Côte d’Or stelt een nieuwe chocolade sensatie voor: Côte d’Or Fruit

Geplaatst door
Ben je gek op chocolade en hou je van fruit? Dan zijn de nieuwe chocoladetabletten van Côte d’Or jouw ultieme guilty pleasure! De tabletten combineren de intensiteit van pure Côte d’Or chocolade met de rijke, frisse toets van fruit. Een verrukkelijke combinatie die je smaakpapillen zullen betoveren!
 

Na twee jaar onderzoek en een volledig nieuw productieproces, vond Côte d’Or het verrassende evenwicht tussen de bittere smaak van zwarte chocolade en de zoetzure smaak van fruit. De nieuwe fruitsensatie is een ware revolutie in de chocolademarkt en Côte d’Or pakt uit met maar liefst vier smaken. Liefhebber van rode vruchten? Gek op exotische fruitsoorten zoals kokos? Fan van het zurige van sinaasappel? Of zeg je geen nee tegen een zalige portie passievrucht met mango? Ontdek het hele assortiment: passievrucht, rode vruchten, sinaasappel en kokos.
 
De nieuwe tabletten combineren de sensatie van fris, sappig fruit met een krokant jasje van pure, zwarte chocolade. De vulling bevat enkel natuurlijke kleurstoffen en aroma’s, om de smaak nog zoveel intenser te maken.
 
De tablet heeft een ruwe textuur en bestaat uit één stuk met een doorlopende vulling, zodat je er zelf naar hartenlust stukjes van kan breken. Ideaal dus om te delen. Bovendien zijn de tabletten voorzien van een trendy ivoorkleurige packaging. Een totaalpakket dus dat je toelaat om hemels te genieten!
 
P.S. Aarzel niet om de hashtag #cotedorfruit te gebruiken tijdens jouw ultieme guilty pleasure moment!
 
De Côte d’Or chocoladetabletten met fruit zijn vanaf nu verkrijgbaar in de supermarkt.
Aanbevolen adviesprijs: € 2.55 per tablet van 130 gram.
 
Persbericht
Hou jij van chocolade? Naar welke smaak ben jij het meest benieuwd?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

9 reacties

  1. Gekocht en vond het maar niks, dan kan je beter die chocolade 'banaantjes' kopen van Aldi, die zijn ook van pure chocolade gevuld met sinaasappel, véél goedkoper, dezelfde smaak…. en ik vind ze zelfs lekkerder dan die van cote d'or.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *