Tuinplanten bestellen via internet

Geplaatst door
In mei was mijn mama jarig. Aangezien ze gek is op bloemen en planten moest ik niet lang nadenken over wat ik haar cadeau zou doen. Normaal koop ik bloemen en planten altijd in een bloemenwinkel, maar dit keer heb ik ze besteld via het internet. Van de webshop Directplant.nl kreeg ik namelijk een shoptegoed waarmee ik tuinplanten mocht bestellen, superleuk! Inmiddels staan de planten in mama’s tuin en vandaag wil ik ze graag aan jullie laten zien. Kijk je mee?

Eerst en vooral wil ik zeggen dat het best moeilijk was om planten te kiezen door het ruime assortiment. Gelukkig wist ik min of meer welke planten mama het mooiste zou vinden, waardoor ik uiteindelijk toch een keuze heb kunnen maken. Ik heb in totaal 5 tuinplanten besteld. Hieronder zet ik ze even op een rijtje! 

Sering (Syringa Vulgaris ‘Charles Joly’) 10.45 euro
Syringa vulgaris ‘Charles Joly’ is een Sering met een heerlijk geurende paarse bloem (op de foto nog niet te zien). De Sering staat het liefst op een plaats in de zon, daar krijgt hij de meeste bloemen en bloeit hij lang door. Mama had al een witte Sering en ze wou nog graag een ander kleurtje hebben, vandaar mijn keuze.  
Azalea (Rhododendron ‘Mollis Rose’) 13.90 euro
 
Deze Rhododendron ‘Mollis’ bloeit al in april met roze bloemen, maar door de hevige regenbuien van de afgelopen tijd waren de bloemen snel verwelkt. Mijn mama wacht alvast vol ongeduld tot ze weer bloeien want dat vind ze prachtig om te zien. Leuk om te weten is dat Azalea’s 1 tot 1,5 meter hoog worden. 
Rhododendron (Rhododendron ‘Cunningham White’) 12.05 euro
 
Rhododendron ‘Cunningham´s White’ is één van de vroegst bloeiende Rhododendron. Deze witte Rhododendron bloeit eerder dan de andere bloemkleuren en dat vindt mama heel fijn. Deze plant kent een mooi compacte groei en wordt 1,5 meter breed en hoog. 
Hortensia Rood (Hydrangea ‘Forever & Ever’) 22.50 euro
 
De rode Hortensia is mama’s absolute favoriet. Ze is heel tevreden over deze plant omdat hij altijd bloeit, stevige takken heeft en winterhard is. Deze plant kreeg de publieksprijs van “beste plant” en dat is volgens mama zeker verdiend.
Azalea (Rhododendron ‘Mollis rood’) 13.90 euro
Als laatste nog een Azalea. Ook deze Rhododendron ‘Mollis’ bloeit al in april met rode bloemen, maar zoals ik al eerder zei is er van de bloemen niet veel meer te zien door de hevige regenbuien. Hopelijk groeien er snel nieuwe bloemen op zodat mama er optimaal van kan genieten.  
 
Ondanks dat de planten eigenlijk nog in bloei moeten komen is mama er alvast heel blij mee. Ze kan niet wachten tot alle mooie bloemetjes tevoorschijn zullen komen want dat maakt haar heel gelukkig! 
 
Tuinplanten bestellen via internet is misschien nog niet zo populair, maar voor ons is dit heel goed meegevallen. Zowel de bestelling als de levering verliepen heel vlot en daarom kunnen we Directplant.nl zeker aanbeleven. 
 

* Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk / bedrijf

 
Hou jij van bloemen en planten? En heb jij al tuinplanten via internet besteld? 

Veel liefs,

Vanessa xxx

6 reacties

  1. Dank u voor de mooie planten!Ik had nog nooit planten besteld via internet.Toch wil ik deze site graag aanbevelen,er is zo'n ruim aanbod en veel nuttige uitleg. Daar ik onlangs verhuisd ben is er nog veel werk in mijn tuintje maar deze planten zijn alvast een mooi begin.De besteller was een zeer vriendelijke jongen ,hij zei dat hij wekelijks naar Belgie komt.Vooral de Hortensia heeft mijn hart gestolen,ik ga er dikwijls naar kijken :)xxx

  2. Wat leuk dit! En zo handig dat je nu ook planten kan bestellen via internet! Ik vind het altijd moeilijk om te kiezen wat in de tuin te zetten! mooie planten heb je gekozen voor je moeder!

  3. Leuk dat je dit ook via internet kunt bestellen, als ik naar het tuincentrum ga koop ik sowieso véél te véél plantjes en bloemmetjes en dat is ook altijd een enorm gesleur 😀

Reacties zijn gesloten.