Mijn favorieten van de afgelopen tijd

Geplaatst door
Goeiemorgen! Vandaag laat ik jullie mijn favorieten van de afgelopen tijd zien. Dit kan gaan om beauty, maar ook om boeken, eten, kleren enzoverder. Allemaal dingen waarover ik super enthousiast ben en die ik graag met jullie wil delen. Hieronder heb ik alvast mijn favorieten op een rijtje gezet! Kijken jullie mee?
 

Als eerste deze heerlijke sweaters van John Baner. Sinds ik ze in huis heb, draag ik niets liever meer! Vooral op koude dagen zoals vandaag, zijn deze sweaters echt heerlijk. Ze zijn lekker warm en zitten comfortabel. Je kunt ze combineren met een joggingbroek maar ik draag ze het liefst op een jeans.
 
Begin november was ik jarig en kreeg ik van mijn vriend een cadeaubon van Zalando. Ik was zo blij dat ik meteen deze enkellaarsjes heb besteld! Ik vind ze het mooist in de kleur bruin, maar je kunt ze ook kopen in het zwart of grijs. De enkellaarsjes hebben een goede hoogte qua hak zodat ik er makkelijk mee kan stappen én ze zitten comfortabel. Perfect!
 
Als je me vraagt wat mijn favoriete mascara van het moment is, dan ga ik zonder twijfel voor de I Love Extreme Crazy Volume Mascara van Essence. In combinatie met een wimperkruller maakt hij mijn wimpers langer, voller en dat alles zonder klontertjes. Mooi meegenomen is de goedkope prijs, want deze mascara kost nog geen drie euro! 
 
Een parfum waarover ik super enthousiast ben is ‘Killer Queen’ van Katy Perry. Ik schreef hier eerder al een review over.
 
Nu het buiten zo koud is en ik regelmatig last heb van droge benen, is deze body cream van Rituals onmisbaar geworden. Mijn huid voelt super zacht en de geur is echt heerlijk! Voor de review klik hier
Het laatste boek dat ik heb gelezen is ‘Nieuwe buren’ van Saskia Noort. Je kunt de inhoud een beetje vergelijken met ’50 Tinten’, alleen vind ik dit boek beter en is het niet zo overroepen in de media. Ik heb het boek op één namiddag uitgelezen. Dat zegt genoeg, toch? Hieronder een korte omschrijving:
Na een moeizaam tot stand gekomen zwangerschap wordt het dochtertje van Peter en Eva levenloos geboren. Ze kunnen dit verdriet samen niet verwerken en dreigen uit elkaar te groeien. Als ze nieuwe buren krijgen, klikt het meteen. De stoere Steven en zijn sensuele vrouw Rachel bezoeken regelmatig een parenclub en nodigen Peter en Eva uit om mee te doen. Maar eerst proberen ze het een keer thuis uit. Voor Eva is dit de kans om zwanger te raken. Peter is verschrikkelijk jaloers en de avond loopt uit op een fiasco. Als Eva zwanger blijkt, besluit ze Peter te verlaten en verdwijnt spoorloos.

 
Afsluiten doe ik waarmee ik vanmorgen ben begonnen, en dat is een boterham met duo choco. Ja, je leest het goed: zowel witte als bruine chocolade, boordevol calorieën! Vroeger at ik steeds de gewone choco, maar sinds ik de duo variant heb ontdekt vind ik deze nog véél lekkerder! 

Zo, dit waren mijn favorieten van de afgelopen tijd! 

 

Wat vinden jullie ervan? En wat is jullie absolute favoriet?

Veel liefs,

Vanessa xxx

39 reacties

  1. Hele leuke favorieten! De John Baner sweaters vind ik erg leuk uitzien en ze lijken mij ook heerlijk zitten. De Killer Queen parfum van Katy Perry wil ik ook nog eens aan gaan ruiken, want ben zo benieuwd naar de geur ervan.

  2. Die brush van I love extreme ziet er superfijn uit! De enige rede dat ik m nog niet meegenomen heb is omdat er altijd zo weinig van zijn! En dan vertrouw ik het niet zo, qua misschien hebben mensen hem al getest. :/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *