Opgemaakte producten juni 2015

Geplaatst door
De maand juni is alweer voorbij, tijd voor mijn opgemaakte producten! Vandaag laat ik jullie zien welke producten ik heb opgemaakt en zoals altijd geef ik er ook een korte review bij. Kijk je mee naar wat er in mijn mandje zit?

Kruidvat Sensitive Wattenschijfjes
 
Als eerste heb ik een pak grote wattenschijfjes van het Kruidvat opgemaakt. Het zijn prima wattenschijfjes: ze zijn fijn in gebruik, pluizen niet en ze zijn zacht voor mijn huid. Meer verwacht ik daar ook niet van.  
 
Iseree Facial Wipes (Lidl)
Ook maakte ik een pak reinigingsdoekjes van de Lidl op. Ik koop ze regelmatig opnieuw omdat ik ze gewoon heel fijn vind. Ik gebruik ze iedere ochtend om mijn gezicht te reinigen en te verfrissen. Ja, dit zijn zeker één van mijn favoriete budget reinigingsdoekjes! 
Andrélon Care & Repair Conditioner
 
Ik heb snel last van droog haar en deze conditioner is daar ideaal voor. De conditioner is verzorgend en bevat proteïne om het haar van binnen en van buiten te herstellen. De conditioner maakt je haar zacht, gezond, glanzend en makkelijk doorkambaar. Een groot pluspunt is de geur want die is echt heerlijk!  
 
Nivea Men Active Clean Shower Gel
 
Deze douchegel heeft Glenn (mijn vriend) ontvangen om te testen. Hij vindt de douchegel heel fijn. Om het in zijn woorden te zeggen: ruikt fris en schuimt goed. Kort en bondig, haha!
Kneipp Beauty Geheim Badolie
 
Nu vind ik het te warm om in bad te gaan, maar bij ‘normale’ temperaturen kan ik daar wel van genieten. De Kneipp badolie bevat o.a. arganolie en olijfolie die je huid superzacht maken en de geur is ook heerlijk. Ik dacht dat dit kleine flesje snel op zou zijn, maar eigenlijk heb je maar een paar druppels nodig per badsessie dus dat valt goed mee.  
Rituals Tao Wu Wei Calming Bath Foam
Ook maakte ik een heerlijk badschuim van Rituals op. Het is een beetje duurder, maar gelukkig heb je slechts een kleine scheut nodig om een rijk schuimend bad te verkrijgen. Daarnaast is de geur ook heerlijk. Het is een zachte, bloemige en relaxerende geur. Ideaal voor een me time momentje in bad! 
Fa Fresh & Dry Lotus Flower Deodorant
 
Ik vind de deo’s van Fa heel fijn, en ook de Lotus Flower heeft me helemaal overtuigd. Het is een frisse, bloemige geur die lang blijft hangen. Wonderen hoef je natuurlijk niet te verwachten, want op warme zomerdagen zoals vandaag zal je vast nog een keer moeten bijsprayen. Pluspunten zijn dat hij geen alcohol bevat, niet prikt als je net onthaart hebt en geen witte vlekken achterlaat op je kleding.
 
Oral-B Pro-Expert Whitening Tandpasta
 
Qua tandpasta ben ik niet kieskeurig, als hij mijn tanden maar schoon maakt en fris smaakt. Deze Oral-B tandpasta belooft je tanden witter te maken maar daar merk ik niet veel van. Ik vind het gewoon een prima tandpasta om je tanden mee te poetsen, meer ook niet.
The Body Shop Vitamine E Moisture Cream
 
Dan heb ik nog een dagcrème van The Body Shop opgemaakt. De crème bevat vitamine E en deze vitamine heeft een verzorgende werking en maakt je huid lekker zacht. De dagcrème heeft een frisse jelly-achtige structuur en heeft een typische rozengeur, heel aangenaam om te gebruiken!
 
Max Factor CC Cream 40 Fair
 
Afsluiten doe ik met mijn favoriete CC cream. Door mijn lichte huidskleur is het niet altijd makkelijk om een geschikte foundation of CC cream te vinden, en deze van Max Factor is echt ideaal. Een aanrader voor de bleke huidjes onder jullie!
Wat heb jij de afgelopen maand allemaal opgemaakt?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

17 reacties

  1. Ik heb nog nooit één van deze producten gebruikt! Ik heb deze maand eigenlijk niet zo veel opgemaakt.. behalve wattenstaafjes en – schijfjes van Kruidvat en showergel van Rituals :-)!

  2. ohhh, de badolie van Kneipp lijkt mij echt heerlijk, maar ook de conditioner van Andrelon lijkt mij een fijn product

  3. Fijne producten heb je opgemaakt! De deo van FA heb ik zelf ook, maar die vind ik persoonlijk minder goed 🙂

  4. Leuk om zien wat je allemaal opgebruikt hebt:),jij en je produktjes he mim,:).Ik maak niet zoveel op,reinigingsdoekjes van Kruidvat waren leeg,douchegel van Yves Rocher,bodymelk van Nivea,zo'n blauwe flacon,ruikt heerlijk:)xxx

  5. Leuke producten die je hebt opgemaakt 🙂 En die tandpasta van Oral B heb ik ook gebruikt, maar vind hem niet zo geweldig. Ik ben meer voor de nieuwe 3D White van Oral B, maakt je tanden echt witter 🙂 Liefs! x

Reacties zijn gesloten.