Unboxing Happy Blue Box – november 2015

Geplaatst door
Vandaag heb ik een unboxing voor jullie, namelijk de Happy Blue Box van de maand november. Ik kijk er altijd naar uit om deze beautybox te ontvangen. Het is iedere keer een feestje om de box open te maken en te kijken naar wat er allemaal in zit. Ben jij ook zo benieuwd naar de inhoud? Kijk dan gezellig mee!
 

De Happy Blue Box is een beautybox die je eenmalig (€ 19.95), maandelijks (€ 17.95) of per 3 maanden (€ 55) kan bestellen. In de box zitten vijf tot zes full size producten. De inhoud is een verrassing dus je weet niet op voorhand wat er zal in zitten. Er zijn drie varianten beschikbaar: de Happy Girls Box (jonge huid), Happy Women Box (rijpere huid) en de Happy Men Box (voor mannen). Ik ontvang elke maand de Happy Girls Box.

Wanneer ik de doos open, dan zie ik een kaartje liggen. Daarop staat vermeld welke producten er in de box zitten. Er staan geen afzonderlijke prijzen bij, maar de waarde van de box is sowieso hoger dan het bedrag dat je ervoor betaald.

Oké, genoeg gepraat over de praktische dingen. Laten we nu maar snel kijken naar de inhoud!

 
In elke box zit een gratis sjaaltje verstopt en ook dit keer is het weer een mooi sjaaltje met kleine bloemetjes erop. Leuk voor dit najaar!

Heathcote & Ivory / Morris & Co – Bath Crystals
 
“Het wereldwijd bekende lifestylemerk Heathcote & Ivory heeft de handen in elkaar geslagen met Morris & Co, een Brits merk in textiel- en behangprints. In de prachtige enveloppe zit een organza zakje, gevuld met heerlijke badkristallen. De kristallen zijn gemaakt van natuurlijke minerale zouten en verwennen je zintuigen. Voor wie geen bad heeft, is het badzout ook ideaal bij een relaxerend voetbadje.”
 
Ik vind het zalig om in bad te gaan dus ik ben zeker blij met deze badkristallen. De kristallen bevatten natuurlijke minerale zouten met essentiële oliën van mandarijn, rozemarijn, patchouli en geranium. Wanneer ik aan het zakje ruik, dan komt de zachte, bloemige geur me direct tegemoet. Mmm, ik weet nu al dat ik hiervan ga genieten! Ik vind het trouwens handig dat je de kristallen ook voor een voetbadje kan gebruiken aangezien niet iedereen een bad heeft. 
 
 
Yardley – Lily Of The Valley Body Spray
 
“Deze verfrissende body spray van het Britse merk Yardley heeft een lichte en elegante geur met topnoten van citrus, gecombineerd met de geur van meiklokjes, jasmijn, geranium en magnolia. De spray is bruikbaar op elk moment van de dag en perfect als korte verfrissing tijdens een lange werkdag.”

Een body mist vind ik heerlijk om te gebruiken, maar met een body spray heb ik nog geen ervaring. Dit is echt een spray in de vorm van bv. een haarlak en dat is toch even wennen. Ook de geur is niet direct een geur die ik op mijn lichaam zou sprayen. Ik denk dat ik de body spray eerder ga gebruiken om mijn dekentjes en dergelijke op te frissen. Dat is ook handig, toch?

 
 
Knayton Hall – Kitchen Hand Wash
 
“De hand wash van Knayton Hall is ideaal voor gebruik in de badkamer of keuken. Dit product is erg zacht en effectief bij de reiniging van je handen en je huid voelt weer zacht en fris aan. Omdat deze hand wash helemaal zeepvrij is, is hij ook geschikt voor de meest gevoelige huid.”
 
Een handzeep komt altijd van pas in de badkamer, keuken of toilet. Daarnaast vind ik de flacon er leuk uitzien. De eerste keer moest ik wel lang pompen om de zeep uit de flacon te krijgen, maar dat is uiteindelijk toch gelukt. De volgende keren ging het gelukkig vlot. De zeep ruikt lekker fris en mijn handen voelen zacht aan. 
 
 
 
GAP – Body Cream
 
“GAP bodycrème is heerlijk zacht, trekt zo in je huid en laat een zalig gevoel achter. Dit product bevat natuurlijke hydraterende ingrediënten die helpen om je huid te voeden en in een perfecte staat te houden.”
 
Ik ben gek op bodycrèmes! Deze bodycrème ruikt heel lekker. Het is een kruidige, verleidelijke geur. De crème is romig, smeert makkelijk uit en trekt snel in. Verder ziet de ingrediëntenlijst er ook goed uit: shea butter, jojoba butter, bijenwas, vitamine A, C en E… Ik weet één ding: deze pot ga ik niet te ver weg zetten.
 
 
 
Tutti Frutti – Body Scrub
 
“De body scrub van Tutti Frutti heeft een fris en fruitig aroma. De scrubdeeltjes en de delicate gel zorgen samen voor een perfecte reiniging van je huid. Onzuiverheden en dode huidcellen worden vlot verwijderd en je lichaam blijft schoon, zacht en verzorgd achter. Voor het aanbrengen van deze body scrub krijg je van ons nog een gratis scrubhandschoen.”
 
Yay, een body scrub! Alleen al de naam Tutti Frutti maakt me vrolijk. De scrub heeft een felgroen kleurtje en ruikt naar peer en cranberry, lekker fruitig dus. Dat is goed want zo komt de zomer toch nog een beetje in huis. Inmiddels heeft deze scrub al een plaatsje in mijn douche gekregen. Dat zegt genoeg hoe nieuwsgierig ik ben naar dit product. Ook leuk dat je een gratis scrubhandschoen krijgt, die had ik nog niet. 
 
Zo, dit zijn alle producten. Mooie inhoud hè? Ik ben het meest enthousiast over de body cream en body scrub, al vind ik de badkristallen en hand wash ook heel leuk. De body spray vind ik iets minder, maar gelukkig kan ik hem gewoon op mijn linnengoed gebruiken. Verder vind ik het fijn dat het allemaal onbekende merken zijn. Zo leer ik weer nieuwe verzorgingsproducten kennen.  
De box van november is helaas niet meer te bestellen. Inschrijven voor een box kan telkens t.e.m. de 14de van de maand, aangezien de boxen op de 15de worden verstuurd. Alle inschrijvingen die na de 15de binnenkomen, worden automatisch gelinkt aan de volgende box.
Een Happy Blue Box kan je hier bestellen. De verzendkosten binnen België zijn gratis, naar Nederland betaal je slechts € 2.50.
* Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk / bedrijf.
Wat vind jij van deze inhoud? Heb jij al een Happy Blue Box besteld?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

13 reacties

  1. Nee ik heb nog nooit zo'n box besteld,maar de inhoud is erg fijn,daar je over de meeste produkten erg tevreden bent,zal je er ook veel plezier aan beleven.Geniet ervan…..xxx

  2. Wat een leuke box is dit 😀 De body cream lijkt mij een heerlijke geur hebben 😀 Ik zou ook graag is zo een box bestellen ^^ x

Reacties zijn gesloten.