Cien nagellak herfst / winter 2015

Geplaatst door
Hallo! Ik ben Veronique, de mama van Vanessa. Onlangs heeft Vanessa enkele nagellakjes van Cien ontvangen, het beauty huismerk van Lidl. Aangezien mijn dochter bijna nooit nagellak op haar handen draagt, en ik wel, vroeg ze of ik de nagellakjes wilde testen. Ik heb dat uiteraard met veel plezier gedaan en in dit artikel vertel ik je wat ik van de lakjes vind. Ben je benieuwd? Lees dan zeker verder.
 

Cien komt dit najaar met nieuwe make-up: lipgloss, lipstick, lip butter, nagellak… En dat allemaal aan een budgetvriendelijke prijs. Vanessa kreeg zes nagellakjes opgestuurd. Op de bovenste rij zie je: Purple rain, Perfect nude en Rouge noir. Op de onderste rij: Frenchlook rosé, Forever rose en een basecoat / topcoat. Een nagellak kost € 1.99 en dat is heel goedkoop. Ik ben alvast benieuwd naar de kwaliteit. Jij ook?
 
Het kwastje is breed genoeg en dat vind ik fijn om mee te werken. 
 
Hieronder zet ik alle kleurtjes op een rijtje:
 
 
Purple rain is een metallic paars nagellakje. Wat een mooie glans! Ik heb één laagje aangebracht en dat vind ik voldoende. De nagellak brengt wel een beetje streperig aan.
 

Perfect nude is een mooi nude lakje, perfect om elke dag te dragen. Ik heb één laagje aangebracht. Als je de kleur graag donkerder wil, dan kan je natuurlijk nog een tweede laagje aanbrengen. De nagellak brengt gemakkelijk aan zonder strepen.
 

Rouge noir is een mooi donkerrood kleurtje dat vlot lakt. Ook bij deze nagellak heb ik met één laagje genoeg voor een mooi resultaat. 
 
Frenchlook rosé is lichtroze. Dit lakje is ideaal om te gebruiken voor een french manicure, waarbij je je hele nagel in deze kleur lakt en je nagelrand in een witte kleur. Ik heb de nagellak op mijn volledige nagel aangebracht en eigenlijk vind ik dat zo ook wel mooi. In tegenstelling tot de andere lakjes, heb ik hier twee laagjes aangebracht voor voldoende dekking.
 

Forever rose is een oudroze kleur en is mijn favoriet uit het rijtje! Ik vind één laagje genoeg. Als het voor jou nog iets donkerder mag, dan kan je gerust nog een laagje aanbrengen. De nagellak brengt gemakkelijk aan. 
 
Als laatste is er nog een basecoat / topcoat maar daar heb ik geen foto van gemaakt. Als je deze nagellak gebruikt, dan blijft het kleurtje langer mooi zitten. Daarnaast geeft het een extra glans aan je nagels. 
 
 
Mijn besluit? Ik ben zeker tevreden over de Cien nagellakjes. Het zijn mooie kleurtjes voor de herfst en winter. De lakjes kosten slechts € 1.99 per stuk, maar dat zou je niet zeggen als je naar de kwaliteit kijkt. Alle lakjes, behalve Purple rain, brengen gemakkelijk aan zonder strepen. De houdbaarheid is ook in orde want de lakjes blijven zo’n 4 dagen zitten, mits je niet te veel met je handen in het water zit natuurlijk. 
 
De Cien nagellak kost € 1.99 en is te koop bij Lidl. Let op: de verkrijgbaarheid is afhankelijk van filiaal tot filiaal.
Welk kleurtje vind jij het mooiste?

Groetjes,
Veronique

15 reacties

  1. Wat leuk dat je moeder ze heeft uitgeprobeerd voor je! Ze zien er erg goed uit. Had nooit verwacht dat de Lidl met eigen huismerk make-up zou komen. Toch erg interessant 🙂 x

  2. Leuk dat je moeder jou helpt 😀 Vind de nagellak zelf alleen niet helemaal super, zou ze niet snel zelf kopen x

  3. Heb ze zelf ook al eens vastgehad in de winkel, maar ik twijfelde toch een beetje over de kwaliteit. Misschien dat ik ze de volgende keer wel eens meeneem 🙂

Reacties zijn gesloten.