Shoplog Action & Kruidvat

Geplaatst door
Afgelopen zaterdag ben ik even langs de Action en het Kruidvat geweest. In het Kruidvat wilde ik graag nog wat make-up van Essence en Catrice kopen, omdat sommige dingen binnenkort uit de rekken verdwijnen. Jammer genoeg was er al veel weg, o.a. de stay matt lip creams 🙁 Gelukkig heb ik nog wat andere make-up kunnen scoren. En ook in de Action heb ik leuke spulletjes gekocht! Kijken jullie mee naar mijn aankoopjes?

ACTION
 



 

 

Wattenschijfjes / € 0,69
Lippenbalsem coconut / € 0,79
Blush in de kleur peach / € 0,99
Dove reinigend gezichtsschuim / € 1,79
Badbruisballen / € 1,99
KRUIDVAT
 
 
 
Belgische chocolade zeevruchten / € 2,99
Heat protection spray / € 2,99
Highlighting powder Catrice / € 2,30 *
Multi colour blush Catrice / € 2,00 *
Eyebrow set Catrice / € 3,99
 
* – 50% gekregen, gaat uit het assortiment.
Wat vinden jullie van mijn aankoopjes?
Naar welke producten zijn jullie het meest benieuwd?
Veel liefs,

 

Vanessa xxx

53 reacties

  1. Leuke shoplog! Ik vind de coco lipbalms heel fijn! De catrice multicolor blush heb ik ook, maar gebruik 'm eerder als bronzer! Heb ook al veel goeds gelezen over het wenkbrauwkitje! Ik gebruik zelf de Essence variant! x

  2. Dat eyebrow setje van Catrice is echt een goede aankoop, ik kan niet meer zonder, ben ook erg benieuwd naar de Blush van de Action!

  3. Altijd leuk om dingetjes te scoren bij die winkels. Ik vind je make upjes erg mooi! En die chocolade is altijd goed natuurlijk. MMMM!

  4. Leuke aankopen, ik ga morgen even naar Kruidvat, daar is ook mijn mascara vanaf morgen in de aanbieding 😉

  5. Oeh idd, Kruidvat heeft een 1+1 gratis aanbieding op de mascara's. Hier wil ik ook zeker nog even van profiteren:) Die bruisballen van Action zien er leuk uit zeg en ik ben het meest benieuwd naar de highlighting poeder van Catrice. Leuke koopjes!

  6. Die blush van Catrice lijkt mij heel goed, en ik heb ook al gelezen dat die lippenbalsems van de Action wel goed zouden zijn 🙂 ik vind het zo spijtig dat er geen Action dicht bij mij in de buurt is, de dichtste is die in Wilrijk…

  7. Wat een leuke aankoopjes! Ik ben zelf niet zo weg van die Dove gezichtscleanser, maar ik ben wel benieuwd wat hij bij jou zal geven. Die highligter van Catrice lijkt zo mooi, leuk dat je die nog hebt kunnen scoren. x

  8. De Action is echt geweldig voor zulke beautyproducten, ik loop er wekelijks even binnen *oeps*, ben wel benieuwd of die blusher van Catrice fijn is.

  9. Die Dove-gezichtsschuim heb ik ook, die is zo fijn! Net als de eyebrow set die je hebt gekocht 🙂

Reacties zijn gesloten.