Catrice Alluring Reds

Geplaatst door
Vanaf half november t/m eind december 2015 komt Catrice met een limited edition ‘Alluring Reds’. Deze collectie bevat prachtige roodtinten voor de lippen en nagels. Het zijn vier perfect op elkaar afgestemde producten die professionele kleur en verzorging bieden. De Lip Colour & Care Balsem biedt de ideale basis voor de lippen, terwijl de Liquid Lipsticks of Matt Lip Colours ze intense kleur geven. De Nail Glazes maken het plaatje compleet met bijpassende nagellaktinten. Simply Red – by Catrice.
 

Bourgogne, merlot, vermiljoen, karmozijn of robijn. De kleur rood kent vele facetten en kan neigen naar warm geel of koel blauw. Rood is een bijzonder in het oog springende tint en staat symbool als waarschuwingssignaal. Tegelijkertijd straalt de complementaire kleur cyaan levenslust, passie en een krachtige emotie uit. Rood is ook gelieerd aan beauty en aantrekkingskracht, wat het een populaire kleur maakt voor ontwerpers. Kijk maar eens naar de herfst/winter collecties en je ziet niets anders dan rood. Wijd uiteenlopende of strakke jurken en rokken, accessoires, lippen en nagels – alles kleurt rood.
Alluring Reds – Lip Colour & Care 
 
Ready for Red. Deze lipbalm met glanzende finish en een lichte kleurafgifte vertroetelt de gevoelige huid van de lippen en laat ze zacht en soepel aanvoelen. Op zichzelf gedragen, creëert het een natuurlijke look. En als basis, geeft de Lip Colour & Care prachtige, egale kleurresultaten. Verkrijgbaar in C01 Smooth Operator. 
 
€ 3,99
Alluring Reds – Liquid Lipstick
 
Red is the New Black. Drie Liquid Lipsticks in verschillende roodtinten bieden cremige, hooggepigmenteerde lipkleur én de intense glans van een lipgloss in één. Deze combinatie van een gloss en een lipstick is dankzij de verpakking een ware eyecatcher – de premium lipgloss huls met geïntegreerde applicator ziet eruit als een lipstick. Cosmetisch en modern! Verkrijgbaar in C01 Moulin’s Rouge, C02 Brigitte Bordeaux en C03 Marilyn Monrouge. 
 
€ 3,99
Alluring Reds – Matt Lip Colour
 
Red Passion. Intense kleuren en een trendy matte finish. De hooggepigmenteerde, langhoudende textuur heeft een overtuigende dekking voor schitterend verzorgde lippen. De elegante pen-vorm ligt comfortabel in de hand en past perfect bij een vrouwelijke glamour look. Verkrijgbaar in C01 M-attraction, C02 Striking M-attitude en C03 M-attempt To Conquest. 
 
€ 4,99
Alluring Reds – Nail Glaze
Re(d)volution. Deze set bestaat uit een zilverkleurige basecoat en een rode nagellak. Individueel aangebracht is elke kleur een fashion statement op zich. En wanneer je ze samen gebruikt, zijn de lakken een innovatieve eyecatcher. De zilverkleurige basecoat krijgt een bijzondere porseleinen glans, terwijl de rode lak eroverheen een metallic hoogglans effect heeft. Verkrijgbaar in C01 Object Of Desire, C02 Art Of Seduction en C03 Pleasure Of Temptation. 
 
€ 4,99
 
‘Alluring Reds’ by Catrice is verkrijgbaar vanaf half november tot eind december 2015 bij Kruidvat in België en bij Trekpleister in Nederland.
 
Mijn hartje gaat alvast sneller slaan van deze mooie collectie. Het jouwe ook?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

5 reacties

  1. Ik word eerlijk gezegd niet erg warm van deze collectie! Misschien dat ik de lipkleurtjes even wil swatchen, maar niks doet mijn hart echt sneller slaan.. 🙂

Reacties zijn gesloten.