Kruidvat Douche Scrub Green Tea & Apple

Geplaatst door
Douchen is pure ontspanning voor mij. Ik vind het heerlijk om onder de douche te staan en even een me time momentje te nemen. Een schuimende douchegel, mijn haar wassen, benen scheren… En scrubben hoort daar natuurlijk ook bij. Bye bye dode huidcellen, hallo babyzacht huidje! De Kruidvat douche scrub green tea & apple ruikt lekker fris en helpt een handje bij dit moment van ontspanning.  

De Kruidvat douche scrub zit in een doorzichtige tube van 200 ml en heeft een klikdop. Er zijn drie varianten verkrijgbaar: orange & cocos, cranberry & lychee en green tea & apple. Ik heb de laatste variant gekocht omdat die lekker fris ruikt. Op warme zomerdagen hou ik daar wel van. De douche scrub kost € 2.99.
Wat zegt Kruidvat over dit product?

Kruidvat douche scrub green tea & apple verwijdert dode huidcellen en maakt de huid glad en zacht. Het heeft een reinigende werking en ruikt heerlijk fris naar groene thee, verrijkt met appel extract en appel scrub.

 
Hieronder vind je de ingrediëntenlijst. 
 
 
De douche scrub is eigenlijk een douchegel, maar dan met milde scrubdeeltjes erin. Zo kan je je huid tegelijk wassen én scrubben en hoef je niet per se nog een andere douchegel te gebruiken. Ik heb het idee dat de scrubdeeltjes kleine stukjes groene thee zijn, maar dat is nergens duidelijk vermeld. De scrubdeeltjes zijn mild, maar tegelijk grof genoeg om je huid mee te scrubben. 


Je moet de douche scrub verdelen over de nog vochtige huid met zachte, ronddraaiende bewegingen om dode huidcellen te verwijderen. Daarna moet je het met ruim water afspoelen en je huid droog deppen. Na het douchen voelt mijn huid zacht aan, wat wil zeggen dat de scrub goed zijn werk doet.  

 

De frisse geur vind ik heerlijk. Het is een mix van fruitige appel en kruidige groene thee. Ideaal om je dag mee te beginnen of gewoon als je een frisse douchebeurt kan gebruiken. Tijdens het scrubben is de geur duidelijk aanwezig, maar na het douchen is de geur snel verdwenen en dat vind ik jammer. Van mij zou de geur gerust nog wat langer mogen blijven hangen. Maar hé, voor € 2.99 mag ik daar eigenlijk niet over klagen want voor die prijs is het een prima douche scrub!De Kruidvat douche scrub green tea & apple kost € 2.99 en is te koop bij Kruidvat.

Lijkt deze douche scrub iets voor jou? Of geef je de voorkeur aan een andere geur?


Veel liefs,

Vanessa xxx

15 reacties

  1. Dit lijkt me een hele fijne scrub! Ik zou alleen wel voor een andere geur gaan denk ik.

  2. Ik zou misschien voor een andere geur gaan, maar zoals je het beschrijft is dit zeker een verkwikkende manier om de dag te beginnen. Die scrubdeeltjes lijken inderdaad op thee!

  3. Dit lijkt mij echt een lekere douchescrub, hoewel ik persoonlijk ook de orange en cocos variant zou willen proberen. Ik heb nog nooit iets met groene-theegeur gebruikt voor te douchen.

  4. Lijkt me een fijn produkt,ik ben er wel benieuwd naar en zal het zeker proberen!xxx

  5. Ik zag deze laatst als aanrader bij iemand maar ik weet niet meer waar. Ik ben toen ook erg benieuwd geworden! Jammer sls meteen op de 2de plek in de ingrediënten lijst maar ja daar is bijna geen omkomen aan..De geur ben ik echt benieuwd naar

  6. Wat een mooie verpakking! Fijn dat de scrub goed zijn werk doet. Ik ben inmiddels ontzettend nieuwsgierig naar de geur 😉

Reacties zijn gesloten.