Win een body lotion patchouli van Kneipp! (afgesloten)

Geplaatst door
WINNAAR: MAYARA ESTHER.

Wie dol is op de zoete en licht kruidige geur van patchouli kan z’n hart ophalen, want vanaf eind april is er de Kneipp body lotion patchouli! Deze body lotion heeft alles in huis voor een mooie, zachte huid en een heerlijk rustmoment.

De intensief verzorgende natuurlijke plantenoliën voeden en hydrateren de huid intensief. De patchouligeur brengt de geest weer in balans. Kortom, een heerlijk verzorgingsproduct dat zeer geschikt is voor de verzorging van de droge of gevoelige huid, met een geur om bij weg te dromen.

En ik heb goed nieuws, want één van jullie kan namelijk zo’n body lotion winnen! Terwijl iedereen nog moet wachten tot eind april, kun jij deze heerlijke body lotion misschien al eens uitproberen. Wil je graag winnen? Waag dan snel je kans!

 
Wat moet je doen?


– Like de Facebook-pagina van Kneipp.

– Volg mij op Bloglovin en like het artikel.– Laat hieronder een reactie achter waarin je vertelt dat je meedoet en welke stappen je hebt gedaan. Let er op dat je een geldig e-mailadres achterlaat zodat ik je makkelijk kan contacteren indien je hebt gewonnen.

De voorwaarden.

– Iedereen mag deelnemen (België & Nederland).

– Deelnemen kan t.e.m. zondag 23 maart.

– De winnaar krijgt een mailtje toegestuurd.

De Body Lotion Patchouli van Kneipp is vanaf eind april verkrijgbaar bij de drogist. Adviesprijs: € 9,14 voor 200 ml.

Veel succes!
Vanessa xxx

28 reacties

 1. Ik ben gek op de geur van patchoeli en doe graag mee met deze winactie. Ik volgde je al op Bloglovin' en heb daar dit bericht geliked (7e liker). Ik heb Kneipp ook geliked Facebook (Sabrina Cat).

  Groetjes,
  Sabrina
  [email protected]

 2. Leuke actie, Kneipp heeft hele fijne producten. Maar ik doe niet mee, ik heb nog heel veel bodylotions etc. staan.

 3. Superleuk! Kneipp is een mooi merk xx Anne s.annevanderm at gmail.com

 4. Leuke actie, ik doe weer graag mee,
  Kneipp heeft zulke heerlijke spullen, die wil iedereen natuurlijk heel graag gebruiken..
  ik volgde je al op Bloglovin en heb je actie een like gegeven
  Kneipp volgde ik ook al op Facebook…

  Groetjes Petra
  ([email protected])

 5. Hmmm.. heerlijk. Bodylotion hoort bij mijn dagelijkse ochtendroutine en Kneipp is sowieso een heerlijk merk. Ik volgde je al op bloglovin, ik heb dit bericht geliked en ik heb de facebookpagina van Kneipp geliked (met mijn privé facebook, Sara Naus, ik heb nog geen facebook die gekoppeld is aan mijn blog).

 6. Leuke actie! Ik volg je al een tijdje op bloglovin en van de fb pagina van kneipp was ik al langer fan. Zou dit heel graag willen uitproberen! Ben momenteel 40 weken zwanger van een eerste kindje en mijn huid kan wel wat extra verzorging gebruiken. Lijkt me heerlijk om mezelf wat te verwennen na de bevalling (die nu voor elk moment kan zijn ;-)). Succes aan iedereen!

 7. FB : check, follower was ik al, like-je : check! Patchouli is mijn absolute lievelingsgeur, ik heb zelfs nog ergens een eeuwenoud (nou ja, uit de jonge jaren van mijn moeder) flesje echt 'zigeunerbloed' liggen… pure nostalgie : toen ik vroeger uitging, deed ik altijd een drupje olie achter mijn oren! Het spreekt voor zich dat ik deze graag wil proberen! [email protected]

Reacties zijn gesloten.