Ik ga in bad en ik neem mee

Geplaatst door
Sommige mensen genieten van hun momentje onder de douche, ik hou ervan om in een warm bad te liggen. Het heeft een ontspannende werking wat goed is voor mijn spieren. En daarnaast voel ik me lekker in mijn vel omdat ik helemaal schoon en fris ben. Dat laatste komt natuurlijk door de heerlijke verzorgingsproducten die ik gebruik. Gisteren besloot ik om in bad te gaan en dit keer nam ik mijn fototoestel erbij. Niet om sexy selfies te maken maar wel om jullie te laten zien welke producten ik heb gebruikt. Kijken jullie mee?

Bomb Cosmetics Bomb-Jamin Button Bath Blaster
 
Ik gebruik graag een bruisbal als ik in bad ga. Dit keer gebruikte ik de Bomb Cosmetics Bomb-Jamin Button bruisbal. De bruisbal ziet er superleuk uit door de knopjes bovenop en hij kleurt je badwater lichtpaars. De geur is een mix van vanille room, cacao en shea boter. Daarnaast bevat de bruisbal oliën van salie en cederhout die de huid heerlijk verzorgen. Voor wie deze bruisbal ook eens wil proberen: ik heb hem gekocht bij Di Beauty & Care.

Bodysol Detox Douchegel Groene Thee
 
Deze douchegel heb ik ontvangen van de online apotheek 24pharma.be. De douchegel ontgift de huid door de overmaat aan vrije radicalen te neutraliseren en de huid te beschermen tegen uitwendige toxines. De douchegel is verrijkt met zoete groene thee-extract en vitamine-E bolletjes. De geur van groene thee is niet te overheersend, het is vooral een frisse geur. Ideaal om ’s ochtends mee wakker te worden! 
 
 
Pantene Pro-V Glad & Zijdezacht Shampoo & Conditioner

Ik gebruik altijd een shampoo en conditioner voor droog en pluizig haar. Momenteel gebruik ik de Pantene Pro-V shampoo en conditioner die je haar mooi zacht maken en pluizig haar bestrijden. Deze producten doen goed hun werk en ik ben er heel tevreden over. De geur is echt heerlijk en blijft lang hangen. Als ik mijn haar ’s avonds was, dan ruik ik de geur ’s ochtends nog steeds.


Farmona Tutti Frutti Body Scrub Pear & Cranberry

Voor ik begin met scheren, scrub ik mijn benen met de Farmona Tutti Frutti body scrub in de fruitige geur van peer en cranberry. Door te scrubben verwijder je dode huidcellen waardoor je huid na het scheren nog gladder is. Deze body scrub zat trouwens in de Happy Blue Box van november 2015.  

 

Gillette Satin Care Scheergel Aloë Vera
Gillette Simply Venus wegwerpscheermesje


Daarna scheer ik mijn oksels, benen en bikinilijn met de Gillette Satin Care scheergel met Aloë Vera. Deze scheergel ruikt niet alleen lekker fris, maar zorgt er ook voor dat het mesje soepel de haren kan verwijderen met als resultaat een gladde en zachte huid. De wegwerpscheermesjes koop ik bij de Action, daar zijn ze meestal goedkoper dan bij de drogist. 


Therme Bulgarian Rose Dry Oil Spray 

Als ik uit bad kom, dan smeer ik mijn armen en benen in met een body lotion, body butter of olie. Dit keer gebruikte ik de dry oil spray van de Therme Bulgarian Rose lijn die naar rozen en cranberry ruikt. De verstuiver zorgt voor een snelle en gelijkmatige verspreiding en maakt mijn huid babyzacht. Een aanrader voor de droge huid!

Als laatste gebruik ik een haardroger om mijn froe / pony te föhnen, de rest van mijn haar laat ik aan de lucht drogen. En voilà, ik ben helemaal schoon en fris!

* Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk / bedrijf.

 
Wat verkies jij: een douche of een bad? En welke producten gebruik jij zoal?
Veel liefs,
Vanessa xxx

14 reacties

  1. Oeh heerlijk! Ik heb binnenkort ook een bad en heb al een bestelling bij Lush gedaan want ik kan niet wachten! Mijn eerste nachtje in het nieuwe huis is ook meteen het bad in duiken!!

    1. Zo leuk dat je binnenkort een bad hebt. Ik zou het in ieder geval niet meer kunnen missen. Geniet van je Lush spulletjes!

  2. Meestal een douche,soms een bad,ik zit er niet graag in.Douchegel van Bodysol,de scheergel,douchegel van Nivea enz…..ik gebruik vanalles wat.xxxNa zo'n onderhoudsbeurt ben je zeker wel proper:):)xxx

Reacties zijn gesloten.