Ziaja natuurlijke olijfolie | Reinigingsmelk, micellair water & crème + kortingscode!

Geplaatst door
Olijfolie is niet alleen gezond om voedsel mee te bereiden, het is ook bevorderlijk voor onze huid. Olijfolie bevat veel vitaminen en mineralen en heeft een voedende werking. Laatst heb ik drie producten met natuurlijke olijfolie ontvangen van de Nederlandse webshop Ziaja: een reinigingsmelk, micellair water en een crème. Ik had nog nooit eerder verzorgingsproducten met olijfolie gebruikt dus ik was alvast heel benieuwd!
 

REINIGINGSMELK

De reinigingsmelk zit in een wit basic flesje van 200 ml en heeft een klikdop. De tekst en afbeelding hebben een groene kleur, wat verwijst naar de natuurlijke olijfolie. 
 
De reinigingsmelk reinigt de huid en verwijdert make-up. Het herstelt de natuurlijke pH van de huid en verzacht zichtbaar de epidermis, de bovenste laag van de huid. De reinigingsmelk is dermatologisch getest, is geschikt voor alle huidtypen en kan ook gebruikt worden door dragers van contactlenzen. 
 
De substantie is niet te dun en niet te dik, het is gewoon goed. De melk verwijdert vlot mijn make-up en is zacht voor mijn huid. Ik heb absoluut geen last van een droog of trekkerig gevoel. Wat me meteen opvalt is de lekkere frisse geur. Ik ruik er duidelijk olijven en een vleugje limoen in. Na gebruik blijft de geur subtiel hangen. Mijn vriend geeft me zelfs een complimentje dat ik lekker ruik, een dikke plus dus!
 
De reinigingsmelk kost € 3,99.
 
MICELLAIR WATER

 

Het micellair water zit in een groen doorzichtig flesje van 200 ml en heeft een klikdop. De groene kleur verwijst ook hier naar de natuurlijke olijfolie.
 
Het micellair water is dermatologisch getest en is vrij van parabenen, kleurstoffen en parfum. Het water bevat naast olijfolie ook glycerine en vitamine B5, extra verzorgend dus. Het is geschikt voor alle huidtypen en kan gebruikt worden door dragers van contactlenzen. 
 
Ik hou van dit micellair water! Het verwijdert heel makkelijk make-up en voelt lekker fris aan. Je kan het micellair water gebruiken na de reinigingsmelk (als een soort van tonic), maar je kan ook enkel dit product gebruiken en nadien direct een voedende crème aanbrengen. Ik verkies het eerste. Na de reinigingsmelk vind ik het heerlijk om met een watje micellair water over mijn gezicht te gaan. Dan heb ik pas het gevoel dat mijn gezicht écht schoon is. Daarnaast voelt mijn huid ook zacht aan. Ik heb zeker geen last van een droog of trekkerig gevoel.

Het micellair water kost € 4,99.

 
CREAM
 
De crème zit in een wit rond potje van 100 ml. Net als bij de reinigingsmelk heeft ook deze verpakking een groene tekst en afbeelding. 
 
 
Je kan de crème gebruiken als dag- en nachtcrème. De crème bevat wel geen SPF (Sun Protection Factor) dus die moet je overdag nog even apart gebruiken voor een optimale bescherming tegen de zon. De crème zorgt voor een goede vochtbalans en bevordert de stevigheid van de huid. Naast olijfolie bevat deze crème ook shea butter en dit ingrediënt is het meest gekend om zijn verzorgende werking. De crème is net zoals de andere producten dermatologisch getest.
 
De substantie is heel dik en dat vind ik niet zo fijn, ondanks dat het redelijk goed uitsmeert. De textuur doet me vooral denken aan zalf. Daarom denk ik dat deze crème eerder geschikt is om te gebruiken tijdens de koude wintermaanden omdat we dan sneller een droge en ruwe huid hebben die extra verzorging nodig heeft. Voor nu vind ik de substantie persoonlijk iets te dik. De geur is wel fris en clean, zoals een echte zalf.

De crème kost € 4,99.

BESLUIT

Ik vind de reinigingsmelk en micellair water heel fijn! Deze producten verwijderen vlot mijn make-up en zijn zacht voor mijn huid. Het micellair water voelt lekker fris aan. Over de crème ben ik iets minder enthousiast omdat de substantie heel dik is en aanvoelt als een zalf. Op dit moment heeft mijn huid daar geen nood aan, maar in de koude wintermaanden misschien wel. Wat ik zeker een pluspunt vind is dat alle producten zeer betaalbaar zijn!

KORTINGSCODE: VANESSABLOGT


Voor mijn bezoekers heb ik een unieke kortingscode waarmee jullie 10% korting krijgen op het hele assortiment van Ziaja. De code is geldig tot 31 oktober 2014. Alvast veel shopplezier!

Veel liefs,
Vanessa xxx

26 reacties

  1. Dat micellair water lijkt me heel fijn 🙂 De crème ziet er inderdaad heel vol uit, misschien wel jammer in de winter. Voor mij zou het nu ook to much zijn.

  2. De micellair water lijkt mij erg lekker! Maar ik vind het ook altijd erg leuke om een nieuwe reiniging te proberen! Jammer dat de crème niet voldoet. xx

  3. Ik ken dit merk niet, maar ik ken veel natuurlijke producten nog niet, moet ik mijzelf toch eens in gaan verdiepen! De micellair water klinkt mij erg fijn! de rest overigens ook.

  4. Ik ben nu vooral wel heel erg benieuwd geworden naar het micellair water, want die lijkt mij erg fijn! Ik had dit merk om eerlijk te zijn ook nog nooit eerder gezien.

  5. Ik heb een bodylotion hier thuis met olijfolie en die is echt heel erg fijn! Dit merk ken ik zelf niet, maar ik hou wel van producten met olijfolie.

  6. Zelf heb ik nog nooit micellair water geprobeerd, maar ik lees er zoveel positieve dingen over dat ik er echt eens aan moet ( geloof ik)…..De producten klinken goed en ook de prijzen vind ik erg meevallen…Olijf olie is gewoon best een prettig product in verzorging, ik gebruik wel eens een paar druppels in mijn haar ( als het heel erg pluist)…helpt goed!

Reacties zijn gesloten.