Unboxing Happy Blue Box – januari 2016

Geplaatst door
De Happy Blue Box van de maand januari kwam iets later binnen dan normaal, maar hier is hij dan! Ben je benieuwd naar wat er allemaal in de box zit? Kijk dan gezellig mee!
 

De Happy Blue Box is een beautybox die je eenmalig (€ 19.95), maandelijks (€ 17.95) of per 3 maanden (€ 55) kan bestellen. In de box zitten vijf tot zes full size producten. De inhoud is een verrassing dus je weet niet op voorhand wat er zal in zitten. Er zijn drie varianten beschikbaar: de Happy Girls Box (jonge huid), Happy Women Box (rijpere huid) en de Happy Men Box (voor mannen). Ik ontvang iedere maand de Happy Girls Box.
Wanneer ik de doos open, dan zie ik een kaartje liggen. Daarop staat vermeld welke producten er in de box zitten. Er staan geen afzonderlijke prijzen bij, maar de waarde van de box is sowieso hoger dan het bedrag dat je ervoor betaald.

De box kwam iets later binnen dan normaal (hij wordt altijd de 15de van de maand verzonden). Ik kreeg een mailtje waarin stond dat er iets fout was gegaan met één van de merken en dat ze deze producten op het laatste moment nog moesten vervangen. Hierdoor heeft de box wat vertraging opgelopen. Kan gebeuren, ik apprecieer het in ieder geval enorm dat ze mij hierover een mailtje hebben gestuurd. 
 
 
In elke box zit een gratis sjaaltje verstopt. Dit keer is het een prachtig sjaaltje met mooie kleuren en motiefjes, leuk voor deze winter! 

Wat zit er allemaal onder de sjaal?
 
 
Het eerste wat me opvalt is het leuke geschenksetje. Tijd om de producten van dichterbij te bekijken! 

 

Baylis & Harding Spa Set

“Als geschenkje voor het nieuwe jaar ontvang je één van de twee trio’s van Baylis & Harding. De ‘Skin Spa Body Treats’ bevat 3 heerlijke badproducten met roos, ylang ylang en patchouli. De set ‘Sweet Mandarin & Grapefruit’ omvat dan weer drie luxueuze producten met mandarijn, pompelmoes en vitamine A, B & C. Allebei goddelijke combinaties om je huid te verzorgen en te verwennen.”


Ik heb de ‘Skin Spa Body Treats’ ontvangen en daar ben ik blij mee. Het setje bevat een steam shower body cleanser (100 ml), silky body lotion (100 ml) en zeep (100 gr). Allemaal in de geur van roos, ylang ylang en patchouli, heerlijk! 


Hurraw! Lip Balm

“Volledig natuurlijk, veganistisch, gemaakt van rauwe, organische en fair trade ingrediënten, afgewerkt met een hoop natuurlijke en leuke smaken. Ontdek nu één van de 23 varianten van deze organische lippenbalsem. De smaken zijn erg uiteenlopend en gaan van limoen tot pitta (écht!). De lippenbalsem is bovendien zacht, voelt niet zwaar aan, kleeft niet, smelt niet en blijft lang zitten. Ideaal om je lippen te verzorgen nu de dagen weer een stuk kouder aanvoelen.”
 
In eerste instantie was ik blij dat er een lippenbalsem in de box zat aangezien dit product onmisbaar voor me is, maar helaas is de smaak van kaneel niet echt mijn ding. Mijn vriend houdt wél van de geur. Smaken verschillen nu eenmaal, dat is iets persoonlijks.


Aapri Facial Scrub Cream

“Aapri is het eerste Britse merk dat zich volledig toespitst op scrubben en exfoliëren. Deze romige scrub voor het gelaat is samengesteld met natuurlijke stukjes abrikozenpit en verrijkt met Aloë Vera, vitamine E en abrikozenpitolie. Vuil, vet en dode huidcellen worden op milde wijze verwijderd en je huid wordt tot diep in de poriën gezuiverd.”
 
