Producten die ik niet zo fijn vind

Geplaatst door
Ik hou van beauty en ik vind het dan ook superleuk om nieuwe make-up en verzorgingsproducten te testen. De meeste dingen bevallen me goed, maar soms zijn er ook producten waarover ik minder enthousiast ben. Omdat ik meestal artikels schrijf over de dingen waarover ik tevreden ben, leek het mij een goed idee om eens het omgekeerde te doen. Vandaag vertel ik je welke producten ik niet zo fijn vind!

Graag geef ik nog even mee dat het mijn persoonlijke mening is. Het kan natuurlijk perfect dat jij wel tevreden bent over één van deze producten, maar ik vind ze niet zo fijn. Daarnaast is het niet mijn bedoeling om het gehele merk af te kraken, het gaat louter om het specifieke product hiervan.
Kruidvat Hydro Dagcrème
 
Ik heb al veel producten van Kruidvat eigen merk geprobeerd en de meeste producten vind ik goed, maar deze Hydro Dagcrème viel toch een beetje tegen. De frisse komkommer geur valt nog mee, maar het is vooral de substantie die ik niet fijn vind. Het is geen hele dikke crème, maar ik kan het ook niet vloeibaar noemen. Moeilijk uit te leggen, maar ik vind het gewoon niet fijn om aan te brengen. De dagcrème hydrateert mijn huid trouwens wel goed en ik heb geen last van irritaties, het is enkel de substantie die me niet bevalt en daarom zou ik dit product niet meer opnieuw kopen. Voor dezelfde prijs vind ik de hydraterende crème van de Aldi dan veel beter!
 
 
NYC Smokin’Hot Show Time Volume Mascara
 
In het algemeen vind ik de make-up van NYC heel mooi, maar de mascara’s vallen me toch iedere keer tegen. Ook deze Smokin’Hot Show Time kon me niet overtuigen. De mascara maakt mijn wimpers zwarter, maar veel volume krijg ik er niet van. En als een mascara volume belooft, dan verwacht ik dat ook. Jammer! De mascara’s van Essence vind ik persoonlijk een stuk beter en gelukkig zijn die ook goedkoop.
 
 
Golden Care Hand & Body Cream
 
Deze hand & body cream zat in een Prettybox die ik heb ontvangen. Op het eerste zicht vond ik de crème er al niet zo goed uitzien, maar ik heb het toch een eerlijke kans gegeven. Helaas viel de crème echt tegen. De substantie is papperig, smeert moeilijk uit, trekt moeizaam in… En de geur is ook niet helemaal mijn ding. Normaal hou ik van een abrikozen geur, maar deze ruikt erg chemisch. Nee, dit product kan me niet bekoren.
Pantène Expert Hydra Intensify Shampoo & Conditioner
 
Als laatste nog twee producten die ik heb ontvangen om te reviewen: een shampoo en conditioner van Pantène. De Hydra Intensify lijn heeft de bedoeling om je haar te hydrateren en droog haar te bestrijden, maar ik kreeg er alleen nog droger haar van. Heel raar! Ik heb de producten meerdere keren geprobeerd omdat ik zeker wilde zijn dat het aan de producten lag. Zodra ik een andere shampoo en conditioner (ook voor droog haar) gebruikte, dan zag mijn haar er veel gezonder uit. Het lag dus echt aan de producten. Bovendien werd mijn haar er ook veel sneller vet van, niet leuk! 
 
* Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk / bedrijf.
 
Ben jij al eens teleurgesteld geweest in een bepaald product?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

20 reacties

 1. Wat goed om een keer een artikel te schrijven over producten die minder goed bevallen. Ik heb ooit een keer de gezichtsverzorging die ze bij de Aldi verkopen geprobeerd. Daar waren toen zulke enthousiaste reacties over, maar ik vond het dus echt tien keer niks.

 2. Superhandig artikel, leuk dat je dit doet! Met die mascara stond ik eergisteren nog in m'n handen, maar besloot om toch bij m'n vertrouwde Essence te blijven 😉

 3. Jammer dat deze tegenvallen. Ik heb geen ervaring met de mascara, maar ik wil deze dan nu ook niet proberen

 4. Leuk om te lezen! Erg jammer van de mascara van NYC, ik heb trouwens nog nooit een mascara van NYC geprobeerd.

 5. Kijk, dit zijn wel artikelen waar je iets aan hebt. Gek van je Pantene ervaring, ik vind dat voor mijn haar echt fantastische producten!

 6. Hey Vanessa,

  Fijn om eens te lezen welke producten tegenvallen :). Ik heb ook eens een NYC mascara gehad en daarna nooit meer haha, voor mij maar de Essence of Catrice mascara's :).

  Liefs!

 7. Fijn om ook eens voorbij te zien komen wat nou net weer niet in de smaak valt. Ik heb de Kruidvat crème ook eens gebruikt, maar vond 'm ook niet denderend.

 8. Leuk om eens het minder rooskleurige verhaal te horen van sommige producten. Mascara's die meer volume beloven, daar steek ik mijn tijd zelfs niet meer in. Ik heb nog geen enkele gevonden die echt meer volume gaf! Om dan wat volume te verkrijgen, gebruik ik gewoon een wimperkrultang in combinatie met mijn mascara, ook een mooi effect 🙂

  Wel jammer dat die shampoo en conditioner je haar extra droog maken. Logisch resultaat van je huid dan om meer talg te produceren, wat resulteert in vettiger haar. Kan geloven dat dit niet fijn is.

 9. Ik kocht ook ooit een keer een mascara van NYC en die was ook niet goed. Nochtans was ik wel tevreden over hun nagellak en oogschaduw. Jammer 🙂 De mascara van Catrice vind ik trouwens wel heel goed, en die zijn ook echt niet duur!

 10. Het is ook eens fijn om te zien welke producten je minder bevallen. Momenteel gebruik ik ook een shampoo die mijn haar sneller vet maakt. Echt irritant is dat!

 11. Ik heb van dezelfde lijn de nachtcrème van Kruidvat en daarvan is de textuur ook raar. Maar ik vind hem best wel goed. Hij is voedend en trekt snel in

 12. Daar ik niet zo gauw nieuwe produkten koop en test,heb ik steeds mijn zelfde produkten,waar ik zeer tevreden over ben,en trouw aan blijf,das de leeftijd zeker?:) xxx

 13. Erg nuttig artikel :). Ik heb ook vaak dat ik product koop die tegenvallen, lastig om de perfecte producten te vinden. Vind het vooral lastig bij shampoo!

Reacties zijn gesloten.