Yes To Cucumbers Face Cleansing Gel

Geplaatst door
Ik mag er dan wel van houden om iedere dag make-up te dragen, toch vind ik het ook fijn om de make-up er ’s avonds weer af te halen. Niets is heerlijker dan mijn gezicht schoon te maken met een frisse reinigingsgel! Dat is meteen een echt verwenmomentje voor mezelf. De laatste tijd gebruik ik graag de Yes To Cucumbers Face Cleansing Gel. Hieronder vertel ik jullie waarom!

Verpakking
 
De reinigingsgel zit in een basic, plastic tube van 95g. Het product is 96% natuurlijk en hypoallergeen. De komkommers maken meteen duidelijk dat het om een frisse reinigingsgel gaat en dat vind ik wel leuk. Dit product heeft een klikdop wat praktisch en hygiënisch werkt. Top!

Yes To Cucumbers Face Cleansing Gel
 
Het is een milde en kalmerende reinigingsgel op basis van komkommers, groene thee en Aloë Vera. Eén voor één ingrediënten die de huid hydrateren en beschermen tegen onzuiverheden. Klinkt goed! Dit product is geschikt voor de normale tot gevoelige huid.
Ingrediënten
Water, Lauryl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Cucumis Sativus (Cucumber) Seed Extract*, Alcohol, Camellia Sinesis (Green Tea) Leaf Extract, Maris Limus (Dead Sea Mud), Helianthus Annuus (Sunfower) Seed Oil, Citric Acid, Phenethyl Alcohol, Glyceryl Caprylate, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Copper Chlorophyll, Fragrance.

Deze reinigingsgel bevat maar liefst 96% natuurlijke ingrediënten! Zoals jullie zien staan komkommer en groene thee vrij hoog op de ingrediëntenlijst. Komkommers zitten boordevol vitamine A en C, wat een positieve invloed heeft op de huid. Groene thee is dan weer goed om de gevoelige huid te beschermen en te kalmeren. Mooi meegenomen: de gel is vrij van petroleum, SLS en parabenen.

 

Gebruik
Breng de gel aan op de huid en laat deze schuimen door er water aan toe te voegen. Maak masserende bewegingen en spoel daarna de gel goed af. Wanneer ik de gel aanbreng op mijn gezicht, ruik ik meteen de frisse geur van komkommer. Heerlijk! Zoals jullie zien is de gel best vloeibaar, maar dat zorgt er alleen voor dat hij makkelijk uitsmeert. Met wat masserende bewegingen krijg ik een lekker schuim, waardoor mijn gezicht goed schoon wordt gemaakt. Achteraf voelt mijn huid fris en zacht aan. Prima!


Ik kan alleen maar pluspunten bedenken over deze reinigingsgel:


– bevat 96% natuurlijke ingrediënten, o.a. komkommer, groene thee en Aloë Vera
– boordevol vitamine A en C, wat een positieve invloed heeft op de huid
– vrij van petroleum, SLS en parabenen
– maakt je gezicht schoon en zacht
– hydrateert de huid en beschermt tegen onzuiverheden

– werkt zeer verfrissend
– ruikt lekker fris

Hou je van een natuurlijke reinigingsgel die ook nog eens verfrissend werkt? Dan moet je zeker deze Yes To Cucumbers Face Cleansing Gel eens proberen! Je kunt hem kopen voor slechts € 8,95 in de webshop BonBeautyVeel liefs,
Vanessa xxx

 

29 reacties

  1. Dit is echt een product waar ik heel nieuwsgierig naar ben, klinkt heel erg prettig maar ik vind het wel een beetje prijzig.

  2. Klinkt als een fijn product. Ik ben nog op zoek naar een goede gezichtreiniger, deze komt op mijn lijst om uit te proberen.

  3. Lijkt me een fijn product. De verpakking vind ik ook best wel mooi. Geeft een frisse en cleane uitstraling. Net wat ik wil van een gel! ^^

  4. Deze klinkt echt heel fijn! Zelf vind ik het wel altijd jammer als een product online besteld moet worden en niet in de winkel te koop is.

  5. Fijne review! Dit product lijkt me fijn! Ik hou van een frisse en zachte huid! Vooral met de koude periode is dat goed voor de huid!

  6. Lijkt mij wel een hele fijne reinigingsgel vooral ook omdat het een milde en kalmerende gel is. Ik wil er zeker wel eens naar gaan kijken in de hoop dat mijn huid er goed tegen kan.

  7. Ik hou van reinigingsgels, vooral als deze heerlijk schuimt 🙂 dan heb je echt zo een fris gevoel erna alsof je het echt super goed hebt gereinigd! xoxo Nele

Reacties zijn gesloten.