Benecos Natural BB Cream 8 in 1 + kortingscode!

Geplaatst door
Ik heb een bleke huid en daarom is het moeilijk om een foundation of BB cream te vinden die mooi bij mijn eigen huidskleur past. Van de webshop Coos-shop ontving ik een Benecos Natural BB Cream 8 in 1 in de lichtste kleur Fair. Ik was heel benieuwd om deze BB cream te testen. Zou deze kleur licht genoeg zijn voor mijn huid? En zou de BB cream een mooie dekking geven? Je komt het hieronder te weten. Onderaan het artikel vind je ook een kortingscode van 25% die je kan besteden in de webshop! 

De Benecos Natural BB Cream 8 in 1 zit in een mooie tube van 30 ml. Ik heb de lichtste kleur Fair ontvangen, maar de kleur Beige is ook verkrijgbaar. Helaas zijn dit de enige kleuren in de webshop. Deze BB cream is dus vooral geschikt voor vrouwen met een lichte huidskleur. De BB cream kost € 10.95. Fijn om te weten is dat Benecos een biologisch cosmeticamerk is. De producten bevatten geen parabenen en zijn niet getest op dieren.
 
 
Een BB cream zit een beetje tussen een getinte dagcrème en foundation in. De Benecos Natural BB Cream biedt 8 voordelen:
 
1. Egale teint: reflecterende pigmenten en voedende oliën egaliseren je huid en maken ze glad en soepel. 
2. Gecorrigeerde teint: reflecterende en getinte pigmenten egaliseren je huid toon en verbergen merkbaar roodheid en irritatie van de huid. 
3. Huid-kalmerend: granaatappel extract kalmeert de gevoelige huid. 
4. Matterend-absorberend: poeder extracten nemen teveel aan talg weg en geven een satijnen afwerking. 
5. Voedt de huid: jojoba-olie, shea boter, olijfolie en Açai olie verzorgen de huid en maken haar zacht en soepel. 
6. Antioxidatief: Açai olie en hyaluronzuur hebben een antioxiderende werking en beschermen de huid tegen vrije radicalen en dus huidveroudering
7. Aangenaam huidgevoel: Açai olie verbetert de elasticiteit van de huid en zorgt zo voor een aangenaam huidgevoel. 
8. Vochtinbrengende – hyaluronzuur: voorziet de huid van vocht.
 
Op mijn hand ziet de BB cream er vrij donker uit. Ik was dus bang dat de kleur veel te donker zou zijn voor mijn lichte huid, maar verrassend genoeg valt de kleur op mijn gezicht lichter uit dan ik had verwacht. Ik moet alleen goed opletten dat ik niet teveel BB cream in één keer aanbreng want dan kan de kleur wel eens te donker zijn. Verder geeft de BB cream een mooie, natuurlijke dekking. Ik heb niet veel last van roodheden of onzuiverheden dus voor mij is de dekking ideaal. Alleen voor de donkere kringen onder mijn ogen gebruik ik nog een concealer. De BB cream voelt luchtig aan, ik heb niet het gevoel dat ik iets op mijn gezicht heb, en dat is natuurlijk fijn met de zomer in het vooruitzicht. In combinatie met een poeder blijft de BB cream goed op zijn plaats. Besluit? Ik ben zeker tevreden over deze BB cream. Het enige minpuntje is de onaangename geur, maar gelukkig ruik je die alleen tijdens het aanbrengen en daarna niet meer.
 
Kortingscode
 
Speciaal voor mijn lezers mag ik een unieke kortingscode delen: vanessa25. Hiermee krijg je 25% korting in de Coos-shop. Ik wens je alvast veel shopplezier! 
 

* Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk / bedrijf.

Ken jij de Coos-shop al? En wat vind jij van de Benecos BB Cream?
Veel liefs,
Vanessa xxx

10 reacties

  1. Ik kende dit merk niet, maar was wel benieuwd! Ik ben bang dat deze bij mij heel oranje zou worden, dat doet BB sowieso vaak vind ik! Valt bij jou goed mee gelukkig 🙂

Reacties zijn gesloten.