Opgemaakte producten april 2016

Geplaatst door
De maand april zit er alweer op, tijd voor mijn opgemaakte producten! In dit artikel laat ik jullie zien welke beauty producten we hier in huis hebben opgemaakt en zoals altijd vertel ik er ook kort bij wat ik ervan vind en of ik het opnieuw zou kopen. Mijn bakje is iets minder vol dan anders, maar hopelijk vinden jullie het toch nog leuk om te zien. Kijk gezellig mee!

GARNIER MICELLAIR REINIGINGSWATER

Dit micellair water is fijn om te gebruiken. Het verwijdert vlot mijn (oog)make-up, verfrist mijn gezicht en voelt zacht aan op mijn huid. Een pluspunt is dat dit micellair water geschikt is voor de gevoelige huid. Het bevat geen parfum, parabenen of andere ingrediënten die de huid kunnen irriteren.

BELLA COTTON 50 MAXI WATTENSCHIJFJES


Deze grote wattenschijfjes van de Action koop ik iedere keer opnieuw. Ik vind ze gewoon fijn om mijn gezicht mee te reinigen en ze zijn heel goedkoop.


CIEN THERMAL SPA FOAM BATH

Dit badschuim van de Lidl heeft me een beetje teleurgesteld. Als je aan de fles ruikt, dan ruik je een heerlijke geur van monoïbloesem. Maar zodra je in bad zit is de geur helemaal verdwenen. Het is een prima badschuim maar voor de geur hoef je het niet te doen.   

NIVEA PURE & NATURAL DEODORANT

Deze deodorant ruikt lekker naar jasmijn en beschermt mijn oksels goed tegen nare geurtjes. Een nadeel is dat hij prikt na het scheren en een branderig gevoel geeft, daarom zou ik hem niet meer opnieuw kopen.


PANTENE PRO-V GLAD & ZIJDEZACHT SHAMPOO EN CONDITIONER

Deze shampoo en conditioner doen goed hun werk. Ze bestrijden pluizig haar en maken mijn haar mooi glad en zacht. Daarnaast ruiken de producten heerlijk en blijft de geur lang hangen, daar kan ik echt van genieten. Momenteel gebruik ik de Iva Natura shampoo en conditioner maar in de toekomst komen deze producten van Pantene zeker nog eens terug.RITUALS SAMURAI FOAMING SHOWER GEL

Glenn heeft zich de afgelopen maand ingehouden want hij heeft maar één product opgemaakt: de Samurai shower foam van Rituals. Glenn is heel tevreden over deze douche foam, het schuimt goed en ruikt lekker naar mandarijn en Yuzu. Toch gaat zijn voorkeur eerder naar de Blue Dragon douche foam omdat die geur langer blijft hangen na het douchen. 


ORCHID AROMATIC ESSENTIAL OIL

Deze orchidee geurstokjes heb ik in het Kruidvat gekocht, maar ik weet niet meer van welk merk ze zijn. Wat ik wel weet is dat ze erg zijn tegen gevallen omdat je er niets van ruikt, tenzij je er met je neus gaat over hangen. Ik heb de laatste olie zelfs weggegooid omdat ik er toch niets aan had. 

NEW LOOK POMEGRANATE & PASSION FRUIT SCENTED CANDLE

De geurkaars van de New Look was daarentegen wél heel fijn. De geur van granaatappel en passievrucht is echt heerlijk. Zo was de zomer toch al een beetje in huis. Ik heb echt spijt dat deze geurkaars op is. 

Zo, dit zijn mijn opgemaakte producten van april. Iets minder dan normaal, maar de ene maand maak je nu eenmaal meer op dan de andere maand. Laat me zeker weten wat jullie zoal hebben opgemaakt want daar ben ik heel benieuwd naar!

Veel liefs,
Vanessa xxx

15 reacties

  1. Weer een mandje vol opgemaakte produkten,en sommige zijn gelukkig leeg,als ze tegenvielen.Weer sparen voor devolgende mand…..xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *