Parfum: Katy Perry Killer Queen

Geplaatst door
Yes, ik ben fan van Katy Perry. Ze is een geweldige zangeres die er ook nog eens prachtig uitziet. Sinds kort heeft Katy een nieuw parfum op de markt, namelijk: Killer Queen. Dit parfum is net zoals Katy speels en gewaagd. Wie haar kent, weet dat ze met haar eigenzinnige artistieke visie altijd de grenzen opzoekt. Haar originaliteit en passie voor het leven spatten er vanaf en dat zie je duidelijk terugkomen in dit heerlijke parfum. Lees hier mijn review van het Katy Perry Killer Queen parfum!
 
 
 

Laten we beginnen met het flacon. Deze heeft de vorm van een edelsteen, in een fluweelrode kleur. Hierdoor straalt het parfum meteen warmte en luxe uit. De dop bevat een aantal persoonlijke aspecten over Katy Perry: een muzieknoot, twee katten, het geloof én haar initialen. Leuk! Deze details maken het parfum meteen een stuk persoonlijker.

 
Hieronder de geurnoten:

 

Topnoten: wilde bes, pruim, bergamot
Hartnoten: rode fluweelbloemen, Arabische jasmijn, rainbow plumeria
Basisnoten: Kasjmier, patchoeli, praliné
 
Het parfum ruikt heerlijk naar rood fruit (subtiel, niet té), warmte en geluk. Het is een vrouwelijke, verleidelijke geur en heeft ook iets mysterieus doordat de geur best poederig is en toch ook een fris gevoel geeft. Katy Perry heeft het helemaal voor mekaar gekregen met deze geur. Het is helemaal geworden zoals zij het volgens mij voor ogen had: sexy, mysterieus en krachtig. Ik hou ervan!
 
Het is een eau de parfum maar toch mag je er gerust wat van aanbrengen. Een pluspunt is dat de geur lang blijft hangen. Prima kwaliteit dus!

 

Je kunt het parfum voor jezelf kopen maar je kunt het ook cadeau doen aan iemand anders. Het doosje van de verpakking is alvast ideaal met de feesten in het vooruitzicht. Rood en goud: perfect voor kerst!
 
De prijzen vallen goed mee. Voor een flesje van 30 ml betaal je in de parfumerie zo’n € 27,50. Tip: bij Bol.com betaal je vaak veel minder. Neem daar dus ook eens een kijkje! Naast de eau de parfum kun je dit geurtje ook kopen in een body lotion of shower gel.
 
 
 

34 reacties

  1. Dit lijkt me een heel fijn geurtje, heb m al vaker op blogs voorbij zien komen. Het lijkt me vooral een herfstgeurtje. Wie weet!

  2. Ik kende het nog niet, dus ik ben er wel benieuwd naar. Het ziet er mooi uit en doet me denken aan Queen (waar ze het vast vandaan heeft aangezien ze grote fan is), dus dat maakt het extra tof!

  3. Patchoeli erin,dan is het beslist lekker geurtje.de flacon heeft een koninklijke look,vind ik 🙂

  4. Weet niet of ik het een lekkere geur vind, ik neig meer naar geuren met musk erin. Maar wat ziet het er mooi uit! Echt geweldig! ^^

Reacties zijn gesloten.