HEMA 3 in 1 micellair cleansing water

Geplaatst door
Micellair water is een echte hype op het gebied van gezichtsreiniging. Dat is niet zo wonderlijk, want het werkt ontzettend goed en het is nog betaalbaar ook. Zelf ben ik helemaal gek op micellair water en ik gebruik het dan ook elke dag. Tegenwoordig heeft bijna elk merk haar eigen micellair water, maar HEMA had er nog geen. Daar is sinds kort verandering in gekomen want HEMA heeft een 3 in 1 micellair cleansing water uitgebracht. Ik was natuurlijk erg nieuwsgierig en ik testte het meteen uit!
 

De afgelopen tijd heb ik al verschillende micellaire waters getest waarover ik tevreden ben, o.a. Bioderma, Garnier, Embryolisse, Kruidvat en NIVEA. Bioderma en Embryolisse zijn de duurste uit het rijtje terwijl die van het Kruidvat maar € 2.49 kost. Die van de HEMA is nog goedkoper want die kost slechts € 2.25. Wow, dat is echt goedkoop! Hopelijk maakt de inhoud me net zo enthousiast.

 
Het 3 in 1 micellair cleansing water vind je in de standaard lijn van HEMA, de It’s My Beautiful Skin Day lijn die voor alle huidtypen is geschikt. De fles is doorzichtig en bevat 250 ml. De verpakking is mooi en strak zoals we van HEMA gewend zijn.
 
Dit zegt HEMA over het micellair water:

Het 3 in 1 micellair reinigingswater reinigt, verfrist en verwijdert onzuiverheden en make-up van je gezicht, ogen en lippen. Dankzij micellaire technologie wordt je huid op milde wijze grondig gereinigd. De verzachtende micellaire formulering bevat geen alcohol, parfum en kleurstoffen en is ook geschikt voor de gevoelige huid. Aquaxyl™ heeft een vochtvasthoudend effect en helpt de huid hydrateren. Breng aan met een wattenschijfje, afspoelen is niet nodig. Het product is dermatologisch getest. 

De verpakking gaat open door een draaidop en daaronder vind je een kleine opening waar het micellair water door moet. Een klikdop of pompje zou misschien handiger zijn geweest, maar het is niet dat ik me eraan stoor. 

Dan de belangrijkste vraag: hoe gaat het reinigen met dit micellair water? Daar kan ik een kort antwoord op geven, dat gaat goed! Ik merk wel verschil met de duurdere micellaire waters zoals bv. Bioderma en Embryolisse, omdat die iets sneller make-up en vuil opnemen. Met die van de HEMA moet je een paar keer vegen maar daarna is de make-up wel helemaal verdwenen. Na het reinigen voelt mijn huid schoon, fris en zacht aan. Ik heb geen last van een droog of trekkerig gevoel. 
 
Voor de prijs van € 2.25 doet dit micellair water goed haar werk. Het reinigt mijn gezicht, haalt mijn make-up goed weg en voelt prettig aan op mijn huid zonder te irriteren. Als je op zoek bent naar een fijn en betaalbaar micellair water, dan kan ik die van de HEMA zeker aanraden. Persoonlijk vind ik deze ook beter werken dan die van het Kruidvat. 

Het HEMA 3 in 1 micellair cleansing water kost € 2.25 en is nu te koop bij de HEMA en online in hun webshop.

Ga jij dit micellair water proberen?

Veel liefs,
Vanessa xxx

21 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *