Winactie: Iva Natura shampoo en conditioner voor droog haar!

Geplaatst door
Ongeveer een maand geleden schreef ik een review over de Iva Natura shampoo en conditioner voor droog haar die ik van de webshop Way 2 Natural heb ontvangen. En ik heb goed nieuws: één van jullie kan zo’n shampoo en conditioner winnen! Wil je graag kans maken? Lees dan snel verder!

Wat moet je doen om kans te maken?
 
– Like mijn Facebook pagina, like én deel de winactie.

– Like de Facebook pagina van Way 2 Natural.

 
– Laat hieronder een reactie achter met een geldig e-mailadres. Deel je je e-mailadres liever niet openbaar? Dan mag je me altijd een mailtje sturen. 
 
Iedereen uit België en Nederland mag deelnemen. De winactie loopt tot 30 april 2016. Daarna stuur ik een mailtje naar de winnaar. Veel succes!
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

28 reacties

 1. Iva Natura shampoo en conditioner voor droog haar. Ik heb droog haar en ben er ook heel erg benieuwd naar dit merk. Ik doe graag mee. Ik volg je al overal!

 2. Dag Vanessa,
  Ik ken dit merk zelf nog niet maar sta zeker open om nieuwe merken te leren kennen. Dat droog haar heb ik zeker (een beetje op het stro-achtige af…) dus producten om mijn haar nog beter te verzorgen en beschermen zijn meer dan welkom!
  Groetjes,
  Maria

 3. Heerlijk! Nu de zon volop schijnt, gaan de highlights en kleur toch wel wat droger voelen in mijn lange donkere haar. Met Iva Nature shampoo en conditionor kan ik mijn haren vast weer wat acceptabel voor de dag komen. Zou het dolgraag willen uit proberen. Een leuk moederdag cadeau! mijn mail: [email protected]

 4. Heerlijk! Nu de zon volop schijnt, gaan de highlights en kleur toch wel wat droger voelen in mijn lange donkere haar. Met Iva Nature shampoo en conditionor kan ik mijn haren vast weer wat acceptabel voor de dag komen. Zou het dolgraag willen uit proberen. Een leuk moederdag cadeau! mijn mail: [email protected]

 5. Ik heb ook vrij snel last van droog en pluizig haar. Een goede voedende shampoo en conditioner heb ik zeker nodig. Wat fijn dat deze producten geheel biologisch zijn, dat is voor mij een pré. Ik eet al zoveel mogelijk biologisch en nu ben ik de biologische verzorgingsproducten aan het ontdekken. Ik zou ze graag willen proberen want ik ken ze nog niet.

 6. Ik doe ontzettend graag mee met deze actie.
  Ik vind het Black Face Mask en de Anti-aging cream geweldig. En ben daardoor benieuwd naar deze haar-producten.
  Fijn dat het goed voor de natuur is!

  Ik stuur mijn adres via mail.

  Groetjes
  Gonny

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *