Tip: Beautysale tot 50% korting bij Bol.com!

Geplaatst door
Gisterenavond was ik aan het rondkijken in de webshop van Bol.com en zag ik dat er dit weekend een beautysale is tot – 50%! Zo zijn er fikse kortingen op merken zoals o.a. Olaz, Max Factor, Therme en Clinique, maar ook op enkele heerlijke parfums. Aangezien de meeste onder jullie beauty liefhebbers zijn, leek het mij een fijn idee om dit even met jullie te delen. Voor de geïnteresseerden heb ik alle acties hieronder op een rijtje gezet!
 

De acties:


Olaz: 1 + 1 gratis

10 geuren: 50% korting
Kérastase: 10 % korting
Therme: 1 + 1 gratis
Max Factor: 1 + 1 gratis
Clinique: 10% korting
Syoss: 2 + 2 gratis
Centrum: 1 + 1 gratis
Steamcream: 25% korting
Axium: 1 + 1 gratis
The New Black: 20% korting
Philips beauty artikelen: tot 50, – retour
 
Ik vind deze actie echt superleuk en ik heb dan ook enkele dingen besteld. Wat verklap ik nog niet, dat zien jullie binnenkort in een review 😉
 
De beautysale is enkel dit weekend geldig dus snel wezen is de boodschap! 
 
Wat vind jij van deze sale? Wil jij graag iets bestellen?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

Follow on Bloglovin

15 reacties

  1. Wat leuk…de producten van Therme vind ik wel erg interessant om te gaan bekijken bij bol.com

Reacties zijn gesloten.