Maybelline Color Show Nail Polish | Bubblicious & Brick Shimmer

Geplaatst door
Door Sanne. Maybelline is een make-up merk waar ik eigenlijk nog nooit in ontgoocheld ben geweest. Ze hebben prachtige foundations en goede mascara’s. Nagellakjes heb ik echter nog nooit uitgetest van dit merk. Tijd om daar verandering in te brengen! Daarom review ik voor jullie vandaag Maybelline Color Show Nail Polish Bubblicious & Brick Shimmer. Lees dus zeker verder!
 

De flacons van de Maybelline Color Show nagellakjes doen mij enorm denken aan die van Catrice. Ik vind ze er eenvoudig en mooi uitzien door de witte letters op de zwarte achtergrond.
Bubblicious is een kauwgumzoete roze kleur zonder verder veel poespas. Brick Shimmer daar in tegen lijkt mij een heel bijzondere roze shimmery kleur. Heel feestelijk ook.
 

Het kwastje is ook heel gewoon. Niet te dun, niet te dik. Ideaal dus!

 
 
BUBBLICIOUS
 
 
Een leuke felle roze kleur. Verder niet zo heel bijzonder maar toch weten roze kleurtjes altijd mijn hart te stelen.
 
BRICK SHIMMER
 
 
Dit is echt een heel bijzondere kleur. Een vergelijkbare kleur in mijn stash kan ik absoluut niet vinden. Het is een soort van bronzy roze kleur en ergens doet het mij altijd aan een ballerina denken (don’t know why ;)). Ik vind het ook een erg chique kleur die zowel overdag kan als op een feestelijke gelegenheid. Zien jullie de feestdagen al in zicht komen?
 
 
De kwaliteit van beide lakjes vond ik subliem. De roze nagellak lakte wel een klein beetje streperig maar verder kan ik er echt niets op aanmerken. De lakjes dekken perfect in 2 laagjes, brengen gemakkelijk aan door het handige kwastje, drogen snel en blijven wel 4 dagen mooi zitten. Ik denk dat ik eens wat meer lakjes van Maybelline moet aanschaffen. Ik ben absoluut positief verrast! 
De Maybelline Color Show nagellakjes zijn te koop voor € 3.99 bij o.a. Kruidvat en Bol.com.
 
Welk kleurtje vind jij het mooist?

Liefs,

 

Sanne

 

28 reacties

  1. Deze nagellak vind ik 1 van de beste koop ze meestal bij de DM in Duitsland daar zijn ze een euro goedkoper 🙂 Vooral Bubblicious vind ik erg mooi x

  2. Ik heb nog geen nagellakjes van dit merk. Ik loop dit merk altijd straal voorbij. Om de een of andere reden spreekt het mij niet aan. Bubblicious vind ik een heerlijke frisse kleur!

  3. Ik vind beide kleuren heel erg mooi! En die prijs, daar kun je het al niet voor laten he… Super! 😀

  4. Die roze is gaaf zeg! Lekker knalkleurtje, mag ook weleens tussen al die donkere winterkleuren 🙂 Mooie foto's heb je ervan gemaakt!

Reacties zijn gesloten.