Baby Lips Lipbalms (nep) | Aliexpress.com

Geplaatst door
Jullie kennen vast wel de Maybelline Baby Lips lipbalsems die vorig jaar enorm populair waren. Ze hebben het allemaal: de verpakking is cute, de geuren zijn lekker én ze maken je lippen ook nog eens superzacht. Laatst was ik aan het surfen op de website van Aliexpress en tot mijn grote verbazing zag ik daar een setje lipbalsems die verdacht veel lijken op die van Maybelline. Uiteraard zijn deze nep maar toch was ik erg benieuwd en daarom besloot ik ze te bestellen, samen met nog wat andere items. Ben je benieuwd of het wat is? Lees dan snel verder.

Ik vind de verpakking er heel mooi uitzien. De kleurtjes zijn lekker vrolijk en dat nodigt uit om te kopen. De lipbalsems bestaan uit volgende smaakjes:
 
– Roos: kersen
– Oranje: sinaasappel
– Mintgroen: watermeloen
– Geel: citroen


Alle smaakjes zijn lekker fris en fruitig, ideaal om te gebruiken nu de zomer er stilaan aankomt!
 
In tegenstelling tot de lipbalsems van Maybelline, geven deze vier geen kleurtje op de lippen. Wel geven ze allemaal een zichtbare gloss, het effect is zelfs te vergelijken met dat van een transparante lipgloss, wat ik niet meteen zou verwachten. De substantie voelt ook helemaal anders dan een doorsnee lipbalsem. Tijdens het aanbrengen voelt het alsof ik een lipgloss in rollervorm over mijn lippen beweeg, zo glad voelt het. Ook nadien heb ik het gevoel dat ik een lipgloss op mijn lippen heb i.p.v. een lipbalsem en dat vind ik jammer. Een lipbalsem is bedoeld om je lippen te hydrateren en te verzorgen, maar daar merk ik totaal niets van. Ik vind zelfs dat ze mijn lippen nog droger maken en dat kan niet de bedoeling zijn. Ik ben best teleurgesteld want aan het uiterlijk te zien, lijken het echt wel lipbalsems.   


 
Ondanks dat de lipbalsems er mooi en vrolijk uitzien en een lekker smaakje hebben, zou ik ze niet meer opnieuw kopen. Ik heb vaak last van droge lippen en daar heb ik een voedende lipbalsem voor nodig, geen lipgloss die mijn lippen nog droger maakt. Neppe producten kunnen best goed zijn, maar bij deze Baby Lips verkies ik toch de echte van Maybelline.
 
De Baby Lips Lipbalms zijn voor € 4,30 te koop bij Aliexpress.com.
 

 

Wat vind jij van deze lipbalsems? En ben jij al eens teleurgesteld in een beauty product?
Veel liefs,
Vanessa xxx

31 reacties

  1. Helemaal niet erg dat het neppe babylips zijn, maar jammer dat ze tegenvallen. Ik zou ze daarom ook niet gaan kopen, maar ik ga wel even een kijkje nemen op de site!

  2. De kleurtjes vind ik er heel leuk uitzien. Daarom is het echt een tegenvaller als ze niet werken voor je lippen. Fijn dat je hier zo eerlijk over bent. liefs x

  3. Zonde dat ze niet zijn wat je had verwacht. Nog een geluk dat het goedkope producten zijn dan, baal altijd zo als ik ergens wat meer geld aan uit heb gegeven en vervolgens vind ik het niets. X

  4. Jammer dat ze zo'n slechte kwaliteit hebben! Misschien kan je de volgende keer voor de echte Baby Lips gaan? Die kosten iets van €3,49 per stuk en dan heb je wel een fijne lippenbalsem 🙂

  5. Jammer dat ze niet zo fijn zijn, want dat verwacht je toch wel voor die prijs. Ze zien er wel leuk uit 🙂

  6. Ik wist niet dat neppe Baby Lips bestonden! Jammer dat ze tegenvallen! Doe mij maar de echte haha! 🙂

  7. Dat ze je lippen droger maken, is écht wel geen goed teken. Jammer, want ze zien er cute uit!

  8. Jammer dat ze tegenvallen…want ze zien er net zoals je zegt veel belovend uit….de kleurtjes vind ik ook erg gragppig. Af en toe heb ik een tegenvaller wat betreft make up of verzorgingsartikelen, maar het betreft dan toch wel meestal de goedkopere artikelen….

Reacties zijn gesloten.