Opgemaakte producten mei 2016

Geplaatst door
De maand mei zit er bijna op, tijd voor mijn opgemaakte producten! In dit artikel laat ik jullie zien welke beauty producten we hier in huis hebben opgemaakt en zoals altijd vertel ik er ook kort bij wat ik ervan vind en of ik het opnieuw zou kopen. Van sommige producten heb ik al een apart artikel geschreven. Die blogposts kan je terugvinden door op de roze links te klikken. Hier gaan we!
 

 
NIVEA CREME CARE REINIGINGSDOEKJES
 
Als eerste heb ik een pak reinigingsdoekjes van NIVEA opgemaakt. Deze doekjes zijn aangenaam om je gezicht mee te reinigen en ze hebben dezelfde heerlijke geur als de blauwe NIVEA pot.  
 
BELLA COTTON 50 MAXI WATTENSCHIJFJES
 
Deze grote wattenschijfjes van de Action koop ik iedere keer opnieuw. Ik vind ze fijn om mijn gezicht mee te reinigen en ze zijn heel goedkoop. 
 
 
NIVEA VERZACHTENDE REINIGINGSMELK

Deze reinigingsmelk van NIVEA is heel fijn. Ze verwijdert vlot make-up en hydrateert de huid. De milde formule is ook geschikt voor de gevoelige huid rond de ogen. En de geur? Die is lekker fris en zacht zoals we van dit merk gewend zijn.

URIAGE THERMAAL MICELLAIR WATER

 
Wie mij al langer volgt, weet dat ik gek ben op micellair water. Dit Uriage thermaal micellair water heb ik van de online apotheek 24pharma.be ontvangen om te testen. Ik vind het heel fijn in gebruik. Het reinigingswater voelt niet alleen fris aan op mijn huid, maar het verwijdert ook vlot mijn make-up zonder dat ik hard hoef te wrijven. Bij andere micellaire waters heb ik soms het gevoel dat ze mijn huid uitdrogen, maar dat is bij deze absoluut niet het geval. 

 

 
YVES ROCHER ENERGIZING BATH & SHOWER GEL
 
Normaal maken Glenn en ik niet snel douchegels op omdat we er vaak meerdere tegelijk gebruiken, maar de voorbije maand hebben we flink onze best gedaan. Als eerste hebben we een Yves Rocher douchegel opgemaakt in de geur mango en koriander. Een lekkere fruitige geur, ideaal om de dag mee te beginnen.

THERME BULGARIAN ROSE SHOWER SATIN

 
De Therme Bulgarian Rose douchegel ruikt heerlijk naar rozen en cranberry. Het is een frisse, zoete en verleidelijke geur. De douchegel is ook zacht voor je huid. 
 
 
KRUIDVAT BAD & DOUCHE COCOS 
 
Ik ga graag in bad en dan vind ik het fijn om een badschuim te gebruiken. Dit badschuim van Kruidvat eigen merk heeft een frisse kokosgeur. Het heerlijk geurende parfum zorgt samen met het rijke schuim voor een weldadig en ontspannen gevoel.
 
ANDRELON SCHITTEREND STEIL HAIRSPRAY

Ik heb snel last van pluizig haar en dan is een haarspray geen overbodige luxe. De Andrélon haarspray doet goed zijn werk. Hij geeft mijn haar een mooie glans en zorgt voor extra versteviging. Bovendien heeft hij een heerlijke geur waardoor je haar lekker ruikt.

 
 
CARE INVISIBLE DEODORANT
 
Dit is een deodorant van Care, het beauty huismerk van Delhaize. Het is een fijne basic deodorant die lekker fris ruikt. Hij is zeker niet slecht, maar ik heb gewoon al betere deo’s gehad en daarom zou ik hem niet per se opnieuw kopen. 
AXE TWIST DEODORANT BODYSPRAY
 
Glenn gebruikt heel graag AXE deodorant bodysprays en ook deze Twist variant heeft hem zeker niet teleurgesteld. De deodorant ruikt lekker fris naar citroen en limoen, een geur waar je niet genoeg van kan krijgen.
 
AVRIL TANDPASTA
 
Deze natuurlijke tandpasta van Avril zat in de Happy Blue Box van maart 2016. Zowel Glenn als ik vinden deze tandpasta geweldig. De organische Aloë Vera beschermt je tandvlees en organische munt zorgt voor een aangenaam en fris gevoel. 
 
VESPA EAU DE TOILETTE FOR MEN
  
Deze Vespa eau de toilette heb ik voor Glenn gekocht op aanraden van Vera Camilla en haar vriend. Het is een warme, mannelijke musk – sandelhout geur. Een minpunt is dat deze eau de toilette snel vervliegt en je dus een paar keer moet bij sprayen als je de hele dag lekker wil ruiken. Daardoor was het flesje ook vrij snel op.
 
Zo, dit zijn onze opgemaakte producten van mei. Laat me zeker weten wat jullie zoal hebben opgemaakt want dat vind ik altijd leuk om te lezen!
 

* Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk / bedrijf.

 
Veel liefs,
Vanessa xxx

22 reacties

 1. Haha, hier thuis staat ook altijd een lange rij met douchegels, kwestie van wat keuze te hebben. En zoals je zegt: het duurt een tijdje vooraleer die rij is weggewerkt! Toffe producten weer, die organische tandpasta ziet er heel schattig uit -en klinkt ook heel goed-!

 2. Leuk om te zien, wat leuk dat je een tandpasta van Avril hebt geprobeerd! En ik ben ook heel benieuwd naar de Kruidvat eigen merk douche producten!

 3. Weer leuk om te lezen! En lijken me fijne producten! Zulke grote wattenschijfjes lijken me best handig miss ook eens halen inplaats van kleintjes! Xx

 4. Leuk te zien wat jullie weer opmaakten,hier zijn verschillende produkten tegelijk in gebruik,en eer er dan iets leeg is :),tandpasta van Oral.B met mondwater was leeg en reinigingsmelk van Nivea,voor de rest weet ik het zo niet:)xxx

 5. Ik ben dol op het opmaken van producten! Leuke producten heb je opgemaakt, ik heb ze eigenlijk bijna allemaal nog nooit gebruikt! :p

 6. Je maakt best wel veel op, de Uriage thermaal micellair water lijkt me erg fijn ^^ x

 7. Die tandpasta ben ik eigenlijk wel heel benieuwd naar. Klinkt heel veelbelovend haha. En de producten van Therme vind ik zelf ook altijd erg fijn.

 8. Oeh die tandpasta klinkt echt heel goed! En ik denk dat ik mijn man heel erg blij zou kunnen maken met die kokos badschuim haha. Hij houdt enooorm van kokos! 😀

  Fijn weekend alvast! Liefs, Rosie

 9. Volgens mij heb ik in de afgelopen maand alleen wattenschijfjes opgemaakt haha! Het gaat de laatste tijd niet zo snel meer bij me met alle full size producten.

Reacties zijn gesloten.