Opgemaakte producten augustus 2015

Geplaatst door
De maand augustus is alweer voorbij, tijd voor mijn opgemaakte producten! In dit artikel laat ik jullie zien welke producten we hier in huis hebben opgemaakt, en zoals altijd geef ik er ook een korte review bij. Kijk mee!

Rituals Mandi Lulur Shower Foam
 
Ik ben gek op bijna alle douche foams van Rituals, maar deze Mandi Lulur (summer limited edition) behoort zeker tot mijn favorieten. De geur van frangipani en rijstmelk is echt heerlijk! Het is een zachte, bloemige, luxueuze geur waar ik helemaal verliefd op ben. En dan heb ik nog niets gezegd over het heerlijke dikke schuim… Ik hou van dit product!   
Rituals Hammam Delight Shower Foam
 
Ook Glenn (mijn vriend) is inmiddels fan van de Rituals douche foams. Hij heeft de Hammam Delight opgemaakt in de geur eucalyptus en rozemarijn. Voor mij is de eucalyptus geur een tikkeltje te sterk, maar Glenn is er alvast helemaal weg van. 
 
  
Kruidvat 100% Cotton Wattenschijfjes
 
Zoals elke maand heb ik weer een pak grote wattenschijfjes opgemaakt. Die van Kruidvat zijn prima voor mij, ze pluizen niet en ze zijn zacht voor mijn huid. 
 
Kruidvat Micellair Water 3 in 1
Ook dit micellair water hebben jullie al eens voorbij zien komen op mijn blog. Ik vind het heel fijn! Het verwijdert vlot mijn (oog)make-up, voelt lekker fris en irriteert mijn huid niet. 
 
 
The Body Shop Body Butter Blueberry
 
Ik ben gek op de body butters van The Body Shop omdat ze heerlijk dik en voedend zijn. Na het smeren voelen mijn benen altijd superzacht aan. De geur blueberry is zeker een favoriet. Ik heb er ieder jaar wel een pot van in huis. 
 
Shower Jelly Juicy Watermelon
Deze shower jelly zat in de I Love Myself Vacation Bag die ik in juli heb besteld. Zoals je ziet is het potje nog goed gevuld. Ik heb het een paar keer gebruikt maar ik vind zo’n flubber ding echt niet handig in gebruik. Bovendien ruik je van de watermeloen geur nauwelijks iets terug. Daarom gooi ik deze shower jelly gewoon weg.
 
 
The Body Shop Vitamine E Face Mist
 
Deze face mist met vitamine E is zo fijn! Ik heb hem vooral gebruikt om mijn make-up te fixeren, maar ook om mijn huid een extra hydratatie boost te geven. De rozengeur is zacht, bloemig en toch fris. Een aanrader! 
 
Essence Stay All Day 16h Concealer
 
Ik heb veel last van donkere kringen onder mijn ogen dus een goede concealer is absoluut een must. Deze concealer van Essence werkt best goed voor de paar euro’s die hij kost. Eén nadeel: ik moet altijd twee à drie laagjes aanbrengen en daardoor is hij redelijk snel op.
 
 
Rituals Samurai Secret Shaving Gel
 
Glenn heeft een Rituals scheergel in de geur gember en basilicum opgemaakt, een lekkere kruidige geur. De scheergel doet prima zijn werk en zorgt voor een gladde, zachte huid. Pluspunt is dat je maar een klein beetje nodig hebt per keer. Glenn heeft hier echt héél lang mee gedaan! 
 
Styling Gel Extra Strong (Action)
 
Glenn doet altijd piekjes in zijn haar en daarvoor gebruikt hij de styling gel van de Action. De gel is heel goedkoop, doet prima zijn werk en blijft de hele dag goed zitten.
 
 
Rituals Mandi Lulur Geurstokjes
 
Veel Rituals deze maand hè? Deze Mandi Lulur geurstokjes (summer limited edition) heb ik ontvangen om te reviewen. Ik vond ze niet slecht, maar ik had er ook geen wauw-gevoel bij. Sommige dagen was de geur redelijk sterk aanwezig, maar op andere dagen rook ik dan weer niets. Aangezien de geurstokjes vrij prijzig zijn, zou ik ze zelf niet opnieuw kopen. 
 
Fresh Cotton Geurkaars (Kruidvat)
 
Als laatste een geurkaars van Kruidvat. De geur fresh cotton leek op het eerste zicht heel lekker, maar zodra ik de kaars deed branden, dan rook ik er nauwelijks iets van terug. Zo jammer!


Heb jij al één van deze producten geprobeerd?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

22 reacties

  1. Je hebt een hele boel producten opgebruikt zeg! Ik vind Rituals denk ik het fijnste merk wat er bestaat. De geur & de verpakking & de prijs zijn allemaal fijn, mooi & betaalbaar!
    Liefs Iep

  2. Oo wat heb je fijne producten opgemaakt 🙂
    Die geurstokjes zou ik zelf nooit kopen omdat het inderdaad niet echt je huis doet heerlijk ruiken, als ik z'n stokjes plaats in huis ruik ik er niets van! X

  3. Douchefoams van Rituals heb ik er twee in de douche,de patchoulli geur vind ik de max.Na je opgebruikte produkten weer wat plaats om nieuwe te stockeren:):) xxx

  4. tjonge, je hebt best aardig wat opgemaakt, het micellaire water heb ik ook geprobeerd. Hij reinigt inderdaad prima, alleen vind ik hem wat vettig aanvoelen op je huid…niet onoverkomelijk hoor!

  5. Producten van Rituals gaan bij ons ook altijd heel snel op, jammer genoeg 🙂 Die concealer van Essence gebruik ik nu ook al een tijdje en werkt inderdaad wel goed voor die paar euro's! Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *