Unboxing Happy Blue Box Oktober 2015

Geplaatst door
Een paar dagen geleden stond de postbode voor de deur met de Happy Blue Box van de maand oktober. Ik ben altijd blij als ik deze beautybox ontvang, want het is elke keer een feestje om de box open te maken en te kijken naar welke producten er allemaal in zitten. Ben je benieuwd naar de inhoud? Kijk dan gezellig mee!
 
 

De Happy Blue Box is een beautybox die je eenmalig (€ 19.95), maandelijks (€ 17.95) of per 3 maanden (€ 55) kan bestellen. In de box zitten vijf tot zes full size producten. De inhoud is een verrassing dus je weet niet op voorhand wat er zal in zitten. Er zijn drie varianten beschikbaar: de Happy Girls Box (jonge huid), Happy Women Box (rijpere huid) en de Happy Men Box (voor mannen). Ik ontving de Happy Girls Box!
 
Wanneer ik de doos open, dan zie ik een kaartje liggen. Daarop staat vermeld welke producten er in de box zitten. Er staan geen afzonderlijke prijzen bij, maar de waarde van de box is sowieso hoger dan het bedrag dat je ervoor betaald.
 
Dit zeggen ze over de box:
 
“Deze maand hebben we een speciale box voor jullie. We werken namelijk voor één keer met slechts één merk. We hebben de box gevuld met allerlei make-up van INGRID cosmetics. INGRID Cosmetics is een Pools merk dat hier niet zo bekend is, maar in Polen en buurlanden worden hun producten door beautybloggers en critici de hemel ingeprezen. De make-up van INGRID is van hoge kwaliteit en ook de ingrediënten worden aan de strengste controles onderworpen. Niet voor niets heeft dit merk al meermaals prijzen gewonnen.”
 
Leuk dat ik via deze weg kennis kan maken met INGRID Cosmetics. Het merk klinkt alvast veelbelovend. Benieuwd naar de producten!
 
Eerst de gratis extraatjes! Net als bij de vorige edities zit er weer een mooi sjaaltje bij, perfect voor dit najaar. Ook zit er een zilveren make-up spiegeltje bij, wat handig is voor onderweg. De gratis items blijven een leuke toevoeging aan deze box.
 
Blush Satin Touch
 
“Deze satijnzachte blush is perfect om je jukbeenderen te accentueren en je teint lichtjes op te helderen. Dit product is goed gepigmenteerd en is gemakkelijk te vervagen. Je gezicht krijgt een natuurlijke en gezonde blos. Dankzij de unieke Soft Complex formule voelt deze blush prettig en licht aan op je huid.”
 
De blush ziet er mooi uit, zowel het patroon als de kleur. Ik heb een heel lichte huid dus ik moet opletten met goed gepigmenteerde blushes, anders krijg ik al snel een clown effect. Ik ga deze blush dus zo subtiel mogelijk aanbrengen en indien nodig voeg ik nog een laagje toe.
 
 
Oogschaduw Egoist
 
“Deze zijdezachte oogschaduw uit de reeks ‘Egoist’ van INGRID bestaat in enorm veel kleuren en wordt gemaakt met pigmenten van de hoogste kwaliteit. Dit product voelt zacht en romig aan en heeft bovendien een verzorgend effect op je oogleden. Dankzij de ultra-delicate samenstelling veegt de oogschaduw niet gemakkelijk uit en klontert hij niet samen in de plooitjes van je ooglid.”
 
Dit is geen kleur die ik zelf snel zou kopen (ik ga meestal voor nude tinten), maar toch vind ik de kleur best mooi. In eerste instantie lijkt de oogschaduw vrij donker, maar op het ooglid valt de kleur lichter uit en dat vind ik fijn. Zo kan je de kleur mooi opbouwen tot het gewenste resultaat.
 
