Win € 25 shoptegoed bij Sans-Online

Geplaatst door
Sans-Online is wat mij betreft één van de leukste webshops om online kleding te kopen. Je vindt er heel wat leuke blouses, truien, sweaters en vesten. Sinds kort hebben ze ook mooie en warme winterjassen in het assortiment, ideaal voor dit najaar! Ik neem regelmatig een kijkje op hun website en iedere keer zie ik wel een item dat ik graag wil hebben. Daarom vind ik het ook ontzettend leuk dat ik deze winactie voor jullie heb klaarstaan, waarbij je kans maakt op € 25 shoptegoed!

 

 
Wat moet je doen? Dat is simpel!

 Volg mij op Bloglovin en laat hieronder een reactie achter.
 


Deelnemen kan tot zondag 5 oktober. De winnaar krijgt een mailtje toegestuurd. Let er dus op dat je een geldig e-mailadres achterlaat zodat we je makkelijk kunnen contacteren indien je hebt gewonnen.

 

Veel succes!
Liefs,
Vanessa xxx

36 reacties

  1. Ohhh superleuk!! Een shoptegoed zal nu zeker uitkomen, mijn portemonnee is erg mager… En met de herfst en winter voor de deur is een lekkere warme trui ofzo zeker welkom!!!! Ik doe heel graag mee voor een kansje… Een fijn weekend, groetjes ilse/ [email protected]

  2. Ik volg je en vind je blog natuurlijk awesome! Heel leuk dat je eens een winactie organiseert. Ook heb ik dit bericht geliked en laat ik hier mijn reactie achter! 😀 Ik ben nog erg op zoek naar een winterjas en schoenen.

  3. Als fan van Sans-online wil ik bij deze dus zeker mijn kans wagen! Ik heb er al enkele keren spulletjes besteld en ben zeer tevreden over de service! Top! Als shopaholic is een shoptegoed altijd welkom en zal dit zeker en vast van pas komen! 🙂
    Hierbij alvast mijn email: [email protected]
    Fingers crossed en groetjes van een trouwe fan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *