Janzen verzorgende handcrème ceder & sandalwood

Geplaatst door
In de winter heb ik veel last van droge handen en dan vooral van droge velletjes rond mijn nagels. Een goede handcrème is dus geen overbodige luxe. Ik gebruik eigenlijk verschillende handcrèmes, maar een handcrème waar ik de laatste tijd vaak naar grijp is de Janzen verzorgende handcrème in de geur ceder en sandalwood uit de grey 04 lijn.
 

Janzen staat voor puur, open en echt. Dit merk bestaat uit huidverzorging, geuren en badaccessoires die rust uitstralen en energie geven. Het merk is 100% Nederlands en staat helemaal voor wellbeing.
Janzen heeft verschillende lijnen met elk een eigen parfum. De handcrème die ik heb ontvangen komt uit de grey 04 lijn en ruikt naar ceder en sandelhout. De geur is heel lekker: houterig, poederachtig, warm en zacht. Net als de Janzen douche foam kan deze handcrème ook door mannen gebruikt worden. Het is geen typisch vrouwelijke geur. 
 
Het is een lichte, niet-vette crème die zich makkelijk laat verdelen en goed wordt opgenomen door de huid. Na ongeveer een minuutje is de crème helemaal ingetrokken. De crème werkt intensief hydraterend en beschermt tegen uitdrogen. Mijn handen zien er mooi, soepel en zacht uit. Na gebruik blijft er nog een subtiele geur achter, heerlijk!
 
De verzorgende handcrème heeft een fijne samenstelling met drie oliën: karité, canola en macadamia. Deze ingrediënten zijn ideaal voor alle handen, ook als de huid heel droog is of snel geïrriteerd raakt.  
 
Ik vind deze handcrème heel fijn om dagelijks te gebruiken. Bovendien is de tube van 75 ml erg handig om in je handtas te steken en onderweg mee te nemen. Zo kan je altijd en overal je handen verzorgen.
De Janzen verzorgende handcrème ceder & sandalwood kost € 5.95 voor 75 ml en is o.a. te koop in de webshop van bol.com en johnbeerens.com. 
* Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk / bedrijf.
Gebruik jij een handcrème? En ben jij al bekend met de producten van Janzen?


Veel liefs,

Vanessa xxx

13 reacties

  1. Nee, op dit moment niet. Op mijn werk gebruik ik het heel soms, maar dat is van een heel goedkoop eigen merk. Nu dat het kouder wordt, merk ik dat ik wel steeds mijn huid open haal met papercuts, dus moet echt even een goede handcreme gaan halen. De lijn van Janzen spreekt me al een tijdje aan, dus wie weet.

  2. Ik ken het merk nog niet maar het klinkt wel veelbelovend. Ik ben "verslaafd" aan handcreme, heb het ook nodig want mijn handen zijn echt droog en voelen trekkerig aan.

  3. Oeh, deze ziet er heerlijk uit! Ik houuu van de geur van ceder- en sandelhout. ♥ Ik gebruik handcrème, al ben ik de laatste tijd enkel tubes die ik gekregen heb aan het opmaken. Denk o.a. aan de kleintjes van L'Occitane. 🙂

  4. ja ik heb een handcreme hard nodig.Met de koude voelen ze ruw en droog aan.Ik gebruik momenteel eentje van Bodysol,erg goeie,trekt snel in en mijn handen zijn zijdezacht,niet vettig,echt een pareltje:).Janzen ken ik nog niet:)xxx

  5. Ik vind Janzen zo'n fijn merk, ik heb zelf de body cream uit deze lijn, echt een heel lekker product. De fijnste geurlijn die ze hebben, vind ik zelf. X

  6. Ik gebruik heel veel handcrème. Ik heb dan ook een ruime collectie waar ik elke dag een fijn crèmepje uit kan kiezen, haha!

Reacties zijn gesloten.