Primark shoplog juni 2015

Geplaatst door
Afgelopen maandag hebben Glenn en ik een bezoekje gebracht aan de Primark in Luik. Het was alweer een paar maanden geleden en dus leek het ons leuk om nog eens te gaan shoppen. De Primark heeft nu twee verdiepingen. Enerzijds was het winkelen daardoor aangenamer omdat de mensen meer verspreid waren, maar daardoor hebben we ook meer tijd in de winkel doorgebracht. Ongeveer drie uur later stapten we terug naar de auto met twee goedgevulde zakken. Wat een workout, haha! Ben je benieuwd naar onze aankoopjes? Kijk dan gezellig mee!

Als eerste dit zwart-witte topje. Ik vind de patroontjes superleuk! Ook voelt het topje erg luchtig aan. Ideaal voor op warme dagen zoals vandaag!
 
Prijs: € 3
 
Dan een mintgroen vestje met hartjes. Ik was op slag verliefd! Het vestje heeft knopjes om te sluiten, maar ik zou het vestje gewoon laten open hangen en er een basic t-shirt onder dragen. Vind ik het leukste!
 
Prijs: € 10
 
Dan mijn favoriete aankoop: een Twitter pyjama! Geef toe, hoe leuk is deze? Als Twitterlover moest ik hem gewoon meenemen. Heerlijk om mee te slapen of gewoon om in te chillen op een lazy sunday. 
 
Prijs top: € 7
Prijs broek: € 10
 

Ook nam ik nog een basic zwarte broek mee. Ik ben veel thuis en dan is het gewoon fijn om af en toe een comfy broek te dragen i.p.v. een jeans.
 
Prijs: € 10
 
Glenn kocht twee shorten (één zit al in de was) en een paar blauwe sneakers. 
 
Prijs short: € 10
Prijs sneakers: € 8
 
 
Ook ik nam een paar grijze sneakers mee. Ik heb al zo’n paar in een andere kleur en ze zitten echt comfortabel. Daarnaast kocht ik een paar slippers voor deze zomer. Het mintgroene kleurtje sprak me meteen aan!
 
Prijs sneakers: € 8

Prijs slippers: € 3

 

Korte kousjes heb ik nooit genoeg en daarom nam ik alvast een pak mee. Ook kocht ik een nieuwe haarborstel, dat doe ik eigenlijk altijd als ik in de Primark ben. Af en toe is het gewoon tijd voor een nieuwe!
 
Prijs kousen: € 3
Prijs borstel: € 3
 

Als laatste kocht ik een heerlijke geurkaars in de geur red berry & jasmine. Ook nam ik nog een pak make-up sponsjes mee die ik gebruik om mijn foundation / cc cream aan te brengen.
 
Prijs geurkaars: € 4
Prijs sponsjes: € 2
 
Wat vind jij van mijn aankoopjes? Ben jij nog bij de Primark geweest?

Veel liefs,
Vanessa xxx

28 reacties

  1. Dat kaarsje heb ik ook op mijn bureau staan, ruikt inderdaad heerlijk! Dit weekend was ik in Londen en ben ik ook snel-snel even binnengelopen. Mijn vriend haat echt de chaos in de Primark dus ik heb alleen snel alles meegenomen wat ik nodig had. 🙂

  2. Wat een leuke spulletjes! Ik ben vorige week voor de eerste keer in de primark geweest (die in Hasselt) en ik vind het zo'n leuke winkelketen! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *