Parfum: Rose Essentielle – BVLGARI

Geplaatst door
Ik ben gek op rozen! Daarom hou ik van het Rose Essentielle parfum van BVLGARI. Zoals de naam reeds verklapt, is de geur gemaakt van rozen. Het is een heel mooie geur: puur, zuiver en ultieme luxe. Een vrouwelijk en elegante geur, ideaal om te sprayen op een romantisch avondje uit.
 
bvlgari rose essentielle parfum

Het parfum flesje ziet er heel mooi uit. Het is doorzichtig en gemaakt in een roze kleur. Op en top vrouwelijk!De topnoten bestaan uit verschillende soorten rozen. Het hart wordt gevormd door zwarte bessen, violet en jasmijn. De basis is een samenstelling van sandelhout en patchoeli.

Rose Essentielle parfum is geschikt om overdag te dragen, maar is ook perfect voor speciale gelegenheden. Wanneer ik met mijn vriend uit eten ga, spray ik enkele keren met dit parfum en zo kom ik vanzelf in een romantische stemming. 

 

 

Wat denk jij van het Rose Essentielle parfum? Dan is dit parfum misschien wel iets voor jou! 
 
Rose Essentielle van BVLGARI is te koop vanaf € 46,40 voor 30 ml.

 

Veel liefs,

 

Vanessa xxx

26 reacties

  1. De flacon ziet er heel mooi uit maar persoonlijk houd ik niet van geuren waar rozen in zit. Tenminste moet niet te overheersend zijn!

  2. Dit lijkt me echt een fijn geurtje. Ik ben altijd heel kieskeurig met parfums maar ik ben gek op de geur van rozen. Ga eens ruiken in de winkel want ik ben wel benieuwd.

  3. Klinkt verrukkelijk! Mijn vriend heeft heel lang een luchtje van BVLGARI gehad, vind die luchtjes zo lekker. En zeker als 't dan voor vrouwen is én de geur naar rozen ruikt. Heerlijk.

  4. Deze parfum lijkt mij echt heerlijk! Ik ben gek op de geur van rozen en als er dan ook nog patchoeli en sandelhout inzit lijkt me dit een perfecte parfum voor mij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *