Uriage Thermaal micellair water

Geplaatst door
Wie mij al langer volgt, weet dat ik gek ben op micellair water. Ik gebruik niets liever om mijn gezicht mee te reinigen. De voorbije jaren heb ik reeds micellaire waters van verschillende merken gebruikt. Ik vind het fijn om af te wisselen en natuurlijk ben ik ook benieuwd om de verschillende merken te testen. Een merk waar ik nog geen ervaring mee had was Uriage. Toen ik laatst een fles Uriage Thermaal micellair water van 24pharma.be kreeg opgestuurd, dan was ik meteen enthousiast om het te testen. Ik heb het nu een tijdje gebruikt en vandaag vertel ik je wat ik ervan vind.
 

De verpakking

 
Het Uriage Thermaal micellair water zit in een doorzichtige fles van 250 ml en heeft een roze klikdop. De kleine doseeropening zorgt ervoor dat er niet teveel reinigingswater uit de fles komt waardoor dit product zuinig in gebruik is. Verder ziet de verpakking er vrij basic uit, maar toch met voldoende informatie over het product.  
 
De werking

Het Uriage Thermaal micellair water is ideaal om make-up te verwijderen en is dankzij de unieke eigenschappen van thermaal water geschikt voor alle huidtypes. De milde niet-ionische tensioactieve stoffen, die in micellen werden verwerkt, trekken make-up en onzuiverheden als een magneet aan.
 
– Reinigt: Verrijkt met zijn actieve ingrediënten, reinigt dit product de huid grondig.
– Verwijdert make-up: Verwijdert sporen van make-up en geeft tegelijkertijd een fris en aangenaam gevoel zonder de huid te beschadigen of uit te drogen.
– Verzacht: Verzacht meteen het onaangename gevoel bij hyperreactieve en intolerante huidtypes.
 
De ingrediëntenlijst:
 
AQUA (WATER), POLYSORBATE 20, GLYCERIN, POLOXAMER 184, CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE, CETRIMONIUM BROMIDE, POLYAMINOPROPYL BIGUANIDE, PARFUM (FRAGRANCE), PRUNUS ARMENIACA (APRICOT) FRUIT EXTRACT, CITRIC ACID, ASCORBIC ACID.
 
Het micellair water bevat geen parabenen, geen parfum, fysiologische pH, geen kleurstoffen, geen alcohol, is hypoallergeen en niet comedogeen. 
Het gebruik:
Het gebruik is makkelijk. Je moet een wattenschijfje met micellair water doordrenken en er voorzichtig mee over je gezicht, ogen en hals strijken om de huid te reinigen. Afspoelen is niet nodig. Ik draag geen hardnekkige oogmake-up, maar ik heb gelezen dat je die het beste met een waterproof make-up remover kan verwijderen. 
 
Mijn ervaring:
 
Ik vind het Uriage Thermaal micellair water heel fijn om te gebruiken. Het voelt niet alleen fris aan op mijn huid, maar het verwijdert ook vlot mijn make-up zonder dat ik hard hoef te wrijven. Mijn ogen hebben geen last van irritatie en ze prikken niet. Bij andere micellaire waters heb ik soms het gevoel dat ze mijn huid een beetje uitdrogen, maar dat is bij deze absoluut niet het geval. Na gebruik voelt mijn huid schoon, fris en zacht aan. Een pluspunt is dat dit micellair water geschikt is voor alle huidtypes, ook voor de huid die snel rood wordt. Een echte aanrader!   
Het Uriage Thermaal micellair water is o.a. verkrijgbaar bij 24pharma.be. Normaal kost het € 9.90 maar momenteel is er promotie waardoor je slechts € 7.92 betaald.
 

* Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk / bedrijf.

 
Ben jij al bekend met Uriage? En gebruik jij een micellair water?


Veel liefs,

Vanessa xxx

8 reacties

  1. Ook dit merk ken ik niet,maar micellair water heb ik reeds gebruikt,al verkies ik ontsminkingsmelk.xxx

Reacties zijn gesloten.