Yves Rocher reinigingsgel Pure Calmille

Geplaatst door
Vorige week kwam er een review online over de reinigingsmelk Pure Calmille van Yves Rocher. Jammer genoeg was ik hierover niet zo tevreden. Naast de reinigingsmelk, kocht ik ook nog een reinigingsgel / face wash uit dezelfde lijn en daarover ben ik wél enthousiast. Hieronder vertel ik jullie er alles over: mijn review over de Yves Rocher reinigingsgel Pure Calmille!
 

Verpakking.
 
De reinigingsgel zit in een doorzichtige fles van 200 ml. De fles heeft een klikdop wat praktisch en hygiënisch werkt. 
 
Beschrijving. 
 
Deze verfrissende reinigingsgel reinigt de huid intensief en zorgt voor een zuivere, gezonde huid door onzuiverheden en make-up resten op milde wijze te verwijderen. Breng de reinigingsgel iedere ochtend en avond aan op een vochtig gezicht. Laat de gel schuimen, masseer uw gezicht licht en spoel de gel daarna af met veel water. Geschikt voor alle huidtypen. Dermatologisch getest.
 
Ingrediënten.
 
Een pluspunt is dat deze reinigingsgel geen alcohol bevat. Parfum dan weer wel, deze staat ongeveer in het midden van de ingrediënten lijst, wat wil zeggen dat de hoeveelheid parfum middelmatig is. 
 
De reinigingsgel.
 
Wat me het eerst opvalt is de subtiele, frisse geur: heerlijk! De geur is niet overheersend en zo heb ik het graag. Qua hoeveelheid heb ik maar een klein drupje nodig. Nadat ik de reinigingsgel op mijn gezicht heb aangebracht, ontstaat er schuim. Niet te veel en niet te weinig. Prima! Achteraf voelt mijn huid fris, glad en zacht aan. Ja, ik ben fan van dit product! Om alle resten te verwijderen, breng ik nog een watje met tonic aan. Nu, dit is natuurlijk persoonlijk. Sommige meiden zullen een reinigingsgel voldoende vinden.

 Prijs.
 
Deze reinigingsgel kost normaal € 5,40 maar momenteel geniet je van een korting van – 30% en kost hij slechts € 4,15. Ik vind dit een prima prijs voor een goede reinigingsgel! Bovendien heb je per keer maar een kleine hoeveelheid nodig, waardoor je een tijdje verder kan. 
 
Pluspunten.
 
– Goede verpakking
– Ruikt lekker fris
– Reinigt de huid goed
– Huid voelt fris, glad en zacht
– Bevat geen alcohol
– Bevat geen zeep
– Droogt de huid niet uit
– Zuinig in gebruik
– Prima prijsje: € 4,15
– Geschikt voor alle huidtypen
– Dermatologisch getest
Minpunten.
 
– Bevat parfum.
 
Je kunt de reinigingsgel Pure Calmille van Yves Rocher kopen voor € 4,15 (200 ml). 
 
Welke reinigingsgel / face wash gebruik jij?

Veel liefs,
Vanessa xxx

32 reacties

  1. Yves Rocher heeft wel goeie produkten,soms koop ik er via de post,dan is er steeds een geschenkje bij.Meestal gebruik ik reinigingsmelk van Nivea.

  2. Hij ziet er zo lekker vrolijk uit in zijn groene verpakking! Ik gebruik een reinigingsmelk van Biotherm op dagen dat ik geen make-up draag, en anders haal ik dit eraf met de Ecoco handschoen. 's Morgens maak ik mijn gezicht schoon met een tonic van Olaz (zonder alcohol, uiteraard). Ik ben helemaal terug naar een minimalistische routine gegaan en dat bevalt me hartstikke goed!

  3. Klinkt goed, fijn ook dat deze facewash je huid niet uitdroogt. Dat heb ik wel gauw met facewash producten. Op het moment gebruik ik geen facewash maar een zeep van Saponem. Deze droogt ook niet uit:)

  4. Hij lijkt mij heel erg fijn en vooral ook omdat er geen alcohol inzit. Alleen het parfum gedeelte twijfel ik nog over, want mijn huid is daar toch ook vaak wel heel gevoelig voor.

Reacties zijn gesloten.