Rituals Oriental Dream Shower Foam (Limited Edition)

Geplaatst door
Rituals is één van mijn favoriete beautymerken. Met hun heerlijke producten creëer je een welness in eigen huis. Toen ik las dat ze een limited edition ‘Oriental Night’ voor het najaar hebben uitgebracht, dan kon ik niet snel genoeg in de winkel staan om de geur van deze collectie te ontdekken. Je kan het al raden: ik was meteen verkocht! Toch heb ik me ingehouden en enkel de Rituals Oriental Dream Shower Foam mee naar huis genomen, omdat ik aan dat product het meeste heb. En stiekem ook omdat ik in november jarig ben, haha. Anyway, vandaag vertel ik je iets meer over dit product en waarom ik het zo geweldig vind!
 

De Rituals Oriental Dream Shower Foam behoort tot de limited edition ‘Oriental Night’ van dit najaar. De collectie bevat ook een shimmering bodycrème, handzeep, geurkaarsen, geurstokjes, thee, en last but not least: parfum voor in de kerstboom. Een prachtige collectie waar ik heel vrolijk van word!

 
Dit zegt Rituals over deze collectie:
“Beeld je in: een warme sterrennacht in de woestijn, de lucht doordrenkt met de heerlijke geur van aromatische kruiden en pittige specerijen. De collectie ‘Oriental Night’ is verrijkt met mirre en cacao. Mirre is een ingrediënt dat tijdens religieuze ritten werd gebruikt voor meditatieve en medicinale doeleinden. De romige zoetheid van cacao brengt helderheid en stemt tevreden.”
 
Klinkt alvast heerlijk, niet?
 
De Oriental Dream Shower Foam bevat 200 ml en heeft een mooie, rode verpakking met gouden details. De verpakking brengt je al helemaal in kerststemming! Gelukkig hoeven we niet tot december te wachten om deze shower foam uit te proberen.
Ingrediënten:
 
AQUA/WATER, SODIUM LAURETH SULFATE, ISOPENTANE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, SORBITOL, PEG-120 METHYL GLUCOSE DIOLEATE, ISOPROPYL PALMITATE, ISOBUTANE, PARFUM/FRAGRANCE, THEOBROMA CACAO EXTRACT, PRUNUS AMYDGALUS DULCIS SEED EXTRACT, SODIUM BENZOATE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, CITRIC ACID, GUAR HYDROXYPRPYLTRIMONIUM CHLORIDE, LINALOOL, BENZYL SALICYLATE, HEXYL CINNAMAL, LIMONENE, COUMARIN, CITRONELLOL, GERANIOL, GLYCERIN, PROPANEDIOL, XANTHAN GUM, POTASSIUM SORBATE
  
Zoals verwacht bevat de shower foam SLES wat ervoor zorgt dat het heerlijk schuimt. Kan je huid daar niet tegen? Jammer, dan zijn dit soort producten niets voor jou. Daarnaast zit er parfum in, maar ook fijne ingrediënten zoals amandelmelk en cacao extract. 
 
Het gebruik is makkelijk. Doe een beetje gel in je hand. Zodra de gel in aanraking komt met water, dan verandert de gel in een rijk verzorgend schuim. Heerlijk! De shower foam bevat cacao maar dat ruik je slechts een klein beetje. Je hoeft dus zeker geen zware cacao geur te verwachten. Rituals omschrijft de geur als warm en rustgevend, en daar ben ik het helemaal mee eens. Wat mij betreft is dit de ideale shower foam om te gebruiken op koude winterdagen. Zacht, warm en een tikkeltje zoet.  
 

 

De shower foam kost € 8.50 en dat is niet zo goedkoop. Ik heb het er wel voor over omdat ik de shower foams van Rituals echt heerlijk vind en je absoluut kwaliteit terug krijgt voor je geld. Bovendien zijn de shower foams zuinig in gebruik, mits je maar een klein beetje gel nodig hebt om een lekker dik schuim te verkrijgen. 

De Rituals Oriental Dream Shower Foam (limited edition) kost € 8.50 en is verkrijgbaar vanaf oktober 2015 in de winkels en via de webshop.


Heb jij al iets gekocht uit deze collectie? Lijkt deze shower foam iets voor jou?
Veel liefs,
Vanessa xxx

14 reacties

  1. Oh ja, die ken ik, die is heer-lijk!! Rituals is echt wel heel prijzig, dat vind ik minder. Daarom vraag ik de producten vaak cadeau. De feestdagen komen er weer aan, ik kijk er nu al naar uit 😉

  2. Parfum voor in de kerstboom???? Die laat ik liggen haha. Maar dit klinkt wel goed, alleen jammer van de shimmering, daar ben ik geen fan van. Maar verder: Grote Rituals fan hier!

  3. Ik ben absoluut fan van Rituals en deze douchefoam lijkt me echt fijn, zeker met dat glittertje (geeft toch net dat tikkeltje extra) Hammam en Zensation zijn mijn persoonlijke favorieten!

  4. Ziet er aantrekkelijk uit,het zijn heerlijke produkten,maar ik vind het nogal duur,maar ja de verleiding is groot,want Rituals heeft zo'n heerlijke geuren!xxx

Reacties zijn gesloten.