Bodysol douchecrème orchidee sensation

Geplaatst door
Onlangs heb ik een pakketje ontvangen van de online apotheek 24pharma.be. Ik heb o.a. een Bodysol douchecrème orchidee sensation ontvangen. Deze douchecrème werd speciaal ontwikkeld voor de dagelijkse verzorging en hydratatie van de huid en ruikt heerlijk naar orchideeën. 
 

De Bodysol douchecrème zit in een doorzichtige fles van 250 ml. Dit is handig want zo kan je zien hoeveel crème er nog in de fles zit. Wat ik minder handig vind is de dop. Eerst moet je het grijze deel er af halen en daarna moet je de witte dop open draaien. Een klikdop of pompje zou handiger zijn want op deze manier is het moeilijk om de juiste dosering in te schatten. Er komt al snel teveel crème uit de fles waardoor je eigenlijk meer gebruikt dan nodig is.
De beschrijving:
 
“De Bodysol douchecrème orchidee sensation werd speciaal ontwikkeld voor een dagelijkse verzorging en hydratatie van de huid. Laat je prikkelen door het orchidee parfum dat zorgt voor een moment van puur genot. De crème verandert in een rijkelijk schuim voor een voelbaar zachtere huid.”

De ingrediënten:
 
De douchecrème is o.a. verrijkt met orchidee-extract die een aangenaam verzachtend en hydraterend gevoel geeft. Daarnaast bevat de douchecrème glycerine die het water in de bovenste huidlaag vasthoudt voor een goed gehydrateerde huid. Het product is hypoallergeen, dermatologisch getest en pH-huidneutraal. 
 
Mijn ervaring:
 
De douchecrème is wit en heeft een vloeibare substantie, wat duidelijk te zien is op onderstaande foto. Tijdens het douchen verandert de crème in een lekker schuim en dat vind ik fijn, want zo heb ik het gevoel dat mijn huid helemaal schoon en fris is. Het orchidee parfum is echt heerlijk! Het is een bloemige, zachte geur waar ik niet genoeg van kan krijgen. Na het douchen voelt mijn huid zacht en gehydrateerd aan. Ik heb geen last van een droog of trekkerig gevoel. Ik vind deze douchecrème heel fijn! De dop is niet zo handig, maar verder ben ik alleen maar positief over dit product.
 
De Bodysol douchecrème orchidee sensation (250 ml) kost normaal € 5.99 maar is momenteel in de aanbieding voor € 4.79 bij 24pharma.be.

* Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk / bedrijf.

 
Ben jij al bekend met Bodysol? En lijkt deze douchecrème iets voor jou?


Veel liefs,

Vanessa xxx  

13 reacties

  1. Zalig denk ik dat hij is!Van Bodysol heb ik een handcreme en dat is de bovenste beste,en ook een douchegel van mijn apotheek als nieuwjaarsgeschenk gekregen,ik ben weg van Bodysol,keigoeie produkten voor de huid!:)xxx

  2. Ik gebruik Schampoo en Conditioner (voor droog en beschadigd haar) van Bodysol. Wat ook leuk is in de apotheek je krijgt een spaarkaart en vanaf je 5 producten hebt gekocht mag je 1 gratis product kiezen.

  3. Ik vind bodysol fijne, basic douchegels hebben. Ik vind de dop juist wel handig, zet hem gewoon zo ondersteboven in de douche en hij blijft goed staan en lekt niet 🙂

  4. Dag Vanessa, super dat je onze producten uit test. Ik zie dat je de fles opendraait om te gebruiken maar eigenlijk hoeft dit niet. De fles is namelijk speciaal ontworpen met deze dop zodanig dat je hem omgekeerd in je douche kan hangen met de haak en deze toch niet lekt. Wanneer je knijpt komt de douchegel pas vrij. 🙂 Hij zou dus extra handig moeten zijn. Veel plezier met Bodysol Orchidee. 😉

Reacties zijn gesloten.