Dr.Hauschka Eyeshadow Palette

Geplaatst door
Mijn make-up ziet er vrijwel iedere dag hetzelfde uit. Eens ik een mooie look heb gevonden, dan hou ik het daar meestal een tijdje bij. Op mijn lippen draag ik graag een iets feller kleurtje, maar wat betreft mijn ogen ga ik altijd voor nude kleurtjes. Ik was dan ook heel blij toen ik de eyeshadow palette van Dr. Hauschka mocht ontvangen. Het Dr. Hauschka eyeshadow palette bevat vier kleuren die geschikt zijn voor een nude look, maar je kan er ook een smokey look mee maken. 
 

De verpakking van de palette is zwart en heeft een aantal gouden details. Op zich niets heel bijzonders, maar toch vind ik de uitstraling mooi en luxueus. Handig is dat de palette een vrij klein formaat is en daardoor makkelijk is mee te nemen.
 
De palette heeft vier matte kleuren: sand, light brown, soft grey en anthracite. De kleurtjes zijn ideaal voor zowel een nude look als voor een dramatische look. Benieuwd naar de pigmentatie!
Soms hebben matte kleuren een minder goede pigmentatie maar bij deze palette is dat zeker niet het geval. Het zijn vier goed gepigmenteerde kleuren, heel mooi! In de palette zit trouwens ook een sponsapplicator. Ik gebruik liever mijn eigen kwasten, maar als je haast hebt of onderweg bent kan dat natuurlijk wel handig zijn. 
 
 
De lichte kleuren zijn mooi voor een zachte nude look, en met de zwarte kleur erbij maak je deze look meteen iets gewaagder. Deze palette lijkt me daarom erg handig om van een dag naar avond look te gaan. 
 
Wat ik zeker een pluspunt vind is dat ik geen last heb van fall-out bij het gebruiken van deze palette. De kleuren zijn allemaal mat en daardoor komen er ook geen glitters op je wangen. 
 
Ik ben heel tevreden over deze palette! Het enige nadeel is de prijs. De palette kost € 27,95. Best een beetje prijzig, maar het zijn mooie kleurtjes en ik ben er heel blij mee!
 
Wat vind jij van het Dr. Hauschka eyeshadow palette?
 
Dit product heb ik ontvangen ter review.
Veel liefs,
Vanessa xxx

34 reacties

  1. Mooi palette. Ik draag eigenlijk ook wel vrijwel elke dag hetzelfde qua make-up. Oogschaduw gebruik ik zelfs niet meer elke dag. 🙂

  2. Zelf ben ik niet zo een liefhebber van Nude tintjes oogmake up, ik ga meestal voor veel verschillende kleurtjes en afwisseling, terwijl ik wel een heel basic blush altijd draag…..Toevallig heb ik afgelopen week bij de ecowinkel om de hoek naar het assortiment van dr . Hauska staan kijken…en tjonge wat een mooie producten maken ze…echt top!…ik denk dat dit palette ook echt een toppertje is…

  3. wat een mooi palette zeg ik heb nu vooral veel neutrale kleuren die shimmer bevatten dus dit palette lijkt me erg fijn 🙂

  4. echt een prachtig paletten, ik zoek al heel lang zo'n palette met echte matte kleuren, het is niet de goedkoopste, maar ik denk dat het echt op mijn wishlist komt, heel erg mooi!

  5. Dit palette ziet er mooi uit! Ik ben net terug van een weekendje Berlijn en daar zag ik Dr. Hauschka overal in de winkels. Mooie producten hebben ze 🙂

  6. Lijkt me erg handig voor op reis, maar voor de prijs vind ik het persoonlijk niet waard.

Reacties zijn gesloten.