Winactie: Kneipp Luxe Verwenset Beauty Geheim!

Geplaatst door
Vandaag heb ik een leuke winactie voor jullie. In samenwerking met Kneipp mag ik een Kneipp Luxe Verwenset Beauty Geheim weggeven! Deze set bevat een doucheolie, sugar & oil body scrub, badolie en huidolie. De producten bevatten ultiem verzorgende oliën en bieden een luxueuze geurbeleving. Pure verwennerij voor lichaam en geest! Mocht je graag een uitgebreide review lezen alvorens deel te nemen aan de winactie, dan kan dat hier.   
 

Tip: De Kneipp Luxe Verwenset Beauty Geheim kan een mooi cadeau zijn voor Moederdag. Natuurlijk kan je de set ook voor jezelf houden of er iemand anders mee verrassen. Die keuze is helemaal aan jou! 
 
Wat moet je doen om kans te maken?
 
– Like mijn Facebook pagina, like én deel de winactie. 
 
– Laat hieronder een reactie achter met een geldig e-mailadres. Deel je je e-mailadres liever niet openbaar? Dan mag je me altijd een mailtje sturen. 
 
Iedereen uit België en Nederland mag deelnemen. De winactie loopt tot 30 april 2016. Daarna stuur ik een mailtje naar de winnaar. Veel succes!
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

29 reacties

  1. Wat een leuke actie! Ik zou het inderdaad voor mijn moeder willen winnen voor moederdag. Ook ken ik dit product nog niet, dus ik ben wel erg benieuwd hoe het mijn moeder zal bevallen.
    samstautt @ ziggo . nl

  2. Hey, ik vind de badolie supergoed van kneipp, steeds een zalig verwenmomentje. Zou leuk zijn moest ik met dit pakket ook hun andere producten leren kennen. ([email protected])

  3. Weer een heel mooie actie! Ik heb laatst de muurstickers al bij je mogen winnen, waar ik nog steeds ontzettend blij mee ben, dus ik sla deze actie over. Heel veel succes allemaal!

  4. Voor zo'n luxe-verwennerij mét topproduktjes van Kneipp zeg ik niet nee en nu maar hopen dat we hier binnenkort superfris zitten te blinken met dat pakketje 😉 (e-mailadres : [email protected])

  5. Beste vanessa. Heb je toegevoegd op facebook. Ik doe graag mee aan de win actie. Ik ben nog niet vertrouwt met de kneipp producten, maar wil ze graag leren kennen, zo een mooi pakket zou thuis niet misstaan.
    [email protected]

    Groetjes Elke.

Reacties zijn gesloten.