis heb. Ik wil dus graag een gokje wagen en meedoen aan deze winactie. Zo'n Kellogg's ontbijt is 's ochtends namelijk zo gemaakt.

  Ik volg je op alle kanalen en je kunt me eventueel mailen op [email protected]

 3. Dit is mijn favoriete ontbijt! Wat een leuke winactie. Deze smaken zou ik heel erg graag willen proberen en met name jou favoriet met cacao erin! Ik zal je bericht delen op twitter en je daar ook volgen.
  Ben zo benieuwd!!

  Email: [email protected]
  Op twitter zie je mij terug als @xsannedewit

 4. Ik heb al één smaak gekocht om te proberen, maar ik ben wel benieuwd naar de andere smaken. Daarom doe ik erg graag met je winactie; Ik volg je overal 🙂

 5. Mmmm heerlijk! Granen en zaden lekker! Ik vind vooral chiazaad een toppertje! Ik doe graag mee en volg je al overal! Mijn mail is sabrina at denklicht punt nl Groetjes Sabrina

 6. Hier zijn de ontbijtgranen aan een revival bezig. Heb dus hel veel interesse in nieuwe smaken. Wil dus graag ook en kans maken op dit pakket. Ik duim!
  [email protected]

 7. Een gezonde variant van Kellog's is welkom! Ik doe graag mee en volg je op Facebook(gedeeld), Twitter(retweet), Bloglovin. Nadia.ah2010 (at) yahoo.nl

Reacties zijn gesloten.