Moederdag tip: Geef mama een wellness beleving met de Therme Luxe Geschenkdozen

Geplaatst door
Vanaf het moment dat je geboren bent, heeft ze voor je gezorgd en onvoorwaardelijk van je gehouden. Een knuffel, een kus, een pleister, een aai over je bol en haar warme armen om je heen toen je verdrietig was. Nu, jaren later, besef je pas dat ze je wilde beschermen. Ook al was je het er niet mee eens. Nog steeds is zij de eerste die je belt als je advies nodig hebt of gewoon een luisterend oor. Eén ding is zeker: jij bent het belangrijkste in haar leven, en zij is dat ook voor jou. Daarom heeft Therme heerlijke geschenkdozen samengesteld waarmee je kunt zeggen: “Bedankt Mama, nu is het even tijd voor jezelf”. Kijk mee naar de Therme luxe geschenkdozen!
 
 
 

In de geschenkdozen zitten alle producten die je moeder nodig heeft om zichzelf te verzorgen met het unieke 3-stappen wellness systeem.
Een roos voor de liefste mama
 
Moederdag en bloemen gaan hand in hand met elkaar. De hartvormige blaadjes van de roos staan voor liefde, vertrouwen en de doornen geven aan dat de liefde niet altijd over rozen gaat. Elke kleur roos heeft een eigen betekenis. Wist je bijvoorbeeld dat roze rozen een teken van geluk, dankbaarheid en zuiverheid zijn? Tijd om mama een mooie roos cadeau te doen, maar dan in de vorm van ultieme wellness. 
 
Therme heeft een unieke luxe geschenkverpakking met heerlijk verzorgende producten van de Therme Bulgarian Rose Wereldkuur. Laat je moeder genieten van heerlijke en zacht verzorgende huidverzorgingsproducten met een unieke en verleidelijke geur. In de Luxe geschenkdoos zitten 3 producten voor de beleving van het 3-stappen wellness systeem van Therme. Daarnaast bevat deze geschenkdoos ook nog een heerlijke Bulgarian Rose Body Mist. 
 
Tip: De Body Mist is heerlijk voor op je lichaam, maar ook zeker heerlijk om in het interieur te gebruiken. 
 

Therme Bulgarian Rose Luxe Geschenkdoos – € 25

 
Geef haar ultieme ontspanning wanneer ze maar wil 
 
Iedereen die ooit een keer een Hammam massage heeft gehad weet hoe ontspannend dat is. Na al die jaren van zorgen is je moeder vast wel toe aan een momentje van ultieme ontspanning. Echter is een Hammam behandeling niet haalbaar (betaalbaar) om elke dag te ervaren. Met de Therme Hammam Luxe Geschenkdoos Groot, zorg je ervoor dat ze vanuit haar eigen badkamer een Hammam beleving kan ervaren, wanneer ze maar wil! 
Therme Hammam Luxe Geschenkdoos Groot – € 39.95
Mama verdient een zijdezachte huid
 
Je moeder doet veel en daardoor vergeet ze vaak zichzelf te verwennen. Gun je moeder een echt Zen momentje met de Therme Zen White Lotus producten. De Witte Lotus staat voor zuiverheid, schoonheid en de eeuwige jeugd. Daar worden moeders blij van! 
 
De producten van de Therme Zen White Lotus Wereldkuur op basis van Zijde en Soja-extract verzorgen, verzachten en verwennen het lichaam weldadig. De producten hebben een serene, inspirerende en exotische geur en de hydraterende bestandsdelen zullen de huid zijdezacht maken. Schenk je moeder een mooi luxe cadeaudoos van Therme Zen White Lotus voor haar ultieme zen momentje! Want die zijdezachte huid verdient ze! 


Therme Zen White Lotus Geschenkdoos Groot – € 39.95

 
 
Geef spiritualiteit en zuiverheid cadeau

De roze lotusbloem staat symbool voor puurheid. De lotus groeit met zijn wortels in de modder via een lange steel door het water naar het licht. Daarom wordt hij ook gezien als symbool voor de menselijke groei. In haar hoogste bloei vertegenwoordigt de Lotus zuiverheid en spiritualiteit. 
 
De wereldse beauty producten van de Therme Saigon Pink Lotus hebben een romantische en luxe geur dankzij de aroma’s van roze lotus, amber, vanille en sandelhout. De zachte huidverzorgingsproducten in deze luxe geschenkdoos zorgen voor een intensieve voeding van de huid met een zijdezachte huid als resultaat.
Therme Saigon Pink Lotus Luxe Geschenkdoos Groot – € 39.95
 


Alle geschenkdozen zijn te koop via www.therme.nl. Gratis verzending bij besteding vanaf € 25.
 
 

13 reacties

  1. Leuke boxen. Ik weet alleen niet of het iets voor mijn mama zou zijn, zij heeft het eerder voor L'Occitane en Roger et Galet. Geen idee wat ze van Therme vindt. Ik zou dan eerder zo eentje voor mezelf kopen. 😉

  2. Zien er leuke boxen uit,ik zou voor Zen gaan.Het zijn ook goede produkten.xxx

Reacties zijn gesloten.