Wat is een leuk Valentijnscadeau voor hem? 6x leuke ideeën!

Geplaatst door

Valentijnscadeau voor hem – Op 14 februari is het weer zover: Valentijn! Valentijnsdag is een dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven met kaartjes, chocolade of parfum. Allemaal leuke attenties, maar echt origineel zijn deze dingen niet meer. Zeker niet als je al jaren een relatie hebt en intussen alles wel hebt gegeven. Ben jij op zoek naar een origineel valentijnscadeau? In dit artikel deel ik zes tips voor een leuk Valentijnscadeau voor hem. Lees mee en laat je inspireren!

valentijnscadeau voor hem

Wat is een leuk Valentijnscadeau voor hem?

1. Bongo belevenissen als cadeau voor Valentijnsdag

Is je partner wel te vinden voor een lekker etentje, een bezoekje aan de welness, een romantisch weekendje weg in binnen- of buitenland of een sportieve activiteit? Droomt hij al jaren van een ritje in een Ferrari, een ballonvaart, een tandemsprong of een helikoptervlucht? Geef dan een Bongo belevenis als cadeau voor Valentijnsdag!

Het assortiment is zeer uitgebreid dus je vindt ongetwijfeld een geschikte cadeaubon voor je partner. Met een Bongo cadeaubon geef je niet alleen een leuke namiddag of weekend cadeau, maar ook geweldige herinneringen die voor eeuwig in jullie geheugen gegrift zullen staan. Een origineler Valentijnscadeau zal je niet vinden!

2. Een romantisch etentje

De liefde van de man gaat door de maag. Een romantisch etentje mag dus zeker niet ontbreken op Valentijnsdag! Neem je partner mee uit eten naar zijn favoriete restaurant of het eerste restaurant waar jullie samen zijn gaan eten (romantisch!). Je kunt natuurlijk ook thuis een lekker diner klaarmaken voor hem. Vergeet in het laatste geval zeker de versiering op tafel niet. Denk aan mooie kaarsen, rozenblaadjes en rode servetten. Want ja, ook mannen kunnen attenties zoals deze zeker appreciëren!

3. Een zelfgemaakte geschenkset

Een geschenkset met parfum en douchegel is altijd goed, maar nog origineler is om zélf een geschenkset samen te stellen. Koop een mooie mand en vul deze met een aantal favoriete producten van je partner. Denk aan parfum en verzorgingsproducten, biertjes en snacks, een paar flessen wijn of zijn favoriete snoep. Wil je de geschenkset helemaal afmaken? Stop er dan een Bongo cadeaubon bij om je partner compleet te verrassen! Zo heeft hij niet alleen op het moment zelf een leuk cadeau, maar heeft hij ook iets om naar uit te kijken.

4. Bucketlist boek voor koppels

Iedereen heeft wel bepaalde dingen op zijn of haar bucketlist staan, maar jammer genoeg worden deze niet altijd waargemaakt. Met het bucketlist boek voor koppels heb je direct een origineel Valentijnscadeau voor hem! Met de 250 ideeën in het boek zullen jullie elkaar nog beter leren kennen en spannende avonturen beleven. Wat dacht je er bijvoorbeeld van om jullie eerste date te herbeleven, om matching (plak)tattoo’s te zetten of geheime briefjes voor elkaar achter te laten in de supermarkt? Kriebels gegarandeerd!

5. Spelletjesavond organiseren

Zijn jullie gek op ouderwetse (bord)spelletjes? Of is het ondertussen al lang geleden dat jullie een spelletje hebben gespeeld? Organiseer dan een leuke spelletjesavond op Valentijn! Neem jullie favoriete spellen erbij en zet wat lekkers op tafel. Of het nu een bordspel of kaartspelletje is; jullie zullen ongetwijfeld een gezellige avond samen hebben. Spelen jullie liever op de Nintendo Switch of Playstation? Dat kan natuurlijk ook! En als je toch graag een cadeautje geeft op Valentijnsdag, dan kan je altijd een spelletje cadeau geven.

6. Een fotoboek maken

Ten slotte is het natuurlijk ontzettend leuk om jullie herinneringen op foto vast te leggen. En hoe kan dat beter dan met een prachtig fotoboek? Bundel jullie mooiste foto’s, leukste avonturen en grappigste momenten in het fotoboek. Op die manier kunnen jullie altijd terugblikken op de dingen die jullie samen hebben beleeft en gedaan. Ook al hebben jullie deze foto’s waarschijnlijk allemaal op jullie smartphone of computer staan, een fotoboek maken is toch veel persoonlijker én origineler!

Dit zijn zes leuke Valentijnscadeaus voor hem. Uiteraard kan je bovenstaande tips ook perfect met elkaar combineren. Zo kan je jouw partner bijvoorbeeld trakteren op een lekker Valentijnsdiner en hem een Bongo cadeaubon geven. Of een Bongo bon en een fotoboek. Het is maar net wat je partner het leukste zal vinden. Eén ding is zeker: deze Valentijn cadeau-ideeën zullen niet snel vergeten worden!

Welk Valentijnscadeau voor hem heb jij in gedachten? 

Veel liefs,
Vanessa xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *