Catrice Treasure Trove

Geplaatst door
Fonkelende kristallen, opvallende sieraden, gedetailleerd borduurwerk met lovertjes en regenboogkleurige lurexmaterialen kronen het winterseizoen. De nieuwe designer collecties zijn super glamorous met juwelen en rijkelijk versierde outfits. Een feestelijke, vrouwelijke make-up look is de ideale match voor deze unieke fashion highlights. Limited Edition ‘Treasure Trove’ by Catrice presenteert must-have beautyproducten voor deze stijl in januari 2016. Zowel matte als glinsterende make-up in elegant champagnegoud, warm bruin en beige tinten als contrasterende tinten abrikoos en rood maken de look compleet. Het oogschaduwpallet met acht oogschaduwtinten, een gouden glanspoeder en vier nagellakken met een licht pareleffect zorgen voor een onvergetelijk Nieuwjaar. Celebrate Good Times – by Catrice.
 

Treasure Trove – Eyeshadow Palette 
 
Jewel Case. Acht poederoogschaduws zijn de sterren van dit palet. De zijdezachte textuur met een matte of glanzende finish zijn gemakkelijk aan te brengen en ideaal om kleur op te bouwen. Subtiel champagne, warme bruintinten en diepzwart zorgen voor expressieve oogmake-up stijlen. De case is prachtig extravagant met een geïntegreerde spiegel en een imposant sterrendessin. Verkrijgbaar in C01 Blaze Of Glory. 
 
€ 7,99

Treasure Trove – Liquid Liner 
 
New Years Eyes. De gouden Liquid Liner – een dip eyeliner met penseel applicator – geeft elke oogmake-up stijl een feestelijke touch. Dankzij de fijne haartjes is het perfect aanbrengen van de eyeliner kinderspel. De vloeibare, metaalgouden textuur is langhoudend en een absolute eye-catcher voor speciale gelegenheden. Verkrijgbaar in C01 Golden Grace. 
 
€ 2,99
Treasure Trove – Powder Blush 
 
La belle de nuit. De gouden glow van deze blush zorgt voor een stralende teint. Breng op het hoogste punt van de jukbeenderen aan en accentueer de contouren van het gezicht. Het unieke sterreliëf en de zachte textuur maakt van de blush – een combinatie van warm roze en champagne highlights – de must-have van het seizoen. Verkrijgbaar in C01 Caviar And Champagne. 
 
€ 4,59
Treasure Trove – Golden Powder 
 
Golden Sparkle. Een subtiele glans in zacht champagne creëert feestelijke highlights op het gezicht en de hals. De compactpoeder met het prachtige sterreliëf is perfect om prachtige accenten te creëren met een poederkwast. Verkrijgbaar in C01 Golden Grace. 
 
€ 4,59 
Treasure Trove – Precious Lip Colour 
 
Lips to Love. Drie tijdelijk verkrijgbare kleuren en een unieke lipstickhuls laten je makkelijk verliefd worden op de Precious Lip Colour. De drie lipsticks in zacht nude, fris abrikoos en elegant rood bieden intense kleur en een lichte textuur. Een subtiele glans op de lippen is de perfecte finish voor deze look. Verkrijgbaar in C01 Jewel Daze, C02 Caviar And Champagne en C03 Treasured Twinkles. 
 
€ 3,99

Treasure Trove – Nail Lacquer 
 
Joy to the World. De vier Nail Lacquers zorgen voor een feestelijke look in de kleuren van de Limited Edition: nude met goudeffect, licht abrikoos, koraal en donkerrood. Alle nagellakken hebben een glamorous pareleffect en een feestelijke look. Verkrijgbaar in C01 Jewel Daze, C02 Golden Grace, C03 Caviar And Champagne en C04 Treasured Twinkles. 
 
€ 3,59 
Mooie collectie van Catrice! Vooral de oogschaduw palette spreekt me aan omdat die kleuren bevat die ik graag en veel gebruik. Daarnaast vind ik de blush en highlighter heel mooi. Jammer dat we nog moeten wachten tot januari om deze collectie van dichterbij te bekijken, maar ik kijk er alvast naar uit!
‘Treasure Trove’ by Catrice is verkrijgbaar in januari 2016 bij Kruidvat in België en bij Trekpleister en Kruidvat in Nederland.
 
Wat spreekt jou het meest aan uit deze collectie?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

7 reacties

  1. Dit is een hele leuke collectie van Catrice! Vooral het oogschaduw palette bevat hele mooie neutrale kleurtjes vind ik 🙂 x

Reacties zijn gesloten.