De schoenen die ik het liefst draag (lente editie)

Geplaatst door
In tegenstelling tot veel vrouwen is mijn schoenen stash niet zo groot. De schoenen die ik heb, zijn meteen ook de schoenen die ik veel draag. Geen hoge hakken voor mij, maar wel leuke en comfortabele schoenen. Vandaag laat ik jullie 3 paar schoenen zien die ik momenteel het liefst draag. Kijk mee!
 

Deze mooie enkellaarsjes heb ik ontvangen van Lidl (See You In Venice lijn). Zou je niet verwachten hè? Ik vind alvast niet dat de schoenen er goedkoop uitzien. De enkellaarsjes zijn beige-lichtbruin van kleur, ideaal voor de lente! De ritsen creëren een iets stoerdere look en dat vind ik leuk. De enkellaarsjes hebben een brede, comfortabele hak en ze lopen heel gemakkelijk. Prima kwaliteit!   
 
 
De blauwe schoentjes van H&M koop ik ieder jaar opnieuw. Ik draag ze een hele lente en zomer tot ze helemaal versleten zijn, haha. Ik vind de combinatie van blauw en wit heel mooi! Daarnaast is het heerlijk om er met blote voeten in rond te lopen. De schoenen zitten heel comfortabel en ze voelen luchtig aan. Je voelt bijna niet dat je schoenen aan hebt. 
 
 
Als laatste een iets gewaagder paar schoenen: slip ons van de webshop Omoda. Ik heb even getwijfeld om ze te kopen, maar ik heb het me nog geen seconde beklaagd. De slip ons hebben een mooie luipaardprint en ze zijn ideaal om te combineren met een basic outfit. Ik was een beetje bang dat deze schoenen niet zo comfortabel zouden zitten, maar verrassend genoeg zitten ze heel goed!
 
Welke schoenen draag jij het liefst in de lente?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

26 reacties

  1. Leuke schoenen. Ik wist eigenlijk niet dat ze bij Lidl ook schoenen hadden. Ik vind je slip ons echt superrijken!

  2. Schoenen van de Lidl zien er leuk uit! Ik draag zelden gympen. Meestal ballerina's of lage enkellaarsjes.

  3. De laarsjes van Lidl zijn erg leuk,ze staan je beeldig,ik heb ze al gezien:),e blauwe zijn ook erg tof aan je voetjes.Ik draag graag slippers,of schoenen met een hakje xxx

  4. Ze zijn alle drie leuk! K draag t liefst sneakers * slipons* in de zomer 😛 ook in de winter haha..

  5. Die slip-ons vind ik echt leuk! 🙂 Ik draag het liefst platte schoenen!

  6. Hele leuke schoenen allemaal 😀 Die van de Lidl zien er zo mooi uit. Het tweede paar schoenen heb ik ook 🙂 x

  7. Vooral de slip ons vind ik erg leuk eruit zien zou dat zelf ook nog willen, mijn schoenenstash is ook echt alles behalve groot (denk 5 paar?) x

  8. Je slip ons zijn echt tof! Ik draag het liefst sneakers/enkellaarsjes in de lente maar dat is altijd wel zo geweest ook in de herfst en winter

  9. Ze zijn alle 3 even fijn 🙂 Ik draag graag sneakers, maar in de zomer vooral ballerina's en sandalen 🙂 Af en toe iets op hakken draag ik ook graag, maar niet al te vaak vanwege mijn rug 🙂 Liefs! x

Reacties zijn gesloten.