 
Mascara Lash Artiste
 
“De Lash Artist Mascara is gemaakt met natuurlijke waxen die de wimpers voeden en gezond houden. Met behulp van het siliconen borsteltje worden je wimpers gemakkelijk gescheiden en klontertjes vermeden. De mascara blijft lang zitten, veegt niet uit en zorgt voor heel wat extra volume. Wulpse wimpers gegarandeerd!”
 
Ha, ik had net een nieuwe mascara nodig! In plaats van dat ik mijn vertrouwde Essence mascara zou gaan kopen, kan ik nu deze mascara uitproberen. Op het eerste zicht ziet de mascara er goed uit. Ik gebruik graag dunne, lange borsteltjes dus dat is alvast een pluspunt.

Pressed Powder Silk & Lift Dream
 
“Kleine imperfecties worden discreet verborgen met deze compacte poeder. De Pressed Powder is ideaal als fixatie voor je foundation en matifieert je huid zonder de natuurlijke contouren en glow ervan te wijzigen. Het poeder blijft lang zitten en verstopt je poriën niet.”
 
Wauw, wat een mooi poeder. Ik vind het bijna te mooi om te gebruiken. Poeder is onmisbaar in mijn make-up routine dus ik ben blij dat dit in de box zit. Het poeder ruikt ook lekker. Voor mij is dat geen must, maar het is wel leuk!
 
 
Eyeliner Pen Successo
 
“Dankzij het fijne puntje van deze eyeliner worden lijntjes snel en precies aangebracht. Perfect om je oogmake-up mee af te werken en je oogcontour extra in de verf te zetten.”
 
Ik gebruik geen eyeliner dus ik ben hier niet zoveel mee, maar ik ga hem zeker bijhouden voor een winactie zodat ik er iemand anders een plezier mee kan doen.
 
Liquid Lipstick Love Story
 
“Vloeibare lippenstift in een intense kleur, gecombineerd met een subtiele gloss. De lipstick werkt hydraterend en beschermend tegen slechte invloeden van buitenaf. De lippenstift bestaat in verschillende kleuren: donkerrood, rood, oranje, koraal, fuschia, poederroze en beige. Voor elke vrouw is er een eigen Love Story.”
 
Ik was erg benieuwd naar deze liquid lipstick en ik heb hem dan ook direct aangebracht. Het is een mooie kleur, maar voor overdag vind ik het een beetje té. De pigmentatie is redelijk fel en ook de glans is rijkelijk aanwezig. Voor een avondje uit kan dit zeker mooi zijn, maar voor dagelijks gebruik zal ik hem niet zo snel nemen.
 
 
Tja, wat kan ik zeggen? Ik ben opnieuw aangenaam verrast door deze inhoud. Ik vind het fijn dat het producten van een onbekend merk zijn, zo leer je weer nieuwe make-up kennen. Daarnaast zijn het allemaal dingen die ik veel gebruik, behalve de eyeliner, en dat is natuurlijk super handig. Ja, ik ben blij met deze box!
 
De box van oktober is helaas niet meer te bestellen. Inschrijven voor een box kan telkens t.e.m. de 14de van de maand, aangezien de boxen op de 15de worden verstuurd. Alle inschrijvingen die na de 15de binnenkomen, worden automatisch gelinkt aan de volgende box.
Een Happy Blue Box kan je hier bestellen. De verzendkosten binnen België zijn gratis, naar Nederland betaal je slechts € 2.50.
* Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk / bedrijf.
 
Wat vind jij van deze inhoud? Heb jij al een Happy Blue Box besteld?

Veel liefs,
Vanessa xxx

11 reacties

  1. Inderdaad erg leuk dat je zo ook kunt kennismaken met een nieuw merk. Ik ben erg benieuwd geworden naar deze producten 🙂 x

  2. Fijne inhoud,en een prachtige sjaal,happy kleurtjes.De make up van Ingrid ziet er goed uit,ik hoop dat je ze een goede beoordeling kan geven:)xxx

  3. Ik heb hem ook ontvangen, ik heb een dieprode sjaal ontvangen. Wat me opviel was dat hij erg lekker ruikt. 🙂

Reacties zijn gesloten.