What’s in my bag

Geplaatst door
Vandaag laat ik jullie zien wat er in mijn tas zit, ofwel: what’s in my bag. Ik vind dit altijd heel leuk om te zien bij anderen, vandaar dat het mij een fijn idee leek om hier ook een artikel over te schrijven. Momenteel gebruik ik de bruine tas van Carrefour. Ik vind ze gewoon heel mooi en ze past vrijwel bij iedere outfit. Benieuwd wat er allemaal in zit? Agenda

Mijn agenda heb ik voor enkele euro’s extra bij Flair (magazine) gekocht. Ik vind hem er zeer leuk uitzien door de roze kleur en de flamingo’s die erop staan. 


Portemonnee


Deze portemonnee heb ik gekocht bij Zalando. Ik vind de kleur heel mooi en het strikje vind ik ook wel leuk.
GSM

 

Deze Nokia C3 heb ik al enkele jaren en ben er altijd tevreden over geweest. De laatste tijd durft hij wel eens blokkeren. Ik vrees dat ik me binnenkort misschien een andere zal moeten kopen. Nu, duur hoeft een GSM niet te zijn voor mij. Ik kies altijd een simpele GSM waarmee ik kan sms’en en bellen, internet hoeft zelfs niet.

Sleutels

 
Uiteraard mogen mijn sleutels niet ontbreken. Ik heb twee sleutelhangers. Eén van Diddl (damn, die heb ik al jaren) met een V, de beginletter van mijn naam. De tweede sleutelhanger is een hartje van Me To You, dat ik al drie jaar deel met mijn vriend.
 
Paraplu
Terwijl ik dit artikel schrijf, is het alweer aan het regenen in België. Daarom is een paraplu een echte must-have. Deze heb ik gekocht bij New Look. Ze hebben daar trouwens heel leuke paraplu’s. Alleen gaan ze wel snel stuk, maar dat heb ik eigenlijk met iedere paraplu.

Flesje water 


Waar ik ook ga: ik heb bijna altijd een flesje water mee. Ik vind het gewoon handig om af en toe een slokje te kunnen nemen als ik onderweg ben.

 

 

 

Zakdoekjes
Tja, ik ben een smospot en dan komen zulke zakdoekjes goed van pas.
Haarelastiekje
Mijn haar zit bijna altijd in een knot of staart. Toch zit er altijd een extra haarelastiekje in mijn handtas. Heb ooit eens meegemaakt dat ik mijn knot opnieuw wou maken en het elastiekje stuk sprong. Jaaa, daar zat ik dan met ontploft haar.
Nagelknipper 
Deze gebruik ik niet om mijn nagels te knippen, maar wel om eventuele velletjes te verwijderen. Vroeger had ik nooit een nagelknipper bij en dan zat ik de hele tijd aan mijn vingers te prutsen. Dat overkomt me nu niet meer.
Spiegeltje 
Dit spiegeltje heb ik gekregen van mijn mama, weet niet van waar het komt. Ik vind zo’n klein spiegeltje erg handig voor onderweg. Ik ben nu eenmaal een vrouw en check graag of mijn haar en make-up nog goed zit.
Lipbalsems
Ik heb twee lipbalsems in mijn handtas zitten: een gewone van de Action en een gekleurde van NYC.
Doosje met pleisters 
In het oranje doosje zitten pleisters. Je weet maar nooit.
Haarkam
Deze kam heb ik gekocht bij H&M. Ik vind dit vooral handig voor onderweg.
Parfum staaltje
Als laatste zit er ook een parfum staaltje in mijn handtas, namelijk ‘La vie est belle’ van Lancôme. Zo heb ik altijd een lekker geurtje bij me om even te sprayen. Ik ben trouwens van plan om dit parfum te kopen want ik ben zo verliefd op deze heerlijke geur!
Welke handtas gebruik jij op dit moment?
Veel liefs,
Vanessa xxx

43 reacties

 1. Ooh wat ben jij netjes:) zo hou je tenminste overzicht. Ik zou van mijn tas geen review durven doen, zoveel troep! Handige spullen heb je bij je en wat n leuke agenda. Xxx

 2. Ik mis aleen nog een kilo bonnetjes, lege verpakkingen van asperientjes, snoeppapiertjes en een berg los kleingeld haha! (dat zwerft iig onderin mijn tas ;))
  Altijd leuk om te zien wat iemand zoal met zich meezeult 😉 Xx

 3. Ik loop momenteel met een tas van Kruitvat rond hihi. Zelfde kleur als die jij hebt. Ook ik heb de Flair agenda, de roze/oranje, al moet ik soms wennen, want de Nederlandse feestdagen zijn niet gelijk aan de Belgische. Maar de "Hé het is oké" spreuken blijven top! Ik heb ook veel te veel in mijn tas, niet zo opgeruimd als jij. Netjes!

 4. Ah, zo leuk om te zien altijd he! Mooie tas trouwens. 🙂 Ik heb op dit moment een klein zwart tasje van de H&M waar net een portefeuille en sleutels inpassen. Maar ik probeer wel iedere week een keer te wisselen, want stiekem heb ik gewoon te veel tassen. 🙂

 5. Ik en mijn vriend hebben net dezelfde sleutelhangers! Meer dan tien jaar geleden gekocht 🙂

 6. Heel leuk om te zien! Wat heb je een mooie tas! Echt een mooi bruin kleurtje! Ik bewaar ongeveer hetzelfde als jou in mijn tas. 🙂 Ik gebruik een handtas uit Spanje met studs!

 7. Heel erg leuk om te zien wat jij in je handtas meeneemt! Er zitten ook veel dingen in die ik zelf ook altijd bij me heb. Op dit moment gebruik ik nog steeds mijn tijgertas.

 8. Interessante items sleep je mee, herkenbaar trouwens.. Ik heb ook altijd dingen erin waarvan ik denk.. wat moet ik ermee en dan gebruik je het ineens. :"D Of dat je het eruit hebt gegooid en ineens heb je het nodig. Ik vind je GSM trouwens echt awesome!

 9. Wauw dat is veel! Ik heb ongeveer de helft en daar weer de helft in mijn tas 😛 Je portemonnee is leuk ;D Leuke agenda! (:
  xxxx

 10. Leuk om te lezen! Paraplu is echt een goeie, ik vergeet hem ALTIJD. En dan zul je net zien dat het ALTIJD regent als ik naar buiten ga haha. XD

 11. Mijn handtas weegt altijd loodzwaar,ik wil wel altijd alles bij me hebben,haarborstel,wat make-up,deo,zware portefeuille,niet door geld maar vol klantenkaarten enz,medicijnen,pleisters,papieren zakdoekjes enz…..,de jouwe ziet er netjes uit:).Momenteel gebruik ik eentje dat lijkt op een schooltas,,klein formaat dan wel,ha ja een paraplu heb ik ook altijd mee.

Reacties zijn gesloten.