Creed III is de eerste boksfilm in IMAX-formaat

Geplaatst door

Creed III, het derde deel in de succesvolle franchise, is de eerste sportfilm ooit die werd opgenomen met IMAX-gecertificeerde camera’s als onderdeel van het Filmed for IMAX-programma. Dankzij de IMAX Experience® zal het publiek in staat zijn om elke zweetdruppel in zich op te nemen en de impact van elke stoot te voelen. Zo waan je je pas echt in de boksring. Extra bijzonder: hoofdrolspeler Michael B. Jordan maakt ook zijn regiedebuut met Creed III. Twee primeurs dus!

Creed III

Creed III 

De derde film in de Creed-reeks werd speciaal voor IMAX gefilmd, een primeur in de wereld van de sportfilms. Vanaf 28 februari kunnen liefhebbers de film optimaal beleven in Kinepolis Brussel en Antwerpen, de twee locaties die voorzien zijn van een IMAX-zaal. Dankzij hun enorme schermen met levensechte beelden en precisie-audio, zijn de IMAX-theaters zodanig ontworpen dat zij de kijker temidden van de actie te plaatsen.

Synopsis

Na vele successen in de bokswereld gedijt Adonis Creed (Michael B. Jordan) nu in zowel zijn professionele carrière als bokser als in het gezinsleven. Wanneer een vriend van vroeger, het bokstalent Damien Anderson, weer opduikt na een gevangenisstraf, wil deze graag bewijzen dat hij weer een kans in de ring verdient. Wat volgt is een gevecht tussen twee voormalige vrienden.

Genre: Drama / actie
Duur: 118

Release: 28/02/2023

Creed 3

Bekijk Creed III bij Kinepolis

– In IMAX 2D: Kinepolis Antwerpen en Kinepolis Brussel
– In Laser Ultra : Kinepolis Leuven, Kinepolis Braine, Kinepolis Brugge, Kinepolis Gent, Kinepolis Hasselt, Kinepolis Kortrijk en Kinepolis Liège
– In 2D: Kinepolis Oostende

Veel liefs,
Vanessa xxx