Ha, dit komt goed uit! Mijn huidige gezichtsscrub van de Hema is bijna op dus dan heb ik alvast eentje in voorraad. De scrub ruikt lekker fris en fruitig en de abrikozengeur is duidelijk aanwezig. Als de scrub nu nog goed zijn werk doet, dan is het helemaal in orde.


PHB Ethical Beauty Hydrating Eye Gel

Dit product zat in de box in plaats van een shampoo en conditioner van Bentley Organic die niet op tijd geleverd konden worden. 

“Deze ooggel is 100% natuurlijk en is gemaakt met essentiële olie en botanische extracten om de gevoelige huid rond je ogen te verzorgen, voeden en beschermen. Het product trekt snel in en heeft een erg effectieve werking. Gebruik de gel na het reinigen van je gelaat en voor het aanbrengen van dagcrème. Naargelang je huidtype en leeftijd ontvang je een Hydrating Eye Gel, Anti-Aging Eye Gel of Brightening Eye Gel.”
 
Een beauty voornemen voor 2016 is dat ik de huid rondom mijn ogen beter wil verzorgen. Daarnaast kunnen mijn vermoeide ogen wel wat verfrissing gebruiken. Ik ben dus heel benieuwd naar de werking van deze ooggel.


Bee Bar Lotion

Als extraatje ontving ik een Bee Bar Lotion in een heerlijke, warme vanillegeur. Ik hou van deze geur! Dit product is eigenlijk een soort body lotion maar dan in een vaste vorm. Door de temperatuur van je lichaam smelt hij een beetje en kan je de lotion uitsmeren. Het potje is wel vrij klein dus vooral geschikt om te testen en niet om je hele lichaam mee in te smeren. 
 
 
Zo, dit zijn alle producten! Ik vind het geschenksetje, de gezichtsscrub en ooggel het fijnste. De Bee Bar Lotion is een klein maar leuk extraatje. De lippenbalsem valt helaas een beetje tegen qua geur, maar misschien kan ik hier wel iemand anders een plezier mee doen.
 
De box van januari is jammer genoeg niet meer te bestellen. Inschrijven voor een box kan telkens t.e.m. de 14de van de maand, aangezien de boxen op de 15de worden verstuurd. Alle inschrijvingen die na de 15de binnenkomen, worden automatisch gelinkt aan de volgende box.
Een Happy Blue Box kan je hier bestellen. De verzendkosten binnen België zijn gratis, naar Nederland betaal je slechts € 2.50.
* Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk / bedrijf.
 
Wat vind jij van deze inhoud? Heb jij al een Happy Blue Box besteld?

Veel liefs,
Vanessa xxx

22 reacties

 1. Er zitten echt super leuke producten in! Deze beautybox kende ik nog niet. Stiekem trekt die Bee Bar Lotion mijn aandacht wel :).
  x Angela // xxAngiejj.nl

 2. Ik vind zo'n boxen er altijd zo leuk uitzien! Alleen durf ik ze niet zo goed te bestellen uit schrik dat ik niets met de producten ben. 🙁

 3. Leuke producten en mooie sjaal weer! Ik heb voor mijn mama haar Kerstmis ook een setje van het merk Baylis & Harding cadeau gedaan. Dat zagen er ook wel fijne producten uit.

 4. heb bijna dezelfde producten…heb alleen een honing lippenbalsem en een andere kleur van ooggel…en mijn sjaal is zwart met katten erop…

 5. Best fijne inhoud! Wat leuk dat er ook een sjaaltje bij zit 😀 Ik ken de merken van de producten nog niet maar ben heel nieuwsgierig 🙂

 6. Wat een ontzettend leuke box! Deze kende ik nog niet!!
  Ik ga toch eens even kijken.
  Momenteel zit ik bij Bluxbox en dat is toch mijn favoriet. Maar eentje erbij kan nooit kwaad 😉

 7. De sjaal vind ik heel mooi,prachtige kleuren.De inhoud is weer erg leuk,patchouli ruik ik graag,liever dan fruitgeuren :)xxx

 8. Wel een leuke inhoud! Maar ik vind het juist altijd zo risky dat je niet weet wat je krijgt haha. Dat sjaaltje vind ik wel echt to die for. 😀

Reacties zijn gesloten.